Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 352.- Inyenceknek

Ikon Restaurant Debrecen DebrecenIkon Restaurant Debrecen Debrecen a térképen

2020. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2020. július 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Legutóbb nem jutottunk be,mert délután csendes pihenőt tart az étterem(a város főutcáján).
. Most előző nap asztalt foglalunk a teraszon, de emberi okokból bent kapunk helyet a 18 fokban.
.
Érkezés 13,00-kor.
Az étlap egy A3-as lap,13 tétellel,3 előétel,3 leves,10 főétel és 3 desszert. A felszolgáló elmondja hogy az étlapból mi nincs,spárga:az egyik desszert.
Rendelünk mikor kihozza az italokat. Az előételekhez házi kenyeret és szarvasgombás vajat kapunk a séftől.
Előételek rebarbarás kacsamáj valamint angus és tonhal tatár . Társaim szerint kitűnő.
A leves is megérkezik 13,49-kor! kis lábaskában kb. 2 deci bográcsgulyás. Forró ahogy kell,kis zöldpaprikával külön egy fatálcán. Ízre kitűnő,tartalom rendben,de a mennyiség...
A ramen leves is jó társam szerint. Jönnek a főételek,14,23-kor. Ha valaki nem ismerné fel a fotón, a tányér közepén harcsapaprikás van túrós csuszával! Mondjuk egy szegedi vendéglőben ezt nem igy értelmezik.
Délidő van,ebédidő,jó fél ház van,a pincérek sürögnek,érdeklődnek rendben van e az étel. Most igen. Két közepes szelet a mangalicakaraj,petrezselymes burgonyával,kis csatos üvegben hozzá a csemege uborka. Itallap nincs,a pincér felsorolásából a spanyol Estrella sört választom. Jól tettem,hűtés kitűnő,a sör is jó. A hús rendben,a köret is, az ebéd végére sikerült jóllakni.Emberünk érti a dolgát,szakszerűen elmagyarázta az előételek fűszerezését is.
Számla jön: 3 főre,4 sörrel,2 kólával,1 amarettóval 50,430 ft!!!
Ennyiből kétszer megebédelünk Debrecen bármelyik éttermében,igaz nem mondhatjuk el hogy sztárséf főzött ránk,egy reprezentativ étteremben.
Piros pont,a felszolgáló külön jelzi,hogy 10 % szervízdij van a számlában ez az étlapon is fel van tüntetve. Ezt sok helyen kifogásolom,hogy elsumákolják.
Összegzés:
Negyedik látogatásunk az Ikonban,most először sikerült jóllakni.
Elegáns hely,kényelmes székek,dekorativ berendezés,felkészült személyzet,kulturált mosdó. Szegényes étlap,ennyit egy falusi vendéglő is kínál,ugyanakkor elrugaszkodott árak!
Egy gulyás 2 deci 3,990 ft,egy 4 centes amarettó likőr 1,090!
Két közepes szelet hús 8 szem krumplival 5,490 ft!
Egy korsó sör 670 ft.
Lassu konyha: a levesemet a 49.percben kaptam meg,igaz, a többiek előételt ettek.
Távozunk:14,50-kor,étkezési idő 110 perc.
Elsősorban inyenceknek való,akiknek számit, hogy Debrecen főutcáján egy kétségkivűl dekorativ étteremben étkezzenek a sznob vendégeikkel.
A városban 157 helyen lehet ebédelni,fele ennyi pénzből. Azt pedig hogy ez lenne a legjobb debreceni étterem,350 teszt után egyenesen tagadom!
Sok pozitivuma miatt, azért jó értékelést kap.
.
Minősités: ajánlott
Értékelés: 8,5/10 pont
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (41)
Ikon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étlap/itallapIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - BelsőIkon Restaurant Debrecen Debrecen - BelsőIkon Restaurant Debrecen Debrecen - BelsőIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étlap/itallapIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étlap/itallapIkon Restaurant Debrecen Debrecen - BelsőIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - BelsőIkon Restaurant Debrecen Debrecen - BelsőIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - BelsőIkon Restaurant Debrecen Debrecen - BelsőIkon Restaurant Debrecen Debrecen - BelsőIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étlap/itallapIkon Restaurant Debrecen Debrecen - BelsőIkon Restaurant Debrecen Debrecen - BelsőIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - BelsőIkon Restaurant Debrecen Debrecen - BelsőIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Étel/italIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Külső képIkon Restaurant Debrecen Debrecen - Külső kép

Ikon Restaurant Debrecen további értékelései

2022.11.19barátokkal
Jó az elhelyezkedése az étteremnek és kedves volt a személyzet is. Az ételek finomak voltak és bőséges adagot szolgáltak fel mindenből. Összességében jó választásnak tartom, ha újra Debrecenben járok, lehet, hogy újból erre az étteremre esik a választásom.
2020.02.20barátokkal
Kiváló
Hosszú évek után sikerült ismét eljutni az Ikon étterembe. Mint megtudtuk, a séf ezidőtájt Thürr Ádám, aki a felszolgáló által adott információk szerint egy két michelin csillagos étteremben sous chef volt. Délidőben jártunk ott, szombati napon, öröm volt látni, hogy az étterem belső részében...
2018.09.08a párjával
Több mint 2 éve voltunk az Ikonban,nem túl jó tapasztalatokkal,most azért választom szombati ebédünk helyszinéül, mert ,,hirnök jő és pihegve szól,,! Új tulajdonosa van az Ikon étteremnek, új séf,új étlap,magyaros ételek. Lássuk. Foglalt asztalunk vár bennünket 14.00-kor. Ami meglepő,a bőséges...
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Nyári Silver Napok
Nyári Silver Napok
07.01-08.31.
Silver Hotel Hajdúszoboszló
121.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval