A Mandula Cukrászda Debrecen a Nagyerdő közelében található, csendes környezetben, amely ideális megálló akár családi, akár baráti séták közben. A kínálat gazdagsága vonzza a sütemények és fagylaltok kedvelőit, a választék között hagyományos és diétás variációk egyaránt megtalálhatók. A fagylaltkínálat kiemelkedő, sokféle íz és textúra áll rendelkezésre, a desszertek pedig szemre is vonzóak. A sütemények frissessége és ízharmóniája gyakran kiemelésre kerül a kínálatban.
A kiszolgálás barátságos és segítőkész, a rendelés felvétele és a tálalás koordinált még forgalmas időszakban is. A környezet tiszta és rendezett, a belső tér igényes, a terasz pedig kellemes helyszínt kínál beszélgetésekhez. A kínálatban megtalálhatók diétás, paleo és egyéb allergiásoknak szánt édességek is, széles rétegek igényeit kielégítve. A megközelítés kényelmes, a parkolás egyszerű, és a környék jól megközelíthető. Rendszeres visszajelzések szerint a szolgáltatás minősége tartós és megbízható. Az étel- és desszertkínálat sokszínű, a torták és édességek látványa lenyűgöző, ezért könnyű választani. Összegzésként a Mandula Cukrászda Debrecen hálózata a minőség, a változatos kínálat és a barátságos kiszolgálás jellemző.
Nagyon készültünk a 3 napos kirándulásra. Már előre kinéztem a neten ezt a cukrászdát, amelyet mindenképpen meg akartunk látogatni. A madártej vonzott legjobban, évek óta nem ettem. A nagyon várt édesség cukros, túl édes volt, a felét bírtam megenni. Várni is kellett a kiszolgálásra, az árak sem túl barátiak, nem olyan volt az egész, mint vártam.
. . Nagy sütemény-rajongó vagyok, de ebbe a cukrászdába nem vágyom vissza. Hazafelé inkább tettünk egy 20 km-es kerülőt, és Hajdúszoboszlón vettem Jojó fánkot, amit eddig csak ott sikerült vásárolni.