Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt. 125.- szinvonalas éllovas

Csokonai Söröző & Étterem DebrecenCsokonai Söröző & Étterem Debrecen a térképen

2017. áprilisban, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. április 1.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Eddig kétszer nem jutottunk be,igy most asztalt foglalunk,megünnepelni a hosszú és fárasztó szezon végét!
Erre a célra a helyi éllovas éttermet választjuk,arra is kiváncsian mi változott az elmult 1,5 évben mióta nem jártunk itt.
Parkolással nem kisérletezünk a szűk udvarban,a közeli utcán állunk meg. Az étterem forgalmas,több asztalon is foglalt tábla jelzi az igényt.
Azonnal kapunk étlapot,italrendelésre rákérdez a felszolgáló ahogy kell. Az étlap nem egy Biblia,37 féle főétel van és 6 féle leves,ez nem túl sok. Nem olcsó hely,egy leves 950 ft ,a főétel 2,490 ft.
A marhahúsleves a 21.percben érkezik meg,ez sok idő!
A leves finom,szárazanyag tartalom is megfelelő,áadásul korrekt adag,nem 2 deci lé! Csak azért nem kapja meg a kiváló minősitést mert sós! Nem zavaróan,de sós.A főétel érkezik,szépen tálalva. Ránézésre nem tűnik hatalmas adagnak,de mint múlt héten kifejtettem,a méret a lényeg ,de nem csak hosszában,itt viszont korrekt,vastag szelet húst kapunk,mindjárt kettőt. Jól átsütve,puha,omlós a hús. A köret mintaszerű,kevés helyen forditanak erre figyelmet,pedig fontos! A rizs,nem áll össze,a sült krumpli nincs összeégetve. Feltűnő a személyzet gyorsasága,a két terem közötti ,,támaszponton,, mindig van valaki,ahogy üres a tányér,azonnal elviszik. Az italok hűtése pont tökéletes.A főételt elég legyűrni,pont jó az adag mérete,hogy jóllakjunk.A személyzet folyamatosan jelen van,érződik a rutin,érdeklődnek megfelelő e minden,mit hozhatnak,még egy sört ? Fürgén,gyorsan dolgoznak,tapasztalt dolgozók. Az étlap pozitivuma,hogy az ételek fotói is ott vannak,ez alapján választunk desszertet,ezuttal somlói galuskát,mint kiderült, jól tettük. Különleges formában szervirozva,3 gombócban érkezik,csokiöntettel,de nagyon finom. Végül egy kávéval zárunk,ez is kitünő.
A,számla,italokkal,sörök,likőr,helyi specialitás limonádéval,kevesebb mint vártuk,24,400 ft,nem tragikus,de a belvárosi helyszint meg kell fizetni.
Étkezési idő 100 perc.
Összegzés:
Mindig fenntartással kezelem a ,,sztárolt,, és felkapott helyeket,ezuttal viszont nem érdemtelen az étterem körüli hirverés.
A konyha lehetne fürgébb,a személyzet viszont kitűnő,gyors,szolgálatkész. Hangulatos hely egy pincében,tisztasággal nincs gond,az ételek mindegyike megkapja a jó minősitést,a desszert a kiválót is! Árak 20%-al magasabbak a városi átlagnál,az étlapon illene feltüntetni,hogy az ár,10 % szervizdijat is tartalmaz. Ez alap!
Összességében alaposan jóllaktunk,jól éreztük magunkat,a gasztronómiai élmény megvolt,végül is ezért járunk étterembe. Ha Debrecenben az I.helyet (még) nem is de egy jó minősitést megérdemel az étterem. Szórólapon hirdetik az asztalon,hogy egy értékelés az ittjartam.hu-n 20 % kedvezményre jogosit,erről ,,királyi,, nagylelküséggel lemondunk.
Minősités: ajánlott
Értékelés: 9/10 pont
(Apróságokon ment el a szűkséges 0,5 tized a különösen ajánlott minősitéshez,de,tény,hogy meghatározó jelentőségű hely a városban)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (34)
Csokonai Söröző & Étterem Debrecen - BelsőCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étlap/itallapCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - BelsőCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - BelsőCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Külső képCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Külső képCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - BelsőCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - BelsőCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étlap/itallapCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étlap/itallapCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étlap/itallapCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - BelsőCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étlap/itallapCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - BelsőCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Belső

Csokonai Söröző & Étterem további értékelései

2024.04.27családjával
Kiváló
Nagyon finom volt minden, az ízvilág is egészen egyedi. A felszolgálók nagyon segítőkészek voltak. Az italok is nagyon ízletesek voltak. Nagyon szép tiszta az étterem.
2024.02.14a párjával
Kiváló
Debrecen egyik legjobb étterme! Hangulatos kis hely a belváros szívében. Finom ételek, kedves kiszolgálás. Mindenkinek ajánljuk! Biztosan visszajövünk még!
2024.01.17a párjával
Kiváló
Tökéletes minden, a pincérek nagyon kedvesek, az ételek nagyon finomak, aki teheti egyszer mindenképp próbálja ki!
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval