T. Éva2 étterem értékelései

Értékelései
14
33
51
29
9
1
4

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg T. Éva2 értékeléseit!

Olvasd el T. Éva2 étterem értékeléseit!

Karácsonykor elvitelre -

Betyár Tanya Kajálda Nagykáta

2020. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. december 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Először rendeltünk innen ételeket,pont Karácsonyra,mert ők dec 24-ére készítették el. Nem házhozszállítást kértünk,bementünk érte,jogy lehessen kártyával fizetni. Volt kavarodás,hogy ki mikor mehet az ételért,illetve érthető módon várni kellett mire meglett amit rendeltünk. Tálakat kértünk,finomak voltak és jól voltak elkészítve. Ajándék desszert járt hozzá.
Megosztom
2020. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. november 22.
A járványhelyzet miatt házhozszállítással volt lehetőségünk kipróbálni a pizzájukat, kétszer is. Mind a kétszer 50 percre becsülték az elkészülési időt, nem lépték túl, sőt, másodszorra sokkal gyorsabbak is voltak. A pizza tésztéja finom, a feltét rajta bőséges és a mérete is megfelelő. A környék pizzát készítő vendéglátó helyei közül ez a legjobb talán.
Megosztom
Ne legyenek elvárásaink -

Casablanca Étterem & Bár Nagykáta

2020. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2020. november 1.
Családi összejövetelen voltunk itt. Sajnos azonnal érezhető volt,hogy szinte alig volt fűtés így novemberben. Aztán jöttek a tálak: minden ízetlen vagy túlsütött vagy rágós. Nem hittem,hogy nálam van aki rosszabb rizibizit tud készíteni,itt szétfőtt és ehetetlenül ízetlen. Semmiképp sem térünk vissza, minimális szintet sem üt meg sem a hely,sem az ételek.
Megosztom
2020. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 15.
Nem lakunk messze,mégsem jártunk még itt. Egy szombati napon jöttünk,több csoportos ünneplés volt,előre jelezte a pincér,hogy várni kell az ételekre. A leves nagyon jó volt. 3 különböző pizzát rendeltünk,nagyon jókvoltak,a tésztájuk kifejezetten jól volt megsütve. A fizetendő számla összege teljes mértékben arányos volt a hellyel,visszatérünk még.
Megosztom
Finom fagyi szép helyen -

Adria Gelato Fagylaltozó Győr

2020. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 7.
Kirándulás alkalmából tértünk be ide. Hétköznap volt, nem állt sor, de folyamatosan jöttek. Nagy volt a választék, különösen értékeltem a steviával készült cukormentes fagyikat, melyből szintén volt több fajta. Internetes ajánlás hatására jöttünk erre, nem bántuk meg. Finom volt, a helyhez képest korrekt áron (320 Ft per gombóc). Megérte erre sétálni.
Megosztom
Tényleg olaszos -

PálffYtália Étterem Győr

2020. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 7.
Nyári kirándulás alkalmából tértünk be ide. A kiszolgálás gyors volt és udvarias, az árak az elhelyezkedéshez képest is korrektek. A pizza kifejezetten finom volt, bőven elég adag, nagyon jó vékony tésztával. Kint foglaltunk helyet, de ránézésre a belső tér is hívogató. Gyorsan érkezett az étel pedig déli időszakban érkeztünk. Bátran ajánlom mindenkinek.
Megosztom
2020. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 6.
Veszprémi kirándulás után tértünk be ide. Az árak korrektek, a 2 személyes tál tényleg elég 2 embernek (+1 kisebb gyerekeknek), az üdítőket fél literes üvegben kapjuk. A tálhoz savanyúság is járt,ami kifejezetten finom volt. A kiszolgálás gyors volt és rendben is volt egészen a fizetésig.
Megosztom
Kirándulás közben -

Galéria Bisztró Pápa

2020. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 4.
Az étterem elhelyezkedése alapján szuper az ár-érték arány. 2 féle levesből és tőbbféle főételből válaszható napi menü van, érdemes megkóstolmi, korrekt áron,korrekt adagok és a leves kifejezetten finom volt,bár langyos. Kellemes kiülni a teraszra, a kiszolgálás elég gördülékeny,kicsit akkor akadozott amikor már sokan lettek. Megéri betérni,visszajövünk még.
Megosztom
Nem volt rossz, de nem mennénk vissza -

Pizza Palazzo Pizzéria & Étterem Gödöllő

2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. július 18.
Hétvégi kirándulás alkalmával tértünk be ide. Az ételek arányosak az elhelyezkedéssel. Nem kell túl sokat várni az ételre. A leves kifejezetten finom volt, a főételek átlagosak. Az adagok megfelelőek, nem túlságosan nagyok, érdemes levest is enni a főétel előtt. Kétszer kértünk ketchupot a lányunknak, sajnos egyszer sem kaptuk meg. A kávé nagyon finom, jó erős.
Megosztom
Kirándulás közben -

Plintenburg Étterem Visegrád

2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. július 4.
Először jártunk itt. A felszolgálás kedves és igen látványos mikor jönnek a baseballütőnek kinéző borsszóróval :) Az ételek finomak, bőségesek és dunakanyari viszonylatban korrektek az árak. A 2 személyes tál valóban elég 2 személynek, a pizza is nagyon finom volt. 10% szervízdíjat számolnak, nem kell számolgatni a borravalót.
Megosztom
6 oldalon / 51 találat


TérképX