Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Az öt csillag luxust kínál

Hotel Divinus DebrecenHotel Divinus Debrecen a térképen

2017. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. április 10.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Magyarországon nem voltam még ***** szállodában de tapasztalt szállodázó vagyok ezért nagy várakozással érkeztünk a Divinusba. A hotelt ajánlás alapján választottuk, amit nem bántunk meg. A megérkezést megfelelő kép kísérte exkluzív épület a Nagyerdő szélén jó környezetben közel a városi fürdőhöz, állatkerthez, stadionhoz. A fogadtatás megfelelő udvarias és segítőkész volt a bejelentkezés símán és gördülékenyen ment. Nagy értékű kerékpárjainkat elhelyezhettük a mélygarázsban, ami megnyugtatott bennünket és külön fizetni se kellett érte. Ez ritkaság számba megy.

A szobába érkezve normális jó környezet, tisztaság kényelmes ágy és ágymatrac várt bennünket. A mini bár dugig feltöltve bekészítés rendben törölközők, fürdőköpenyek, papucsok katonás sorrendben. Tájékoztató anyagok szolgáltatások listája szakszerűen bekészítve, sterilizált wc, tiszta fürdő és szoba terasszal nem lehetett rá panasz. A berendezés a luxust ugyan nélkülözi, de minden megvan benne, amire szükségünk lehet.

Felfedeztük a szállodát, először lementünk a welness-be. Jókora úszómedence vagy 20 méteres de lehet, hogy 25 is megvan kellemes volt, a víz tiszta úszáshoz ideális a hőmérséklete. Szerencsére az úszósapka nem kötelező. A meleg medence kellemes kis szegletben helyezkedik el ázásra, időtöltésre kifogástalan, talán lehetne kicsit kiterjedtebb. Ugyan mi gyerekeink nélkül voltunk, de jól eső érzéssel vettük észre, hogy a gyerekeknek van külön pancsoló medence. A szaunák megfelelő hőfokúak és tiszták voltak a gőz igazán hangulatos belső térrel rendelkezik. Van pezsgőfürdő és pihenő részek, ami egy hoteltől elvárható azt bőven teljesíti. Aki ennél nagyobb szabású fürdőzésre vágyik, annak ajánlom a pár méterre található nagyerdei fürdőt az egy hatalmas komplexum minden fürdőzési, fürdőgyógyászati igényt kielégít. Mi másnap egyébként ott töltöttünk vagy fél napot.

A konditerem megfelelő méretű normális gépekkel van felszerelve még asztalitenisz szekció is van benne. Nagyon hiányzik egy fekve nyomó pad az minden konditerem alapfelszerelése kellene, hogy legyen. Az sajnos itt sincsen így nem is sokat kondiztunk ezen a helyen. Mi ugyan nem éltünk vele, de megtalálható ezen a szinten a fodrászat, kozmetika masszás is a hirdetményeket nézve teljesen elfogadható árszinten.

Az étkeztetés okán éreztem, hogy ***** hotelben vagyok. Svédasztalos vacsora minden átlagos prémium igényt kielégít, természetesen itt sincs homár, kaviár, és bélszín az asztalokon szabadon, az csak étlapról rendelhető de ezen nincs semmi csodálkozni való ezt akciós félpanziós ellátás mellett még itt sem lehet megoldani. Szerencsém volt találkozni Gubicza Csaba főszakács úrral akinek külön megköszöntem a gasztronómiai élményt személyesen, aki mosolyogva mondta nekem nem lehet olyan külön kérése amit én ne tudnék beszerezni és elkészíteni. Lenyűgözött a magabiztossága ezért ha legközelebb a Divinusban járok szaván fogom a séfet kifundálok valamit és próbára teszem. Az ételek finomak, igen enyhén sósak gondos tervezés és alapos választás szerint lettek elkészítve. Az elfogyott kajákat idejében pótolták leginkább az étteremben volt tetten érhető, hogy nem **** hotelben járunk.

A reggeli bőséges, széles választék jellemezte minden megtalálható amit csak az ember megkívánhat. Külön öröm, hogy a sokat vitatott tejbegríz is elérhető reggelire. Tetszett, hogy frissen lehetett készíttetni omlettet különböző variációkban. Ez sajnos még mifelénk elég ritka jó volt élni ennek szabadságát.

Összességében ár érték arányban teljesen rendben volt minden, ajánlom mindenkinek jó szívvel a helyet.

Pinczés Attila
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Átlagos

Hotel Divinus további értékelései

2024.01.28a párjával
Kiváló
Az orvosi masszázst jelentősen fejleszteni kell személyzet és körülmények szempontjából. A hotel külső világítása elégtelen esőben később délután sötétben érkeztem nagyon nehéz volt egyáltalán a szállást megtalálni a parkolási lehetőségek pedig enyhén szólva botrányosak egy ilyen öt csillagos...
2024.01.09a párjával
Kiváló
Nem sok 5*os hotel van Magyarországon,de ez a hely valóban megérdemelten viseli a csillagjait. Közvetlen,barátságos személyzet,kiemelném a felszolgálókat. A wellness sosem volt tele,van 2 jacuzzi,mindig csak 2-en voltunk benne. A szoba nagy ,erkélyes.A bekészített kapszulás kávé nincs ingyen/ ez...
2024.01.03a párjával
Remek szálloda. Minden igényt kielégít az étterem, a szobák a személyzet. A mélygarázs a szálloda vendégeinek arányaiban lehetne méltányosabb, főleg, hogy nem is volt maximálisan kihasználva. A wellness is kiemelkedő, a medencében az élményelemek többet üzemelhetnének. Ezen két apró észrevétel...

A Hotel Divinus legnépszerűbb csomagjai

Hotel Divinus Debrecen - Divinus élmények reggelivel teljes előrefizetéssel (1 éjtől)
Divinus élmények reggelivel teljes előrefizetéssel (1 éjtől)
Kérd ajánlatunkat!
2024.12.24-ig
Hotel Divinus Debrecen - Divinus élmények reggelivel (1 éjtől)
Divinus élmények reggelivel (1 éjtől)
Kérd ajánlatunkat!
2024.12.24-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Palace Hotel Hévíz - Nyári szünidei akció
Nyári szünidei akció
2024.12.30-ig
Palace Hotel Hévíz
192.970 Ft / 2 fő / 5 éj-től kiváló félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Nyári Silver Napok
Nyári Silver Napok
07.01-08.31.
Silver Hotel Hajdúszoboszló
121.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval