Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 138- nosztalgia

Leveles Csárda DebrecenLeveles Csárda Debrecen a térképen

2017. júniusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. június 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Hova menjünk enni, 30 fokban?
A család a Leveles csárdára szavaz,mint utólag kiderül, jól.

Megközelités gyalog 5 perc,a sétányon. Parkolni lehet a Simonyin. Érkezés 14 25-kor. A pincér régi motoros,tudja a leckét,étlapokat ad,
és,mit hozhat inni?
Rendelünk,14.30-kor. Az étlap nem a Biblia,de egy csárdában nem is kell több,van minden, ami alap.
Van idő szétnézni,az biztos hogy a hangulat kiváló jegyet kap,a kerthelyiségben a berendezés tökéletes a kockás abroszokkal és a rönkfa asztalokkal,az erdő fái alatt kellemesen hűvös van.
A leves 14.52 perckor érkezik,ez nem túl jó idő. De jó munkához idő kell,mert az Újházi húsleves kiváló!
Sőt, már zöld erős paprika is van,ami apróság,de sok helyen nem tudtak felszolgálni. Itt már meg kell állapitanom,hogy tavaly óta van fejlődés,a levesadag a duplája lett,a ,,töltelék,, is megfelelő,van erős paprika,és izre is kitűnő.
A főétel 15.13-kor érkezik,a tálalás lehetne esztétikusabb is,de az ize a lényeg. Értékeljük a pincér humorát - a csirkemellet csak melltartó nélkül tudja hozni! - azt már kevésbé,hogy a főétellel megrendelt sörre 12 percet kell várni,amire az egyik hússzelet már el is fogyott.
A köret átlagos,ehető, EMJ szint( ettünk már jobbat),a hús viszont jó osztályzatot kap,vékony szeletek,de jól átsütve,izletes. A család szerint a roston sült harcsafilé és a kacsamáj is jó.Az uborkasaláta külön dicséretet kap. Az adagok nagyon korrektek,bőségesnek mondható. Társam ebédjét be is csomagoltatjuk. Kivételesen ráérünk,ezért kérünk desszertet is. Nagyon kellemes a környezet,nyugodt hely,a zajszint alacsony,alig 48 decibelt mérünk. Az italok hűtése kitünő,ami nem mindegy,mert 30 fok van!
A palacsinta és a fagylalt 15.53-kor megérkezik. Utóbbi jó,a fagylalt közepes minősitést kap.
Kérünk kávét és a számlát is.
A kávé elfogadható, - IMJ - ittunk már jobbat is.

Számla jön,19.100 ft.A leves 850 ft,ami nem pénz érte,a főétel 1.990 ft,a sör 500 ft. Az italok ebből 5 300 ft volt,a számla korrektnek mondható.Távozunk 16.10-kor.Étkezési idő 100 perc.
Összegzés;
Alapból két eset van. Egy étteremben a sok összetevőből (ételek,kiszolgálás,hangulat,árak stb.)
van ami jó,tetszik,de összességében mégsem vagyunk maradéktalanul elégedettek.
A másik,eset,mikor az összetevőkből egy két dolog nem tetszik,de a végén mégis pozitiv élményekkel távozunk.
A Leveles csárda is ilyen hely.Hoz egy közepesnél jobb szinvonalat,igazából egyik összetevő sem kiemelkedő amiből összeáll a gasztronómiai élmény,mégis jóllakottan és elégedetten távoztunk.
Kissé lassu a konyha,és a személyzet is,(egy levest és a sört nem 23 ill. 12 perc alatt kell kihozni a rendeléstől)a köretek itt is elnagyoltak,a desszert és a kávé átlagos. Az adagok mérete megfelelő,a leves kiváló minősitést kap.
Amire kitalálták arra tökéletes,a Nagygyerdőn hangulatos,kellemes környezetben,1,5 óra alatt,jó ebédet lehet kapni,még nem túlzott árakon. Ezért járunk étterembe. A tavalyi teszt óta van,fejlődés,de még van hová. Az osztályzatot -részben - biztatásként is adom.

Minősités: ajánlott
Értékelés : 8/10 pont
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (47)
Leveles Csárda Debrecen - BelsőLeveles Csárda Debrecen - BelsőLeveles Csárda Debrecen - Étel/italLeveles Csárda Debrecen - Étel/italLeveles Csárda Debrecen - Étel/italLeveles Csárda Debrecen - Étel/italLeveles Csárda Debrecen - Étlap/itallapLeveles Csárda Debrecen - Étlap/itallapLeveles Csárda Debrecen - Étlap/itallapLeveles Csárda Debrecen - Étlap/itallapLeveles Csárda Debrecen - Étlap/itallapLeveles Csárda Debrecen - Étlap/itallapLeveles Csárda Debrecen - BelsőLeveles Csárda Debrecen - Külső képLeveles Csárda Debrecen - Étlap/itallapLeveles Csárda Debrecen - Étlap/itallapLeveles Csárda Debrecen - Étlap/itallapLeveles Csárda Debrecen - Étlap/itallapLeveles Csárda Debrecen - Étlap/itallapLeveles Csárda Debrecen - BelsőLeveles Csárda Debrecen - BelsőLeveles Csárda Debrecen - BelsőLeveles Csárda Debrecen - Étel/italLeveles Csárda Debrecen - Étel/italLeveles Csárda Debrecen - Étel/italLeveles Csárda Debrecen - Étel/italLeveles Csárda Debrecen - Étel/italLeveles Csárda Debrecen - Étel/italLeveles Csárda Debrecen - Étel/italLeveles Csárda Debrecen - Étel/italLeveles Csárda Debrecen - Étel/italLeveles Csárda Debrecen - Étel/italLeveles Csárda Debrecen - BelsőLeveles Csárda Debrecen - BelsőLeveles Csárda Debrecen - Külső képLeveles Csárda Debrecen - Külső képLeveles Csárda Debrecen - Külső képLeveles Csárda Debrecen - Külső képLeveles Csárda Debrecen - Étlap/itallapLeveles Csárda Debrecen - Étlap/itallapLeveles Csárda Debrecen - Étel/italLeveles Csárda Debrecen - Étel/italLeveles Csárda Debrecen - Étel/italLeveles Csárda Debrecen - Étel/italLeveles Csárda Debrecen - Étel/italLeveles Csárda Debrecen - Étel/italLeveles Csárda Debrecen - Belső

Leveles Csárda további értékelései

2020.08.01családjával
Szörnyű
Régen jártunk itt,ezért ma itt tervezünk ebédelni. Elsősorban a terasz miatt. . A terv, terv marad. A csárda zárva,a kapun lakat. Felirat sehol,az udvaron méteres gaz,és száraz falevelek. . Az interneten sehol semmi sőt állitólag nyitva van. . Félrevezeti a vendéget. . Minősités:...
2018.08.30családjával
Sietünk a repülőre,de mivel éjszaka érkezünk,ajánlatos enni valamit. A Levelest választjuk,mert jó,és régi emlékeink vannak róla. A Simonyin jól és közel lehet parkolni.Azonnal étlapot kapunk,az italrendelést is letudjuk mert sietünk. Az étlap egy csárdához több mint jó,választani bőven lehet....
2018.06.02a párjával
Kiváló
Kiváló ebédet ettünk az étteremben. Kétszemélyes haltálat választottunk. A harcsa, pisztráng és a ponty is tökéletesen volt elkészítve. A köret, sült burgonya és grillezett zöldségek, nagyon finomak voltak. Az étterem kerthelyisége hangulatos, árnyékos, kellemes. A kiszolgálás is tökéletesen...
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.07.01-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
91.620 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval