Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 131.-

Holiday Pizza & Bar DebrecenHoliday Pizza & Bar Debrecen a térképen

2017. májusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. május 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Már a Nagyerdőt is körbeettük északon,de itt a lakótelep szájában nem bökte még ki a szemünket a Holliday pizzéria !

Igaz az út felől eléggé takarva van,egy hármas útkereszteződésben,a Nap,Baross,Szent Anna utca között. Megközelités,sőt a parkolás is könnyü,ami az egyik főutvonalon nagy szó! Meggyőződésem hogy a pubok és pizzériák néha jobb gaszronómiai élményt nyujtanak mint az éttermek.
Na lássuk.

Kicsi,de patent hely,a boltivekkel a (múlt) századelőt idéző lámpákkal.
A családtag szerint,mint egy fogadó!
A személyzet teljes létszámban(1 fő) hoz egy étlapot,ami nem először javitja véleményünket a pizzériákról . 100 azaz százféle pizza kapható!
Egyidejüedg levesek és - dicséretesen - főételek is kaphatóak,desszert stb. A konkurencia nagy úr.
A fiatalember még rutintalan,viszont lelkes.
Rendelünk,mivel nem kérdez rá, az italokat is lediktáljuk. A hely hangulatos,tetszik,nincs tömeg,de van forgalom. A zene itt is szól 59-61 decibel között mérjük a háttérzajt,kicsit sok.

Közben a 19.percben érkezik a leves. A tárkonyos raguleves olyan, amilyennek lennie kell.Forró,adalék bőven van,izletes. Finom!
Egyetlen gond,két levest kértünk,egy érkezik. Pincérünk 5 percen belül hozza a másikat is. Végre korrekt és normális adag leves. Lassan felveszi a fordulatszámot,érdeklődik rendben van e az étel,sürög és forog.
Jön a főétel,a vasalt csirkecomb steak burgonyával. Két hete kifogásoltam,de ez itt tényleg steak burgonya! A hús kitünően van megsűtve,az adag normális méretű, olyannyira hogy egy részét csomagoltatni kell!
Mit látnak szemeim,Igazi Tiltott Sör kapható,természetesen támogatjuk a csiki söripart.
Kérünk desszertet,nem is láttam még,ezért kérek kókuszkrémmel töltött palacsintát csokicsikokkal. Jól néz ki lásd fotó! Izre is finom,az adag lehetne nagyobb . Kávéval fejezzük be,átlagos,semmi extra aroma.
Számla jön,3 főre italokkal desszerttel 13,700 ft,ami teljesen baráti és korrekt. Egy leves 890 ft,a főétel 1.890 ft,mig a Varia tál 1,790 ft.
Összegzés:
Hát megint megismertünk egy jó helyet,ráadásul itt van a szánkban,akár gyalog is eljöhetünk.

Előrebocsátom ,hogy az értékelésnél nem az almát hasonlitjuk a körtéhez,egy pizzériánál a 8 pont nem ugyanazt jelenti mint egy 5 csillagos hotelnél. Azt tükrözi hogy az elvárható szinvonalnak az adott kategóriában mennyire,felelt meg a tesztelt intézmény.

Összességében jóra értékeljük,mert az ételek finomak,az adagok mérete teljesen jó, az árak nagyon barátiak. Tisztasággal nincs gond,a kicsi terület hangulatosan van berendezve,az étlap meglepően sokoldalu! A felszolgáló, hááát,reményteljes ifju,ha érkezéskor megkérdezi hogy mit innánk,kap egy rendes noteszt,amire felveszi a rendelést,a kihozott italokat felbontja,akár sokra is viheti! Végülis némi gondolkodás után a 4 csillagot megérdemli,azt viszont feltétlenül,hogy felkerüljön az ittjartam.hu oldalára !

Minősités: ajánlott
Értékelés: 8/10 pont
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (33)
Holiday Pizza & Bar Debrecen - Külső képHoliday Pizza & Bar Debrecen - Étlap/itallapHoliday Pizza & Bar Debrecen - Étlap/itallapHoliday Pizza & Bar Debrecen - Étlap/itallapHoliday Pizza & Bar Debrecen - Étel/italHoliday Pizza & Bar Debrecen - Étel/italHoliday Pizza & Bar Debrecen - Étlap/itallapHoliday Pizza & Bar Debrecen - Étlap/itallapHoliday Pizza & Bar Debrecen - Étlap/itallapHoliday Pizza & Bar Debrecen - Étlap/itallapHoliday Pizza & Bar Debrecen - Étlap/itallapHoliday Pizza & Bar Debrecen - Étlap/itallapHoliday Pizza & Bar Debrecen - Étel/italHoliday Pizza & Bar Debrecen - BelsőHoliday Pizza & Bar Debrecen - Étel/italHoliday Pizza & Bar Debrecen - Külső képHoliday Pizza & Bar Debrecen - Külső képHoliday Pizza & Bar Debrecen - Külső képHoliday Pizza & Bar Debrecen - Étlap/itallapHoliday Pizza & Bar Debrecen - BelsőHoliday Pizza & Bar Debrecen - Étlap/itallapHoliday Pizza & Bar Debrecen - BelsőHoliday Pizza & Bar Debrecen - BelsőHoliday Pizza & Bar Debrecen - BelsőHoliday Pizza & Bar Debrecen - BelsőHoliday Pizza & Bar Debrecen - BelsőHoliday Pizza & Bar Debrecen - BelsőHoliday Pizza & Bar Debrecen - Étlap/itallapHoliday Pizza & Bar Debrecen - Étel/italHoliday Pizza & Bar Debrecen - Étel/italHoliday Pizza & Bar Debrecen - Étel/italHoliday Pizza & Bar Debrecen - Étel/italHoliday Pizza & Bar Debrecen - Étlap/itallap

Holiday Pizza & Bar további értékelései

2019.09.08a párjával
Pestről jövünk,az ebéd kimaradt,s ez lassan feltűnik. Fél hat, együnk valamit alapon a legközelebbi pizzériát választom. Nem sokan vagyunk,a dohányzó házaspár és a kisgyerekes házaspár közül utóbbit választom. Rossz asztalválasztás volt. A teraszon ülünk le a hársfa alatt.Érkezünk 17,30-kor....
2018.12.31családjával
Szörnyű
Szinte minden pizzájuknál előfordul hogy a légbuborék barnára esetleg feketére is megsül. Sajnos a légbuborékokkal nem tudnak mit kezdeni. Néhányan kérik hogy világosabbra süssék.Sokan pedig sötétebbre kérik.Az ilyen pizzák napi szinten százával készülnek. Kérik jelezzék ha világosabbra kérjük és...
2018.06.15barátokkal
Kiváló
Aki a belvárostól nem messze szeretne egy jót ebédelni vagy vacsorázni annak ajánlott hely a Holiday! Gyönyörű terasz,hangulatos étterem jellemzi! Óriási az ételválaszték! Pizzériaként pizzában nagyon erősek de a többi étel is jó. Forgalma főleg ebéd időben óriási! Olyankor úgy kell asztalt...
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval