2021. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2021. július 22.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A szomszédos Aquaticum szállodából közvetlen és korlátlan átjárás adott a vendégek számára.
Egy komplex, sokszínű, minden korosztálynak izgalmas, több napos szórakozási lehetőség ez a fürdő, óriási alapterületen. Szerintem nem is lehet egy nap alatt mindent befogadni, felfedezni.
A beltéri Mediterrán fürdőben dzsungel hangulatban fürdőzhetünk, többféle csúszda van (kamikaze, anakonda, családi), több kisebb jaccuzzi, sodrófolyó, 2 óránként hullámfürdő (nincs kiírva), kicsiknek külön medence és játszóház.
A kinti strand most újult meg, hatalmas fánkos csúszdák (gömb, feketelyuk), lassú folyó, óriási és nagyon szép gyerekfürdős rész (kalózok és erdei lak témában), felnőtteknek virágos mászóka a vízben. 3 termálmedence, sok füves rész.
Negatívum: vannak kevésbé tisztán tartott, vízköves helyek, néhol az útvonalak csúszósak, a kinti rész - az átjáró a strand felé - még kialakítás alatt.
A strandon kevés az árnyékos hely.
A hotel épületénél is van kinti meleg vizes termálmedence, valamint a benti részben további számos termál medence, de ezekre már nem is volt időnk.
Aquaticum Mediterrán Élményfürdő további értékelései
2024.07.03a párjával
Kihagyható
![]()
Egy jobb időket látott komplexum. Minden felújításra szorul. Ottjártunkkor épp az öltöző szekrényeket nem lehetett használni, talán valami informatikai hiba miatt nem nyitották az órák még a fürdő nyitása után 1 órával se. A kis jacuzzik láthatóan koszosak, a víz alján fekete szennyeződés...
2024.03.21családjával
Érdekes
![]()
Szerintem nagyon szépen meg lett csinálva. Kellemesen éreztük magunkat. Az ára elég drága, de hát az ember nem is várt jobbat. Egyelőre nem érzem, hogy jobb/szebb, mint volt, de nem vált hátrányára az átalakítás.
2022.02.14gyerekekkel
![]()
Sajnos nem tudok sok jót írni, mindenhol áll a víz, nincs eltakaritva, nagyon sokan csúsznak meg emiatt gyerekek és idősek egyaránt, mivel az egy éves unokat is vittük felmentunk a bébi medencéhez x ahol szintén állt a víz, a szivacs szőnyeg ami csak a medence körül volt, több helyen hiányos...
Borostyán Szálláshely Debrecen
22.600 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül