Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Családi nyaralás sok csúszdával és csobbanással

Aquaticum Termál & Wellness Hotel DebrecenAquaticum Termál & Wellness Hotel Debrecen a térképen

Kiváló 2021. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2021. szeptember 11.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az alábbi szempontok alapján választottuk a nyári családi nyaralás egyik helyszínének ezt a szállodát:
- Megközelítés: Budapestről vonattal jól megközelíthető, átszállás nélkül, Intercityvel, majd a vasútállomásról villamos visz a hotel bejáratáig.
- Látnivalók a környéken, elérhető közelségben: mivel vonattal mentünk (első ilyen nyaralásunk 10 év után a gyerekekkel), fontos volt, hogy legyen elég olyan programlehetőség a közelben, amihez nem kell az autó. Ez adott is volt, leginkább a strandfürdő, de emellett játszótér, állatkert, vidámpark, de a belváros is könnyen elérhető volt a villamossal.
- Jó wellness, csúszdákkal, benti rész is, rossz idő esetére. Ez nagyon betalált, bővebben külön értékelést írtam a fürdőről. Szerintem az egyik legjobb fürdő jelenleg Magyarországon. Eléggé drága, de a szállóvendégek folyamatosan átjárhattak külön belépő nélkül a karszalaggal.
- Étkezési lehetőség a hotelben: svédasztalos reggeli és vacsora, nagyon színvonalas, választékos, nem unalmas, finom.
- Családi szoba: kényelmesen elfértünk 4-en, de még 5 főre is elég lett volna. Az egyik szobában franciaágy volt, ebből nyílt, de az előszobából is a másik szoba, ahol alul egy kihúzható kanapé, felette emeletes ágy volt. Közös nagy terasz, ami a belső udvarra nyílt, így csendes volt (az éppen zajló Campus Fesztivál idején ez sem elhanyagolható szempont). Ráadásként kádas fürdőszobát kaptunk, nem zuhanyzósat. A szoba klimatizált, szép, tiszta, modern kellemes. A szobában volt vízforraló, kávé és tea bekészítés. Nagyon tetszett az egész hotel dizájnja: pöttyös és csíkos izgalmas kombinációi, valamint a természet közelségét idéző színek és formák.
- Konditerem és játszószoba is volt, pingpong és csocsó is.
- A szálloda szervezett külön programokat is, melyeken részt vettünk: egyik este csillagvizsgáló-túra az Agóra Parkban. Koktélozás a bárban. Voltak még további gyerekprogramok, tinidiszkó, de ez inkább a kisebbeknek szólt (10 éveseim szerint ciki volt).
Negatívum: nagyon drága volt, 1 felnőtt + 3 gyerekre, 4 éjszaka FP-val több mint fél millió Ft, főszezonban. Ennyi még a SZÉP kártyámon sem gyűlt össze... Foglaláskor 50% előleget kellett befizetni. (megjegyzem, így is szinte teltház volt, és szinte mind magyarok voltak a vendégek) Azért sem mentünk autóval, mert tudtuk, hogy most nagyon problémás a parkolás, a szálló előtt gyakorlatilag nem lehetett parkolni, Debrecenben a frekventált helyek mind fizetősek, a Nagyerdőnél lévő drága mélygarázsban lehet parkolni a szálloda közelében. Az étterem több esetben is teljesen megtelt, ami azt jelentette, hogy a "rossz ütemben" érkező vendégeknek ott kellett várniuk az étterem bejárata előtt, amíg nem szabadult fel asztal.
Személyzet barátságos, segítőkész, kedves, de eléggé leterhelt.
Takarítást kérni kell, automatikusan nem történik meg.
Nemcsak szobai törölközőket, de a wellness-be és a szaunába valókat is kaptunk, valamint felnőtt köntöst is, így otthonról nem kellett strandtörölközőt sem vinni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (23)
Aquaticum Termál & Wellness Hotel Debrecen - EgyébAquaticum Termál & Wellness Hotel Debrecen - EgyébAquaticum Termál & Wellness Hotel Debrecen - EgyébAquaticum Termál & Wellness Hotel Debrecen - EgyébAquaticum Termál & Wellness Hotel Debrecen - EgyébAquaticum Termál & Wellness Hotel Debrecen - EgyébAquaticum Termál & Wellness Hotel Debrecen - EgyébAquaticum Termál & Wellness Hotel Debrecen - EgyébAquaticum Termál & Wellness Hotel Debrecen - EgyébAquaticum Termál & Wellness Hotel Debrecen - EgyébAquaticum Termál & Wellness Hotel Debrecen - EgyébAquaticum Termál & Wellness Hotel Debrecen - EgyébAquaticum Termál & Wellness Hotel Debrecen - EgyébAquaticum Termál & Wellness Hotel Debrecen - EgyébAquaticum Termál & Wellness Hotel Debrecen - EgyébAquaticum Termál & Wellness Hotel Debrecen - EgyébAquaticum Termál & Wellness Hotel Debrecen - EgyébAquaticum Termál & Wellness Hotel Debrecen - EgyébAquaticum Termál & Wellness Hotel Debrecen - EgyébAquaticum Termál & Wellness Hotel Debrecen - EgyébAquaticum Termál & Wellness Hotel Debrecen - EgyébAquaticum Termál & Wellness Hotel Debrecen - EgyébAquaticum Termál & Wellness Hotel Debrecen - Egyéb

Aquaticum Termál & Wellness Hotel további értékelései

2023.09.27kollégákkal
Kiváló
3 éjt töltöttem ott. 2-t szakmai gyűlés miatt,+1 ráadást (nem kevés pénzért), hogy fürödni is tudjak. Utóbbi célból mindenkinek ajánlom, több különböző hőfokú gyógy, ill. élménymedence van a hotel alatt, 1 szabadtéri is, sok napozóággyal. A strandra is át lehet járni, az inkább gyerekkel...
2023.09.22egyedül
Kiváló
A Nagyerdő szívében gyönyörű környezetben gyógyfürdővel is pihenést, gyógyulást biztosít. A fürdő kellemes vízzel, dögönyözőkkel, szaunával, napozókkal várja a pihenni vágyókat. Csak ajánlani tudom.
2023.03.21gyerekekkel
Kiváló
6 éves ikerpárral voltunk 2 éj/3 nap. Személyzet kimagaslóan kedvesek, tisztaság jó, játszószoba hihetetlen jó(felnőtteknek is). Etélek finomak, koktélok isteniek. Amit kiemelnék még hogy, a svéd asztalnál külön nem kell fizetni az üdítőkért(coca-sprite-kávé stb..). Thermál/élményfürdő is...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
107.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval