Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Aquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen

4,2
27
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
13. helyezett
városi Termálfürdő közül
Kategória
Termálfürdő
Aquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen
Aquaticum Mediterrán Élményfürdő DebrecenAquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen
Aquaticum Mediterrán Élményfürdő DebrecenAquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen
39 fotó

Aquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen bemutatkozása

A debreceni Aquaticum Mediterrán Élményfürdő hatalmas strandfürdőjében 16 különböző funkciójú medence gondoskodik arról, hogy a család minden generációja megtalálja a neki való helyet. Az egészen picik egy 0-40 cm mély, fokozatosan mélyülő gyerekpancsolóban tudják lehűteni magukat, amit fröcskölő állatfigurák és bébicsúszdák tesznek még izgalmasabbá.
Tovább olvasom >>

27 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
53%
Érdekes
35%
Átlagos
6%
Kihagyható
6%
Időpazarlás
0%
Érdekes

27 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Borostyán Panzió Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2024.12.01-ig
Borostyán Panzió Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2023.12.22-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
116.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hotel Atlantis Hajdúszoboszló - Wellness napok az Atlantisban
Wellness napok az Atlantisban
2023.12.22-ig
Hotel Atlantis Hajdúszoboszló
111.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval

Aquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen vélemények

19
11
3
7
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 19 városban járt már
Átlagos 2022. február 14.gyerekekkel járt itt
Sajnos nem tudok sok jót írni, mindenhol áll a víz, nincs eltakaritva, nagyon sokan csúsznak meg emiatt gyerekek és idősek egyaránt, mivel az egy éves unokat is vittük felmentunk a bébi medencéhez x ahol szintén állt a víz, a szivacs szőnyeg ami csak a medence körül volt, több helyen hiányos volt, és el volt szakadva, mindenki megcsuszott rajta, ráadásul, pont a lépcső mellett.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Érdekes 2021. november 27.gyerekekkel járt itt
A fürdő szép és hosszú hétvége révén sem volt tömeg. Háromszor fürdőztünk, napozóágyat vadászni kell, pedig nem volt tömeg. A levegő páratartalma magas és meleg van, úgyhogy nem fáztunk akkor sem, amikor kijöttünk a vízből. Pozitívum, hogy több jacuzzi van és nagyok, meleg a víz.
Milyennek találod ezt az értékelést?
169
4879
638
89483
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 260 városban járt márFelfedező - 3120 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 89483 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2021. július 22.gyerekekkel járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szomszédos Aquaticum szállodából közvetlen és korlátlan átjárás adott a vendégek számára. Egy komplex, sokszínű, minden korosztálynak izgalmas, több napos szórakozási lehetőség ez a fürdő, óriási alapterületen. Szerintem nem is lehet egy nap alatt mindent befogadni, felfedezni.
Itt fényképeztem:
Aquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - EgyébAquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - EgyébAquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - EgyébAquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - EgyébAquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - EgyébAquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - EgyébAquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - EgyébAquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - EgyébAquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - EgyébAquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - EgyébAquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - EgyébAquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - EgyébAquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - EgyébAquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - EgyébAquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - EgyébAquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - EgyébAquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - EgyébAquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - EgyébAquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - EgyébAquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - EgyébAquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - EgyébAquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - EgyébAquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - EgyébAquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - EgyébAquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - EgyébAquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - EgyébAquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - EgyébAquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - Egyéb
Még több kép (25 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
25
32
12
3
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 33 városban járt márNépszerű író - 25 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagság
Átlagos 2019. március 21.a párjával járt itt
Debrecenben töltöttünk egy hétvégét,a sok más látnivaló mellett felkerestük a fürdőt is. Kapitális hibát vétettünk,a szállodában vásároltuk meg a belépőt,de csak az élményfürdőbe volt érvényes,viszont mi-eléggé meggondolatlanul- a thermal részleget is szerettünk volna felkeresni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
7
46
8
0
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 15 városban járt már3 évnyi aktív tagság
Átlagos 2018. december 19.a párjával járt itt
A gyógyfürdőben jól el lehet tölteni az időt. A különböző hőfokú medencék közül lehet választani, amiben élményelemek is vannak, csak elég kevés. A medencékben sokan vannak, nehéz hozzájutni a maszírozó hatású vízsugarakhoz.
Milyennek találod ezt az értékelést?
20
13
7
50
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 21 városban járt már2 évnyi aktív tagság
Átlagos 2018. április 29.a párjával járt itt
Szálláshelyünkön kapuk az egész napos Aquaticumi belépőt. Úgy is terveztük, hogy egy teljes napot fogunk itt eltölteni, de pár óránál tovább nem bírtuk. Gyönyörű környezetben buja zöld növényzettel pár medencével élményelemekkel nagyon elégedettek voltunk. A tisztaság , az úszómesterek munkája dícséretet érdemel, a személyzet kedves.
Itt fényképeztem:
Aquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - Aquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - Aquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen -
Milyennek találod ezt az értékelést?
16
72
20
105
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 41 városban járt márFelfedező - 34 helyen első értékelőNépszerű író - 20 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 105 feltöltött kép
Érdekes 2017. november 5.a párjával járt itt
Mindenki dicséri a helyet. Magam is leginkább, de azért van pár dolog, ami nem tetszett. Más fürdőhelyeken,[moderálva - a szerk. ] ugyanezeket a szolgáltatásokat az itteni ár feléért kaphatja meg a vendég (2990Ft a belépő, amellyel MINDENT, tehát gyógymedencéket, szaunát, gőzt, uszodát, jacuzzit, dögönyözőt, pezsgőfürdőket használhat) A nyári strandfürdő-belépő(csúszdák, élményelemek) a gyógyfürdőbe történő átlépőjeggyel is csak 3190Ft-ba kerül.
Milyennek találod ezt az értékelést?
4
33
7
74
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 28 városban járt márFelfedező - 14 helyen első értékelő1 évnyi aktív tagság
Érdekes 2017. július 16.barátokkal járt itt
Barátokkal látogattuk meg a helyet két alkalommal, egyszer nyáron, majd télen. Nem rossz hely, sok lehetőség van a szórakozásra, itt is van sodrómedence, amit nagyon imádunk mindannyian. Az emeleten büfé működik, ami nem elég, hogy drága és fél órákat kell sorbaállni, de az étel minősége sem a legjobb, ráadásul a sajtos hamburgeremben úgy kellett nagyítóval keresni a sajtot.
Itt fényképeztem:
Aquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - Aquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - Aquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - Aquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - Aquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - Aquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen - Aquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen -
Még több kép (4 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
3
17
5
0
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 17 városban járt már1 évnyi aktív tagság
Érdekes 2017. július 13.a párjával járt itt
Ezen a helyen mindig sokan vannak, még télen is. A kombinált termál-élmény jegy ár/érték aránya jónak mondható. Sok csúszda és élményelem az egyiken, többfajta hőmérsékletű medence a másikon, szerintem minden igényt kielégít. A termál részben még szabadtéri medence is van, a téli mínuszokban kellemes a meleg vizes "felfrissülés".
Milyennek találod ezt az értékelést?
14
64
15
6
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 21 városban járt márFelfedező - 23 helyen első értékelőNépszerű író - 21 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
Kihagyhatatlan 2016. december 27.a párjával járt itt
Nagyon szép a mediterrán élményfürdő a sok növénnyel. Sokféle medencéje és élményeleme van. A csúszdák nagyon jók, kisgyerekek is bátran használhatják. Az élményfürdő rész medencéinek vize nekem egy picit hűvös volt, a hullámmedence vize inkább hideg és a hullám sem túl nagy, de azért érdemes kipróbálni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
12 értékelés / 2 oldalon
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 15 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.