Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csokonai kipipálva

Csokonai Söröző & Étterem DebrecenCsokonai Söröző & Étterem Debrecen a térképen

2022. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2022. július 12.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Debrecenben a belváros környékén elég macerás parkolni, ha már az ember arra adta a fejét, hogy autóval látogatja meg az egyik legnépszerűbb éttermet az ittjartam oldalról. De sikerült találni egy üres telket bérlő vagy bitorló magánvállalkozót, aki a sáp szedése fejében autókat megállni enged. Innen már csak 10 perc, negyedóra. A Csokonai a Csonka templom táján van, a nagy térről kiinduló utcában, a Csokonai Színház közelében. Háát kicsit olyan is, meg nem is szóval, szép, hogy van egy nyíl a kapuszín alatt, hogy étterem erre, de ott hiába rángatod az ajtót, nem történik semmi. Kimész a bérházak közötti lepedővel fedett udvarra, és ott az étterem egy teraszon. Más részei aktuálisan nem működnek. Semmi szép boltozatos alsó vendégtér, mint a képeken, semmi belső terem, csak ez a dobogón kitett egység az udvaron, ahol az udvarra bemenő meg onnan kijövő autók mennek el az asztalod mellett. Szép fehér felsőbe és sötét aljba öltözött lány és fiúk ácsorognak a pultnál fent, néha négyen-öten. Egy hajléktalannak tűnő mindenes (?) lófrál az asztalok mellett meg a pult táján néha, meg egy viccesen laza fiú jelmezbe öltözött idősebb fazon tüsténtkedik a vintage Suzukijával az udvarról ki meg be, ő lehet a kifutó Old Boy. Egyébként kedvesek, a kiszolgálásra semmi, de semmi panasz nem lehet. Egy ilyen szomorú helyen lévő asztalnál üldögéltünk, mindketten kókuszos mangós (pekán) hideg levest kértünk a nejemmel, azután ő malacságok brassóiját, én meg a hoisionos sertésszűz mellett tettem le a voksot, vörösboros kapribogyó, tosztán zöldbab, savoyai burgonya stb. nem vártunk sokat, jött is rendben az ebéd, szépen tálalva, kitűnően elkészítve, a konyhára egy hang panasz ne legyen, sőt! Egyébként limonádékat ittunk, ha már vezetek. Semmi hiba az italban sem. Hmm.. a WC azért érdekes két szűk kis odú, a csap olyan szerencsétlenül van elhelyezve, hogy nem tudod a kezed mosni a folyó víz alatt, csak ha mosdó széléhez vagy a csaphoz vered, akkor tiszta, szép, de nagyon nem praktikus. A piszoár hmmm.. némi pocakom ugyan van, de széltében nem vagyok nagyon átlagfeletti. Ráadásul kirándulásokon övtáskát hordok, retiküllel meg mégis hogyan néznék ki, a zsebemet meg nem akarom kitömni. szóval, abba a szűk résbe nem fértem be fizikailag, csak akkor, ha a falnak préselem magam. Ha nem állok közel, akkor meg ugyebár mellé megy és ha valaki még bejön, el sem fér tőlem, hogy megkerüljön. nos, ez is a Csokonaihoz tartozik. A szervízdíjat adminisztrációs díjnak hívják és több mint 10%. Egyébként jót ettünk, tényleg, de összességében nem az a hely, ahová gyakran visszajárna az ember. Részemről.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (15)
Csokonai Söröző & Étterem Debrecen - BelsőCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étlap/itallapCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étlap/itallapCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étlap/itallapCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étlap/itallapCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - MosdóCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - MosdóCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - MosdóCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - MosdóCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Külső képCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Külső képCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - EgyébCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Belső

Csokonai Söröző & Étterem további értékelései

2024.02.14a párjával
Kiváló
Debrecen egyik legjobb étterme! Hangulatos kis hely a belváros szívében. Finom ételek, kedves kiszolgálás. Mindenkinek ajánljuk! Biztosan visszajövünk még!
2024.01.17a párjával
Kiváló
Tökéletes minden, a pincérek nagyon kedvesek, az ételek nagyon finomak, aki teheti egyszer mindenképp próbálja ki!
2023.12.02családjával
Kiváló
Őszintén, nem csodálkozom, hogy ez az étterem áll az első helyen. Kicsit persze drága, de cserébe nagyon finom és az adag is rendben van! A kiszolgálás remek, kedvesek a pincérek nagyon. A hely jellege nekem nagyon tetszik, szép, kellemes, hangulatos.
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
107.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval