Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Átlagos kocsma pályát tévesztett felszolgálóval

Turmix bár DebrecenTurmix bár Debrecen a térképen

Átlagos 2015. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. január 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Turmix presszó olcsó átlagos kocsma, kommersz bor- és sörkínálattal. Borok tekintetében a Varga pincészet szortimentjét tartják, aminek végső soron még örülhetünk is, hiszen ráállhatnának valami alföldivé nemesült olasz borzalomra is. A sörműfaj a Heineken vonalat hozza, melyet elvből nem iszunk, mióta perben állnak(tak?) az Igazi Csíki Sörrel.
Tartanak viszont korrekt pálinkákat, a Pintér valamint a Zsindelyes cégtől. Egy birspálinkára esett a választásom s nem csalódtam.
Nagy betűkkel hirdeti egy felirat, hogy van mákpálinkájuk is, mondom a pultban tevékenykedő leányzónak, hogy olyan nincs, mire ő: „de van”. Kérdeztem, milyen színű a pálinka mondja, fekete, mondom, „na látja, az likőr”. Erre ő „likőr? - mikor 50 fokos?” Ez a pályát tévesztett csibe azt hiszi, hogy a likőr mibenléte az alkoholfoktól függ és nem a technológiával van összefüggésben. (Gyengébbek kedvéért: a pálinka lepárlással készül gyümölcsből, a likőr készítésére nincs szabvány, otthon gyakori a szesz+víz+gyümölcs+cukor összeadása, majd érni hagyása. Így készül a székelyek „áfonyapálinkája” is, mely egyébként likőrnek finom.) S közben úgy néz a vendégre, mintha az lenne a hülye. Megmagyaráztam neki, eltűrve a pofavágást, a pálinkatörvény lényegét, azt felelte, hogy majd kijavítja a feliratot. Hát kíváncsi vagyok, megteszi-e.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (4)
Turmix bár Debrecen - Étlap/itallapTurmix bár Debrecen - Étlap/itallapTurmix bár Debrecen - EgyébTurmix bár Debrecen - Külső kép

Turmix bár további értékelései

2018.12.22egyedül
Szörnyű
Már nagyon rám férne egy kávé, elég hűvös az időjárás,esik is,mig eláll beülök egy kávéra. Gondoltam én. A Turmix bár elött állok,ahol tényleg jó a kávé,az ajtó zárva. Szombat van,már bezártak volna? Az ajtón ott a nyitvatartási idő, délután 4-kor zárnak szombaton. Most 15,03 van. Kicsit...
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
118.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval