Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 121.- csak így tovább

Király Pizza DebrecenKirály Pizza Debrecen a térképen

2017. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. március 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szeretem a pubokat és a pizzériákat!
Rugalmasak,viszonylag kicsik vagy közepesek,jó a konyhájuk,és talpraesett a személyzet.

Szombati feladatainkat letudva,ebédelni indulunk.Régen jártunk a Honfoglaló étteremben ,igy ott szándékozunk enni. A helyszinen derül ki hogy ott már nem is fogunk,ugyanis megszünt,helyette pizzéria nyilt. Mintha nem is ebben a városban élnénk.

Na, ha már itt vagyunk....

A hely nem sokat változott,csak a berendezés.
Némi bizonytalankodás után rendelünk. Az étlap könnyen áttekinthető,csak meg kell forditani! Kétoldalas.Pizzéria lévén a menü is ehhez igazodik. Inni kapumk,de a kólát nem bontja fel és nem is tölti ki a felszolgáló. Hmmm. Kezdők,de lelkesek,fürgén sürögnek,sőt forognak is,a 21.percben megérkezik az ebédünk. Innen csak a meglepik jönnek. A rántott karaj 2 akkora hússzelet hogy elég legyűrni! Legalább 1 cm vastag ! Más helyeken,jobb éttermekben is ,,borotválkozni,, lehet a hússzelettel,na, itt emberes az adag,sőt alapból jár hozzá csemege uborka! A köret átlagos,de,ehető,a vastag hússzeletek is jól átsültek,egészen jó! Többféle sörböl lehet választani. A tálakat leküzdjük,kérünk desszertet is. A felszolgálók közben gyüjtik a pontokat,most már csak a jókat. Tájékoztat,elmagyaráz,segit. Igy kell. Megtudjuk hogy van házhoz szállitás is.
A donuts csokis változatát kérem ,ezek afféle minifánkok 6 db van az adagban,egészen finom. A Segafredo felirat hatására megkockáztatunk egy kávét is,de milyen jól tettük,igazán prima.Kis csapatunk nem teljes,a harmadik tagnak csomagoltatunk egy Party tálat. Piros pont,a személyzet,érdeklődik indulási terveinkről,hogy frissen csomagolják az elvitelre szánt ételt!!!
A teszt meglepetése a számla ! Ekkor még azt hittük.
3 főétellel,desszerttel,italokkal,kávék stb. ird és mondd 9,750 ft ! Ekkor kihozzák a Party tálat,ami akkora hogy 2 kézben tudom elvinni. Étkezési idő 74.perc. A,családtagnak úgy adtuk át a tálat,hogy még forró volt ! Csak ráadás,hogy a Party tálhoz jár ajándék donuts 6 db.
Ósszegzés;
Háát,120 teszt után már ritkán ér bennünket meglepetés,de most sikerült. Új cég,új szellem,sok pozitivum. Komoly adag,egészen jó minőségben,átlagos de elfogadható köret,egyszerü de finom desszert,kitünő kávé. Gyors konyha,kezdő de lelkes,ami a fő szorgalmas személyzet,és elképesztően korrekt árak ! Egy főétel 1.490 ft,ismétlem 1 cm vastag (2 darab)hússal ! A party tálat 2 napig ettük! Ide még jövünk!
Egyszerű pizzériáról van szó,de annyi pozitivummal,
hogy megérdemlik a jó minősitést,azt pedig hogy felkerüljenek Debrecen gasztrotérképére feltétlenül!
Egy év mulva ismét teszteljük,addig még jövünk ide,de az ittjartam.hu minden olvasójának nyugodt szivvel merem ajánlani. Jó kis hely.

Minősités: ajánlott !
Értékelés ; 9/10 pont
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (15)
Király Pizza Debrecen - Külső képKirály Pizza Debrecen - Étel/italKirály Pizza Debrecen - Étel/italKirály Pizza Debrecen - Étel/italKirály Pizza Debrecen - Étlap/itallapKirály Pizza Debrecen - BelsőKirály Pizza Debrecen - BelsőKirály Pizza Debrecen - Étel/italKirály Pizza Debrecen - Étel/italKirály Pizza Debrecen - Étel/italKirály Pizza Debrecen - BelsőKirály Pizza Debrecen - BelsőKirály Pizza Debrecen - BelsőKirály Pizza Debrecen - BelsőKirály Pizza Debrecen - Külső kép

Király Pizza további értékelései

2018.11.28a párjával
Legutóbb azzal zártuk a tesztet,hogy egy év múlva ismét teszteljük, addigra kiderül,életképes e a sétálóutcán az új étterem. Jelentem még megvan,sőt ami ritka,a személyzetből az egyik hölgy is még itt dolgozik a nyitás óta. Ebéd elkövetése céljából érkezünk. 13,10-kor,rajtunk kivűl egy vendég...
2018.08.28egyedül
Szörnyű
Nem szoktam rossz véleményt írni, de ezt nem tarthatom magamban. A pizzájuk után hasonló (jó) minőségű gyros tálat vártam volna. A futár a kezében hozta a dobozba rakott gyrost...az, hogy egy szatyorba beletegyék..szerintem nem nagy elvárás. A csirke hús nyers volt és gyanús ízű, a görög...
2017.07.18családjával
Átlagos
Az alkalmazottak kint ültek az egyik asztalnál. Érkezésünkkor felálltak és eltűntek. Vártunk, vártunk, hogy felvegyék a rendelést, de hiába. Bementem megkérdezni, hogyan történik a kiszolgálás. Reagálás: addig nem megyünk az asztalhoz, amíg választ a vendég. ??? Mindezt modortalanul, kioktató...
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
112.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval