T. Éva2 étterem értékelései

Értékelései
13
28
43
24
7
1
4

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg T. Éva2 értékeléseit!

Olvasd el T. Éva2 étterem értékeléseit!

Nem volt rossz, de nem mennénk vissza -

Pizza Palazzo Pizzéria & Étterem Gödöllő

2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. július 18.
Hétvégi kirándulás alkalmával tértünk be ide. Az ételek arányosak az elhelyezkedéssel. Nem kell túl sokat várni az ételre. A leves kifejezetten finom volt, a főételek átlagosak. Az adagok megfelelőek, nem túlságosan nagyok, érdemes levest is enni a főétel előtt. Kétszer kértünk ketchupot a lányunknak, sajnos egyszer sem kaptuk meg. A kávé nagyon finom, jó erős.
Megosztom
Kirándulás közben -

Plintenburg Étterem Visegrád

2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. július 4.
Először jártunk itt. A felszolgálás kedves és igen látványos mikor jönnek a baseballütőnek kinéző borsszóróval :) Az ételek finomak, bőségesek és dunakanyari viszonylatban korrektek az árak. A 2 személyes tál valóban elég 2 személynek, a pizza is nagyon finom volt. 10% szervízdíjat számolnak, nem kell számolgatni a borravalót.
Megosztom
2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 4.
Minden étteremben rengetegen voltak, a másik kávézó átalakítás miatt zárva, így (rosszul) úgy döntöttünk, itt iszunk kávét. A 2 dl-es tejeskávé nem sok kávéval találkozott, a habtól és tejtől nem lehetett semmi mást érezni. A kiszolgálás unott, személytelen, az ellátólánc többi boltjához képest valamelyest alulmarad. Semmi sem ösztönöz arra, hogy máskor is vásároljak itt.
Megosztom
2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 4.
A vírus miatti leállás után pár héttel tértünk be ide. A legszembetűnőb különbség az volt, hogy a gyros tálra a pita helyett már baguette vagy kifli szeleteket pakoltak. Se megpirítva, semmi, csak ráhelyezve a tálra. Ránézésre se szerettük volna elfogyasztani. Kár, mert a gyros egyébként rendben volt, a hús kifejezetten ízletes.
Megosztom
Kirándulás alatt -

Csülök Csárda Esztergom

2020. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. június 27.
Családommal tértünk be ide esztergomi kirándulásunk során. Jól tettük, hogy előre foglaltunk: szombati nap 12 órára érkeztünk, sokan jöttek volna még, de foglalás nélkül nem tudtak asztalt adni már. A kiszolgálás kedves, az ételek bőségesek és finomak. Az árak korrektek, tükrözik az étterem elhelyezkedését is.
Megosztom
2020. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. június 18.
A környéken lakunk, sokszor járunk ide a gyerekekkel. A tavaszi megújulás után még szebb környezet fogadja az ide látogatókat. Az árak kicsit talán magasabbak lettek, a sütik még esztétikusabban vannak tálalva, de mintha kicsit kisebbek lennének. Van diabetikus választék süteményből és fagyiból is. Mindig többen vannak a pultnál eladók, általában nem kell sokat várni.
Megosztom
Finom ételek gyönyörű helyen -

Luis Vendéglő Dömös

2020. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. június 18.
Rövid időn belül többször is visszatértünk ide, nem csak a panoráma, hanem a finom ételek miatt is. Érdemes asztalt foglalni, mert hétvégén jó sokan vannak (12 órakor nyitottak és 13 óráig foglalt volt az összes asztal). A kiszolgálás kedves és gördülékeny. Az árak dunakanyari viszonylatban is korrektek, az ételek finomak. Biztos, hogy rendszeres vendégek leszünk itt.
Megosztom
2020. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. június 16.
Egy szarvasi kirándulás alkalmával tértünk be ebbe az étterembe. A környékbeli ballagások miatti tömeg ellenére tudtak nekünk asztalt adni, nagyon kedvesek voltak. Nem kellett sokat várni az ételekre. Nem csak finomak voltak, nagyok is voltak az adagok, 2 felnőttnek 2 gyerekkel elég lett volna a 2 személyes tál is. A panoráma csodás, biztosan visszatérünk még ide.
Megosztom
Kirándulás után -

Végvár Ételbár Sirok

2020. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. június 12.
Évente többször is betérünk ide, amikor Sirokon járunk. A turista menü rendkívül korrekt áron van (1700 Ft kb), és valóban elég a leves és a főétel. Hangulatos hely a vár tövében, gyors a kiszolgálás és jól esik ide betérni túra után. Mindig vannak vendégek, de gyorsan halad. Kint van a gyerekeknek játék lehetőség, amíg az ételre várnak.
Megosztom
Gyors vacsora -

Gulyás Csárda Agárd

2020. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. március 10.
Egy konferenciáról hazafelé tértünk be ide, már többször terveztük, mert nagyon hívogató az épület. A kiszolgálás kedves volt és gyors, hamar megkaptuk a rendeléseket. A leves kifejezetten finom volt, a 2 személyes tál több mint elég volt 2 személynek. Egyedül a számlára kellett kicsit sokat várni, de utána elnézést is kértek érte.
Megosztom
5 oldalon / 43 találat


TérképX