Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 46.- rejtvényfejtés

Sándor Vendéglő DebrecenSándor Vendéglő Debrecen a térképen

2016. májusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Legalább 10 éve nem voltam a vendéglőben, valahol a Sámsonkertben rémlett nekem, mint utólag kiderült, jól.
A Sándor vendégfogadó és étterem, a sámsoni út végén, a Debrecen-Dombos tábla után található a jobb oldalon! (utazóknak: Dombostanya Debrecen külterületi lakott helye).
Na, ennyi kaland után megérkezvén, kényelmesen parkolhatunk, a megközelítés is könnyű, de erős forgalomra kell számítani. A Sámsoni út zsúfolt.
Az étterem ránézésre eléggé fapados, II. kategóriás hely. A kerthelyiség még nem működik a rossz idő miatt. Na, majd nyáron.
Bízva teóriàmban - minél távolabb megyünk a belvárostól annál jobb a kaja - rendelünk.
Az étlap egészséges leosztású, 8 oldal étel 4 oldal ital.
A leves 7 perc alatt megérkezik, láss csodát, itt kapok zöld erős paprikát, kérés nélkül pirosat is. A leves, LEVES! így, csupa nagybetűvel! A kanál - szó szerint - megáll benne, annyi tészta, zöldség és hús van benne. Az adag teljesen jó mennyiség. A személyzet 1 úr és 3 hölgy folyamatosan dolgoznak, a bácsika szemmel tart bennünket, érdeklődik meg vagyunk e elégedve?
Meg!
Az étterem nem nagy, most 4 asztalnál esznek, de fent van 80 személyes különterem is, rendezvényekre.
A főétel is gyorsan érkezik. Az adag mennyisége lehetne nagyobb is, két szelet húst kapunk, közepes méretben.
A minőség kárpótol. Nem tudok belekötni! Finom, vékonyra kezelt, ízletes, omlós. A köretek közül a rizs jó, a sült krumpli átlagos, de ehető. Az ételek frissek, az italok pont kellemesre hűtöttek. A személyzet a helyén van, nem tolakodó, de mindig ott van amikor kell.
A meglepetés itt is a végén jön, a számla! Igaz alkoholt nem ittunk, de akkor is roppant baráti az 5.500 Ft-os számla 2 emberre!
Összegzés :
A teóriàmban nem csalódtam, a központtól távolodva egyenes arányban nő a gasztronómiai élmény!
Nagyon barátságos áron, jó minőségű finom ételeket kapunk, fürge konyha, és figyelmes személyzet mellett, gyorsan jót lehet enni. S ez az ami számít. A körítés kevésbé. A leves, és a főétel hús része miatt felfelé kerekítek, és megadom a negyedik csillagot is.
Minősites : ajánlott
Értékelés : 8,5/10 pont
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (12)
Sándor Vendéglő Debrecen - Külső képSándor Vendéglő Debrecen - Étlap/itallapSándor Vendéglő Debrecen - Étlap/itallapSándor Vendéglő Debrecen - BelsőSándor Vendéglő Debrecen - Étel/italSándor Vendéglő Debrecen - BelsőSándor Vendéglő Debrecen - Külső képSándor Vendéglő Debrecen - Külső képSándor Vendéglő Debrecen - Étel/italSándor Vendéglő Debrecen - BelsőSándor Vendéglő Debrecen - Étel/italSándor Vendéglő Debrecen - Belső

Sándor Vendéglő további értékelései

2016.09.16egyedül
Kiváló
Ma egy jó húslevesre vágytam és mivel a közelben lakom a Sándor vendéglő jutott eszembe. A telefonban nagyon udvarias tájékoztatást kaptam a választható ételekről. Amikor az átvételt követően végre hazaértem és hozzá láthattam az újházi tyúkhús leveshez, nem csalódtam. Az étterem jó híréhez híven...
2013.07.22családjával
Kiváló
Kellemes környezet, finom ételek, előzékeny kiszolgálás. Családi ünnepek megtartására kiváló hely. 11 személyes társasággal, fiúnk diplomaosztóját ünnepeltük. A teraszon a szőlő lugas árnyékában, házias, finom ételeket ettünk, hűtött italokat itunk. A személyzet előzékeny, egyéni igényeinket...
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Nagyerdő Debrecen - Debreceni ízelítő
Debreceni ízelítő
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
67.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval