Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 254.- érettségizett kajálda

Király Pizza DebrecenKirály Pizza Debrecen a térképen

2018. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. november 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Legutóbb azzal zártuk a tesztet,hogy egy év múlva ismét teszteljük, addigra kiderül,életképes e a sétálóutcán az új étterem. Jelentem még megvan,sőt ami ritka,a személyzetből az egyik hölgy is még itt dolgozik a nyitás óta.
Ebéd elkövetése céljából érkezünk. 13,10-kor,rajtunk kivűl egy vendég van. Egy gyros tálat kérünk,innivalóval 13.15-kor. A hely tiszta,zene szól.de nem zavaró,56 decibelt mérünk.
Hangulatos,sőt gyrosozókhoz képest igényes,tágas,világos hely a valamikori Honfoglaló étterem helyén.
Az étlap kétoldalas lap,meglepően sokoldalu,főleg a frissen sűltek. Pizzától kezdve gyros is többféleképpen, komoly éttermekben sincs ilyen választék. Ráadásul - okos ötlet - A0 méretben a bejárat mellett ki van téve,nem kell az asztalnál vaksizni,mert ott vagy lámpa,vagy szemüveg kell hozzá.
Az ételünk 13,31-kor az asztalon van,ez jó idő. Az adag korrekt,sőt bőséges,ami fontos,a köret is frissen készült,tudnék a városból negativ példákat. Társam feta sajtos variációban kérte,komoly adagot kap ő is.
Hűtőtt űditőt kérünk s kapunk az ebédhez. Az étel jó! Köret friss,a húsadag megfelelő,kissé száraz,de finom. Az utolsó falatig benyomjuk. Kávét is kérünk, majd a számlát. A kávé nem rossz,de nem is a megszokott minőség,ráadásul duplát kértem. Számla jő: 4,130 ft,igazán nem sok,ennyiből a belváros közepén jóllaktunk. Távozunk 14,05-kor. Étkezési idő 45 perc.
Összegzés:
A Király Pizza felnőtt,innen a cím,megmaradt a piacon,joggal.

Amire kitalálták arra tökéletesen jó,sőt előnyben van a kategóriája konkurenciájával szemben,bőséges hely,jó stratégiai helyen,nagy kapacitásu konyha. Személyzet kedves,ha megtanul kávét főzni,s nem fordit hátat a vendégnek,mikor a másik vendéggel -hosszan - beszélget,megadom a 4 csillagot. Az étterem így is megkapja. Jó áron,jó ételek,frissen és gyorsan.
Minősités: ajánlott
Értékelés: 8/10 pont
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (15)
Király Pizza Debrecen - Külső képKirály Pizza Debrecen - Étel/italKirály Pizza Debrecen - Étel/italKirály Pizza Debrecen - Étel/italKirály Pizza Debrecen - Étlap/itallapKirály Pizza Debrecen - BelsőKirály Pizza Debrecen - BelsőKirály Pizza Debrecen - Étel/italKirály Pizza Debrecen - Étel/italKirály Pizza Debrecen - Étel/italKirály Pizza Debrecen - BelsőKirály Pizza Debrecen - BelsőKirály Pizza Debrecen - BelsőKirály Pizza Debrecen - BelsőKirály Pizza Debrecen - Külső kép

Király Pizza további értékelései

2018.08.28egyedül
Szörnyű
Nem szoktam rossz véleményt írni, de ezt nem tarthatom magamban. A pizzájuk után hasonló (jó) minőségű gyros tálat vártam volna. A futár a kezében hozta a dobozba rakott gyrost...az, hogy egy szatyorba beletegyék..szerintem nem nagy elvárás. A csirke hús nyers volt és gyanús ízű, a görög...
2017.07.18családjával
Átlagos
Az alkalmazottak kint ültek az egyik asztalnál. Érkezésünkkor felálltak és eltűntek. Vártunk, vártunk, hogy felvegyék a rendelést, de hiába. Bementem megkérdezni, hogyan történik a kiszolgálás. Reagálás: addig nem megyünk az asztalhoz, amíg választ a vendég. ??? Mindezt modortalanul, kioktató...
2017.03.06a párjával
Szeretem a pubokat és a pizzériákat! Rugalmasak,viszonylag kicsik vagy közepesek,jó a konyhájuk,és talpraesett a személyzet. Szombati feladatainkat letudva,ebédelni indulunk.Régen jártunk a Honfoglaló étteremben ,igy ott szándékozunk enni. A helyszinen derül ki hogy ott már nem is...
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval