Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 56.- Ebéd a királynál-talmi csillogás, előtte együnk!

Ikon Restaurant Debrecen DebrecenIkon Restaurant Debrecen Debrecen a térképen

Gyenge 2016. júniusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. június 26.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Több mint 50 étterem teszt után, névnapot ünnepelt a család, ezért úgy gondoltuk az ünnepeltet a városi éllovas étteremben köszöntjük egy jó ebéddel. A szándék megvolt.
Legutóbbi látogatásunk arról nevezetes, hogy szárazra ittuk az éttermet, nem tudtak harmadik Edelweiss sört hozni, mert elfogyott.
Megközelítés jó, a szemben lévő Rózsa utcán lehet parkolni és a Dósa nádor téren is. A belvâros szívében vagyunk a Városháza van a tér túloldalán, a Sétálóutcán.
Asztalt nem foglaltunk, ennek ellenére kapunk asztalt hátul. Az étlap nem karcsú, hanem csak étkârtya,mindössze 3 oldal! Ilyen frekventált helyen, a helyi gasztronómia reprezentánsa, az országos 10. helyezett, egyszerűen nem tehet ki ilyen étlapot, ennél egy pubban is különb van. Hogy bővebb az biztos.
Rizsköretet nem tudunk rendelni, nincs, sültkrumpli nincs! Akkor mi van? Steak burgonya. Jó.
Rendelünk 13.15-kor. A kért Cola és ásványvíz 15 perc! alatt érkezik meg, ez elfogadhatatlan. A leves a 18. percben érkezik. Összesen 3 féle leves van az étlapon, ebből nem tudnak negyedóra alatt felszolgálni? Ez a kisebbik baj.
A leves ehetetlen!
Melegviz néhány zöldség és félnyers! húsdarabbal!
Szörnyű. A családtag nem is tudja megenni. Semmiféle fűszert nem adnak hozzá, Erős Pista vagy zöldpaprika, úgy legalább valami íze lenne. A leves - fotó - 2 deciliter mint azt már sok helyen kifogásoltam, ezen kell spórolni? Mindez 1.590 Ft ellenében!
A főétel (egyidőben rendeltünk) a 42.percben érkezik meg. A személyzet sürög-forog, estére letudják a kilométerhiányt, az biztos, de a vendéggel nemigen van idő foglalkozni.
A köret átlagos, a csirkecomb (csirkemellet kértem, de már nem is bosszant) viszont finom. Jól átsűlt, a panir megvan hempergetve morzsában is. Ami botrányos, az adagok mérete. Érdemes megnézni a fotót, ez a pár szem krumpli és a két kis húsdarab 3.290 Ft. A hely szinvonalához méltatlan. Csak összehasonlításul melléteszem a múlt heti főétel fotóját 2.350 Ft-ért! Beszédes különbség. Odakint 36 fok van, az étterem klimatizált, az első piros pont az étteremben. Van még!
A berendezés egyedi, a tisztaság kifogástalan, hangulatos hely, de valljuk be, nem ezért járunk étterembe, hanem enni. Az italok hűtése megfelelő, de nagyon lassan érkezik, a főétel mellett 6 percet várok, míg a söröm megérkezett. Nem vagyok kötözködő, de azért kellett megvárni a sört mert a pár szem étel elfogyott volna mire megjött a sör. Ráadásul 0.33 l. Kiszerelés, ezért mindjárt 5 üveggel kérünk a fel szolgáló őszinte döbbenetére.
Mi tagadás ennénk még, de nem kérünk újabb adagot, mert az én főételem árából 3-an jóllakunk a török étteremben. Végül ezt az opciót választjuk, desszertet nem kérünk, megyünk dönert csomagoltatni, mert vasárnapi ebéd és ez nagyon kevés volt.
A számla 27.200 Ft 3 főre, ez akkor is sok, ha ebből
7. 000 Ft az italok ára. A múlt héten úgy fizettünk 17 ezret hogy degeszre ettük magunkat, az megérte, ez nem. Borravalót nem is adunk.
Összegzés :
Hát nagy csalódás az Ikon.
Aki egy jót akar enni a családdal, az ne ide jöjjön!
A város közepén inkább reprezentációs szerepe van,,, színvonalas,, emberek megvendégelése céljából. Nagyon elegáns étterem, ínyenceknek való ételekkel, a lazac steak például finom volt, de éhes ember ne ide jöjjön jóllakni, mert nem fog!
A főétel javított az átlagon, a minősíthetetlen leves után, ezért kap 3 csillagot az ételsor. Az, hogy a családtag kérte a tejfölös uborkát, és nekem szolgálták fel, már csak részletkérdés, hogy nincs fogpiszkáló, azt jelenti hogy nemhogy etalonétterem, de csak,, etetōhely,, a vendéglátóhely kategória mellett.
Minősités : (ínyenceknek) ajánlott, a többiek menjenek enni máshová.
Értékelés : 7,5/10 pont
( éhesen távoztunk)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (41)
Ikon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étlap/itallapIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - BelsőIkon Restaurant Debrecen Debrecen - BelsőIkon Restaurant Debrecen Debrecen - BelsőIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étlap/itallapIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étlap/itallapIkon Restaurant Debrecen Debrecen - BelsőIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - BelsőIkon Restaurant Debrecen Debrecen - BelsőIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - BelsőIkon Restaurant Debrecen Debrecen - BelsőIkon Restaurant Debrecen Debrecen - BelsőIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étlap/itallapIkon Restaurant Debrecen Debrecen - BelsőIkon Restaurant Debrecen Debrecen - BelsőIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - BelsőIkon Restaurant Debrecen Debrecen - BelsőIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Külső képIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Külső kép

Ikon Restaurant Debrecen további értékelései

2022.11.19barátokkal
Jó az elhelyezkedése az étteremnek és kedves volt a személyzet is. Az ételek finomak voltak és bőséges adagot szolgáltak fel mindenből. Összességében jó választásnak tartom, ha újra Debrecenben járok, lehet, hogy újból erre az étteremre esik a választásom.
2020.07.12családjával
Legutóbb nem jutottunk be,mert délután csendes pihenőt tart az étterem(a város főutcáján). . Most előző nap asztalt foglalunk a teraszon, de emberi okokból bent kapunk helyet a 18 fokban. . Érkezés 13,00-kor. Az étlap egy A3-as lap,13 tétellel,3 előétel,3 leves,10 főétel és 3 desszert. A...
2020.02.20barátokkal
Kiváló
Hosszú évek után sikerült ismét eljutni az Ikon étterembe. Mint megtudtuk, a séf ezidőtájt Thürr Ádám, aki a felszolgáló által adott információk szerint egy két michelin csillagos étteremben sous chef volt. Délidőben jártunk ott, szombati napon, öröm volt látni, hogy az étterem belső részében...
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.08.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
132.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval