Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 197.- Olasz meló !

Nonna Rosa DebrecenNonna Rosa Debrecen a térképen

Kiváló 2018. februárban, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. február 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A ,73-as olasz film - A nagy zabálás - egy jelenete lóg a falon,miután feljutunk a galériára ahol az asztalok vannak.
A Piac utcán tavaly nyilt étterem,a Bikával szemben van,csak gyalog közelithető meg,a Dósa nádor téren lehet parkolni. Már éppen ideje tesztelni. Érkezés 14.30-kor.

Nem nagy hely, 12 asztal van, velünk együtt 4 foglalt. Első benyomás,hogy a kialakitása költségeit szívesen elfogadnám.
Még a WC-ben is tulipán van. Olasz dizájnra törekedtek,ez sikerült is. ,,Róza nagymama,, igazán vendégbarátra sikeredett. Az étlapon olasz ételek,főként a tenger gyümölcsei,kagylótálak,homár,languszta és tésztafélék. A magyar gyomor gulyás,húsleves,rántotthús kombón szocializálódott képviselői ne ide jöjjenek.

Étlap sokoldalú,maga a hely,magával ragadó!
Kényelmes fotelek,izléses teriték,és a magas szinvonal minden téren!

Egy olasz ebéd 3-4 óra,mert náluk a gasztronómia nem szükséglet,hanem életérzés!
Ezért meg is adják a módját!

Ami dicséretes,hogy ezt sikerült ide átültetni!
A leves a 19.percben érkezik,ez még jó idő,de a leves is az. Az erdei gyümölcs capuccinó kókuszgolyóval lime habbal, jelzi hogy mire számithatunk.
A külöleges tálalás,dizájnos tálakban,szemet gyönyörködtető. A magvakkal sült tonhal (előétel) és a levesek,az enyém mellett a lazacgombóc leves,egyaránt kitűnő és különleges! Érdemes a fotókat megnézni. Több asztalnál ülnek,de nem zavaró! Zajszint 56 decibel,úgy hogy a háttérben (természetesen olasz) zene szól.
A konyha is fürge,a 37.percben már a főétel is az asztalon van! Érdemes megnézni az asztalt és a teritéket! Henger alaku só és borsszóró darálóval! Az én rosé belle vue kacsamell barnamártással tálam mellé -piros pont - steak kést mellékelnek. A jérce steak,és a grillezett tigrisrák tálalása egy ételköltemény. Szellemes ötlet,hogy a falon az lcd tv-n a nonnarosa tv ,,adása megy,, az étlap ételfotóit váltogatva. Nálunk a táplálkozás van ,,adásban,,.
Természetesen nem hagyjuk ki a desszertet sem,a della nonna és a Zacher torta is finom,minőségi.
Rákészültem a kávéra,olasz étteremben ez nem lehet rossz,előrelátóan egy ,,double shot,, adagot kérek az eszpressobol.
Jelzem,fent a galérián érezzük a lent készülő kávé illatát! De olyan is ! A capuccino olyan mint a Starbucks-ban ! A személyzet -eddig -méltatlanul nem került szoba. Nem tudom hányszor másznak fel naponta a galériára,de biztos nem hiznak el. A lépcső mellett,vagy a teremben áll egy fő,hogy kinek mikor mi kivánsága.Érdeklődnek rendben van e az étel, ajánlanak desszertet, igy kell! Minden vendég után teritőt cserélnek!
Az áfonya szörp különleges és finom,italok hűtése, és a választéka is jó!
Számla érkezik,27,100 Ft.
A gyümölcsleves 1,490 Ft,a sűlt tonhal 2,190, a parmezános jércemell 2,890 Ft,a rosé kacsamell 4,200 ! Egy búzasör 990,egy kóla 450, a grillezett tigrisrák 3,890 ! Távozunk 16,05 perckor.
Étkezési idő 89 perc!

Tény,olcsónak nem olcsó! Ez minusz pont -lenne - az értékelésnél, de ha figyelembe veszem hogy egy vagyonba került az üzlet átalakítás,ráadásul csak bérelik az önkormányzattól a város legdrágább helyén,akkor azt ki is kell gazdálkodni.
Mondjuk a homárt és a grillezett langusztát(21,990 Ft!)- majd legközelebb kóstoljuk meg. Ezt a szinvonalat viszont meg is kell fizetni. Ottjártunkkor a vendégek fele külföldi volt.
Ugyanakkor szilárd meggyőződésem, hogy Debrecenben egy ilyen hely már esedékes volt, és az is,hogy erre a színvonalra már van is igény!

Összegzés:
Sikerült meglepetést okozni ezzel az étteremmel. Minőségi anyagokból olasz dizájn,olasz étlap,kitűnő konyha,fáradhatatlan,és vendégmenedzselő!! személyzet!
Kötekedni mindig lehet,de ez a hely,igényes kialakitásával új szint hozott az egyhelyben topogó debreceni gasztronómiába! Ezt pedig értékelni kell! Köszönjük az élményt!

Minősités: különösen ajánlott etalon étterem!

Értékelés: 10/10 pont !
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (65)
Nonna Rosa Debrecen - Étel/italNonna Rosa Debrecen - Étel/italNonna Rosa Debrecen - Étel/italNonna Rosa Debrecen - Étel/italNonna Rosa Debrecen - Étel/italNonna Rosa Debrecen - Étel/italNonna Rosa Debrecen - Étlap/itallapNonna Rosa Debrecen - Étlap/itallapNonna Rosa Debrecen - Étlap/itallapNonna Rosa Debrecen - Étlap/itallapNonna Rosa Debrecen - BelsőNonna Rosa Debrecen - Étlap/itallapNonna Rosa Debrecen - Étlap/itallapNonna Rosa Debrecen - Étlap/itallapNonna Rosa Debrecen - Étlap/itallapNonna Rosa Debrecen - Étel/italNonna Rosa Debrecen - Étel/italNonna Rosa Debrecen - BelsőNonna Rosa Debrecen - BelsőNonna Rosa Debrecen - Étel/italNonna Rosa Debrecen - Külső képNonna Rosa Debrecen - BelsőNonna Rosa Debrecen - Étel/italNonna Rosa Debrecen - Étel/italNonna Rosa Debrecen - Étel/italNonna Rosa Debrecen - Étel/italNonna Rosa Debrecen - Étel/italNonna Rosa Debrecen - Külső képNonna Rosa Debrecen - Külső képNonna Rosa Debrecen - Külső képNonna Rosa Debrecen - Külső képNonna Rosa Debrecen - Külső képNonna Rosa Debrecen - BelsőNonna Rosa Debrecen - Étlap/itallapNonna Rosa Debrecen - Étlap/itallapNonna Rosa Debrecen - Étlap/itallapNonna Rosa Debrecen - Külső képNonna Rosa Debrecen - Étlap/itallapNonna Rosa Debrecen - Étlap/itallapNonna Rosa Debrecen - Étlap/itallapNonna Rosa Debrecen - BelsőNonna Rosa Debrecen - BelsőNonna Rosa Debrecen - BelsőNonna Rosa Debrecen - BelsőNonna Rosa Debrecen - BelsőNonna Rosa Debrecen - BelsőNonna Rosa Debrecen - BelsőNonna Rosa Debrecen - Étel/italNonna Rosa Debrecen - Étel/italNonna Rosa Debrecen - Étel/italNonna Rosa Debrecen - Étel/italNonna Rosa Debrecen - Étel/italNonna Rosa Debrecen - Étel/italNonna Rosa Debrecen - Étel/italNonna Rosa Debrecen - BelsőNonna Rosa Debrecen - BelsőNonna Rosa Debrecen - BelsőNonna Rosa Debrecen - BelsőNonna Rosa Debrecen - BelsőNonna Rosa Debrecen - Étel/italNonna Rosa Debrecen - Étel/italNonna Rosa Debrecen - Étel/italNonna Rosa Debrecen - Étel/italNonna Rosa Debrecen - Étel/italNonna Rosa Debrecen - Étel/ital

Nonna Rosa további értékelései

2024.04.11barátokkal
Gyenge
Még le sem ültem, a pincér már kérte az italrendelésünket. A limoncello gyanúsan édes volt -- nem szokás citromot tenni bele, citromlikőrről van szó. A csirkemell kétszer, vagy ki tudja hányszor volt átsütve, de nyilvánvaló volt. A rizottó tocsogott a zsírban. Nem tudtak tejhabot hozni a...
2022.04.23a párjával
Kiváló
Ismét ide tévedtünk.Kibővült terasszal télen-nyáron jó választás. Az ételek választéka meg mindig szuper. Az alapanyagok is maradtak. Nem változott a minőség sem .Itt még nem csalódtunk.Elég beugrani egy kis piripirire vagy egy jó kis desszertre.
2019.02.18családjával
Kiváló
Születésnapokon az ünnepelt választja ki az ebéd helyszinét,ezért jövünk ma az olasz étterembe.  Kb. 1 éve jártunk itt,azóta nem sok minden változott. Örülünk,hogy ez az új szinfolt  megmaradt Debrecen gasztronómiai  palettáján. Asztalt foglaltunk 5 főre, igy nyugodtan érkezünk 13...
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.08.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
132.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval