Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 265.- kényszermegoldás

HappyHOT Pizza DebrecenHappyHOT Pizza Debrecen a térképen

Átlagos 2018. decemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. december 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Jócskán megcsúsztunk a szombati feladatokkal,csak fél 4 körül jutunk el odáig hogy enni is kéne. A kinézett hely zárva van,a második jelölt zártkörű rendezvényt tart,elmúlt 4 óra,már mindegy hol, csak együnk valamit.
A pizzéria közel van,bent senki.
Pincér sem.
Lepakolunk,lelkesen nyomkodjuk a pincérhivót,mire megjelenik az illetékes. Jelezzük,ennénk,tudomásulveszi . Később kiderűl,a könyvjelzőnyi papircsik az étlap,mellette az A5-ös lap a pizzaválaszték.
Érkezés 16,14-kor. Összesen egyféle leves van,de az most bsgyon jólesett a hidegben. A pohárnyi forró szilvaleves, 2 deci ide vagy oda finom volt,ráadásul 5 percen belül hozta a kolléga.
Jobb hiján a 4 féle sajttal,sonkával töltött xxl Gordon chicken mellett döntök,társaim pizzát kérnek.
Már 16,41-kor megkapjuk a főételeket.
A ,,gordoncsirke,, egy darab töltött húsból és egy adag zacskós krumpliból áll,jól megsütve,ami a húsnál jól,a krumplinál kevésbé jön ki jól.
Az nem derűl ki,hogy mitől xxl.
A hús ehető,a domináns íz a só.
Viszont arra jó,hogy elmúlik a szemünk kopogása. A pizzát Műron: Diszkoszvető c. művéből mintázták, az eszközről,a vastagsága is stimmel.
Számla jön: 7,340 ft,az én csirkém körettel 1,690 ft,ez nem sok,de az adag is ezzel arányos. A ,,ragadozó,,pizza 1,990 ft,a harmadát sem esszük meg,elcsomagoltatjuk,majd valakinek jó lesz. Desszertet
kávét nem kérünk,majd a szomszéd cukiban. Távozunk 17,15-kor,étkezési idő 60 perc.
Összegzés:
Késő délután már örültünk hogy valahol enni kapunk. Jó helyen,kiváló megközelithetőség,közepes konyha,motiválatlan személyzet, átlagos adagok,gyenge étlap,közepes árszint.
Jó menedzseléssel sokkal többet ki lehetne hozni belőle.
Kényszermegoldásnak jó.
Minősités : (még) ajánlott
Értékelés: 6,5/10 pont
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (24)
HappyHOT Pizza Debrecen - Étel/italHappyHOT Pizza Debrecen - EgyébHappyHOT Pizza Debrecen - EgyébHappyHOT Pizza Debrecen - Étel/italHappyHOT Pizza Debrecen - Étel/italHappyHOT Pizza Debrecen - Étel/italHappyHOT Pizza Debrecen - BelsőHappyHOT Pizza Debrecen - Étlap/itallapHappyHOT Pizza Debrecen - Étel/italHappyHOT Pizza Debrecen - Étlap/itallapHappyHOT Pizza Debrecen - Étel/italHappyHOT Pizza Debrecen - Étel/italHappyHOT Pizza Debrecen - Étel/italHappyHOT Pizza Debrecen - Külső képHappyHOT Pizza Debrecen - Étlap/itallapHappyHOT Pizza Debrecen - Étlap/itallapHappyHOT Pizza Debrecen - BelsőHappyHOT Pizza Debrecen - BelsőHappyHOT Pizza Debrecen - EgyébHappyHOT Pizza Debrecen - Étel/italHappyHOT Pizza Debrecen - Étel/italHappyHOT Pizza Debrecen - Étel/italHappyHOT Pizza Debrecen - Étlap/itallapHappyHOT Pizza Debrecen - Külső kép

HappyHOT Pizza további értékelései

2023.01.01egyedül
Szörnyű
Egy év alatt minőségi mélyrepülés, nem kicsit. Eddigi legjobb pizzázó volt, múltidő! A feltétek olyan jelentős mértékben csökkentek, hogy gyakorlatilag már alig van rajta.
2021.02.07barátokkal
Azt eszünk ami van,onnan ahonnan lehet. Ax éttermek változóan reagálnak a helyzetre,meglepő hogy hogy a Happy Hot milyen széles választékkal reagál. Lássuk. Rendelés 15.23-kor,Net pincéren,35 petcre vállalják a szállitást. A futár 16.05-kor átadja a csomagot,ez még jó idő. Háromféle pizzát...
2019.01.02családjával
Kiváló
Az egyszerű kűlső meghökkentően kellemes meglepetést tett ránk.Biztos ha erre járunk mindig útba fogjuk ejteni ezt a kis családias ám kiváló kínálattal és minőséggel rendelkező helyet!Csak ajánlani tudjuk!!!
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.08.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
132.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
107.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval