Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Remek halsütőde csodás atmoszférával

Keszegsütő DebrecenKeszegsütő Debrecen a térképen

Kiváló 2016. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. április 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A tegnapi debreceni látogatásom egyik legjobb élménye volt a Keszegsütő. Csodás dizájn, a felirat a magyar népmesék világát idézi, a belső tér is rusztikus, ódon használati tárgyak képezik a dekoráció nagy részét a vasalótól a tilolóig, s persze kredenc, rajta befőttek savanyúságok. A plafonon gerendázat.
Az étlap egyszerű és nagyszerű, keszege (390/ 10 dkg), harcsa, hekk (390/10 dkg ez is), süllő, sütve, haltepertő, sült-füstölt harcsa valamint lazac. Adnak még salátát is. Vannak jó borok, házi limonádé, házi szörpök és minőségi pálinkák. Nagyon elférne a kézműves sör is, annak nem akadtam a nyomára, de mivel vezettem, nem kérdeztem rá, hogy van-e.
A kiszolgálás kedves, udvarias.
Rendeltem tíz deka haltepertőt (490 ft) egy kis adag majonézes salátát (ez kb. 400 ft volt, ha jól emlékszem), egy kis darab füstölt harcsát (699/10 dkg) valamint egy szelet kenyeret és egy limonádét. 1700 ftra rúgott a számla összesen.
Az ízek rendben voltak, leszámítva a majonézt, ami valami nagyon gyenge, kommersz ipari cucc volt, ízre-állagra egyaránt kiábrándító, mondtam is távoztomban, hogy le kéne cserélni legalább Univerre, ha már nem maguk készítik, egyébként nem nagy filozófia. Azt mondták, hogy ez biza Univer s ehhez ragaszkodtak. Hát nem az volt. Használtam Univer majonézt s próbálkoztam olcsóbb változatokkal, olyannal, amilyen ez is volt, de ezeket hamar kizártam a konyhámból. Az Univer viszont korrekt, ha épp nincs ideje az embernek kikeverni. Úgyhogy sajnos a vásárló félrevezetése miatt kénytelen vagyok egy pontot levonni a kiszolgálás rovatban.
Összességében szerettem a helyet s javaslom másoknak is a meglátogatását.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (11)
Keszegsütő Debrecen - Külső képKeszegsütő Debrecen - Külső képKeszegsütő Debrecen - Külső képKeszegsütő Debrecen - Étel/italKeszegsütő Debrecen - BelsőKeszegsütő Debrecen - BelsőKeszegsütő Debrecen - Étel/italKeszegsütő Debrecen - Étel/italKeszegsütő Debrecen - Étel/italKeszegsütő Debrecen - BelsőKeszegsütő Debrecen - Belső

Keszegsütő további értékelései

2019.01.29a párjával
Kiváló
Imádjuk! Isteni hasas ételeik vannak! A halburger viszi a prímet a hamburgerek közül! Csupa felkiáltójel az összes kóstolt ételük. A haltepertő az öntetükkel (kulimász) valami förtelmesen jó kombináció! Igaz az áraik se rosszak, de a minőséget meg kell fizetni. És nem utolsó sorban az egészben...
2018.06.02a párjával
Kiváló
Nagyon aranyos kis hely. A berendezés nagyon tetszett, a kiszolgálás is teljesen rendben volt. Keszeget és haltepertőt (mindent frissen sütnek) ettünk, kulimásszal, és valami brutál finom kenyérrel, házi savanyúsággal. Az árak nem alacsonyak ugyan, de a minőséget meg kell fizetni. Hétköznap...
2017.08.09a párjával
Kiváló
Véketlenűl találtunk rá, nagyon finom volt a keszeg, jól átsűlt a szálkát lehetett ropogtatni. A haltepertő is nagyon finom volt. A saláta ropogós friss. Kissé drága de jót ettünk. Csak ajánlani tudom. Mikor mi voltunk sokan voltak egy kicsit várni kellett,. Az ételek frissen sűltek.
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
112.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval