Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 134.- szükségmegoldás

HappyHOT Pizza DebrecenHappyHOT Pizza Debrecen a térképen

Átlagos 2017. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. május 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Naponta elmegyek előtte,igaz többnyire autóval,most célzottan jövünk. A város egyik főutcáján van,de a zöldsávon belűl. Megközelités könnyű, még a parkolás is,igaz szombat délután van.
Első hiba: az ajtó zárva,pontosabban csukva,nehogy betévedjen a vendég véletlenül. Süt a nap,fűtés már nincs,nyitva kellene tartani.
Rajtunk kivűl senki,talán a fentiek miatt is.
Leülünk,kb 1 perc mulva előkerül egy hölgy,jelezzük hogy ennénk valamit. Leves egyféle van,kérünk,és 5 percen belül megérkezik a köszméte leves.
Az étlap meglepően bőséges egy pizzériához képest,más ételek is vannak,egy xxl gordon chicken-t. Kérünk.
A leves pohárban 590 ft,a főétel 1.690 ft. A főétel 25.percben megérkezik,nem tűnik tul nagy adagnak az egy szelet hús a köretekkel,de a látszat csal.
Sonkával és 4 féle sajttal van töltve,a kettévágott szeleten látszik. A köret éppen ehető,a hús viszont finom és egészen laktató,az ebéd elérte célját. A berendezés minimalista, némi szocreál beütéssel de az óra és a naptár tetszik. Számla jön,italokkal,sör,kólák, mindössze 3,440 ft. Étkezési idő 50 perc.
Összegzés:
Hát érdekes hely.
Ötven perc alatt meglehet ebédelni,közepes minőségü,de teljesen ehető ételekkel,minimális összegért. Egy leves,azaz a leves (1 féle) 590 ft,a töltött rántott csirkéért nem pénz 1690 ft,teljesen jól lehrt lakni vele. A sör 450 ft.
A személyzet teszi a dolgát,de éppen csak van,kihozza amit rendelünk. Az étterem menedzselése gyenge,pedig van benne fantázia,pizzában erős az étlap,egy 800 lakásos lakótelep közepén viszont kong az ürességtől. Egy kis marketinggel és odafigyeléssel, olcsó menükkel, agilis,vendégszerző pincérrel,a nyugdijasok Mekkája lehetne a szomszéd lépcsőházakból. Igy a bérleti dijat is elég összekaparni. A hús finom volt. Rajtam nem múlik a segitség,kitűnő jegyet még nem de azt megérdemli,hogy felkerüljön az ittjártam.hu oldalaira
Minősités; ajánlott
Érzékelés: 6,5/10 pont
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (24)
HappyHOT Pizza Debrecen - Étel/italHappyHOT Pizza Debrecen - EgyébHappyHOT Pizza Debrecen - EgyébHappyHOT Pizza Debrecen - Étel/italHappyHOT Pizza Debrecen - Étel/italHappyHOT Pizza Debrecen - Étel/italHappyHOT Pizza Debrecen - BelsőHappyHOT Pizza Debrecen - Étlap/itallapHappyHOT Pizza Debrecen - Étel/italHappyHOT Pizza Debrecen - Étlap/itallapHappyHOT Pizza Debrecen - Étel/italHappyHOT Pizza Debrecen - Étel/italHappyHOT Pizza Debrecen - Étel/italHappyHOT Pizza Debrecen - Külső képHappyHOT Pizza Debrecen - Étlap/itallapHappyHOT Pizza Debrecen - Étlap/itallapHappyHOT Pizza Debrecen - BelsőHappyHOT Pizza Debrecen - BelsőHappyHOT Pizza Debrecen - EgyébHappyHOT Pizza Debrecen - Étel/italHappyHOT Pizza Debrecen - Étel/italHappyHOT Pizza Debrecen - Étel/italHappyHOT Pizza Debrecen - Étlap/itallapHappyHOT Pizza Debrecen - Külső kép

HappyHOT Pizza további értékelései

2023.01.01egyedül
Szörnyű
Egy év alatt minőségi mélyrepülés, nem kicsit. Eddigi legjobb pizzázó volt, múltidő! A feltétek olyan jelentős mértékben csökkentek, hogy gyakorlatilag már alig van rajta.
2021.02.07barátokkal
Azt eszünk ami van,onnan ahonnan lehet. Ax éttermek változóan reagálnak a helyzetre,meglepő hogy hogy a Happy Hot milyen széles választékkal reagál. Lássuk. Rendelés 15.23-kor,Net pincéren,35 petcre vállalják a szállitást. A futár 16.05-kor átadja a csomagot,ez még jó idő. Háromféle pizzát...
2019.01.02családjával
Kiváló
Az egyszerű kűlső meghökkentően kellemes meglepetést tett ránk.Biztos ha erre járunk mindig útba fogjuk ejteni ezt a kis családias ám kiváló kínálattal és minőséggel rendelkező helyet!Csak ajánlani tudjuk!!!
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.08.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
132.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval