Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Agóra Tudományos Élményközpont Debrecen

4,3
10
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
15. helyezett
városi Látogatóközpont közül
Kategória
Látogatóközpont
Agóra Tudományos Élményközpont Debrecen

Agóra Tudományos Élményközpont Debrecen bemutatkozása

Az Agóra Tudományos Élményközpont minden korosztály számára izgalmas szórakozási lehetőség, ahol a játék ötvöződik a tanulással. Gyermekek és felnőttek egyaránt ismerkedhetnek meg különleges eszközökkel és tudományos érdekességekkel, illetve látványos kísérletekben vehetnek részt.
Tovább olvasom >>

10 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
30%
Érdekes
70%
Átlagos
0%
Kihagyható
0%
Időpazarlás
0%
Érdekes

10 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat
Spa ajánlat
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
107.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - All inclusive
All inclusive
2024.12.15-ig
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó
116.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással

Agóra Tudományos Élményközpont Debrecen vélemények

174
5149
725
94002
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 264 városban járt márFelfedező - 3319 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 94002 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2023. április 11.gyerekekkel járt itt
A szállodából szerveztek ide egy csoportos esti programot. A szállodából idegenvezető kísért minket el az Agórához, itt többféle tudományággal ismerkedhetett meg a csapat. Nemcsak a gyerekeknek (kb. alsós általános iskolás kortól évezhető, kisebbeknek azért nem igazán érthető mindez szerintem), de a felnőtteknek is érdekes, élvezetes, informatív volt a program.
Milyennek találod ezt az értékelést?
27
110
27
17
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 59 városban járt márFelfedező - 30 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagság
Érdekes 2023. április 8.gyerekekkel járt itt
Azt kaptuk, amit vártunk. A dolgozók kedvesek, voltak eszközök, amik nem működtek. Jó ötlet, hogy a napijeggyel el lehet hagyni az épületet és később visszajönni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 8 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.