Egri Korona Borház & Wellness Hotel Demjén - Vendégvélemények összefoglalója
Az Egri Korona Borház & Wellness Hotel Demjén a Demjéni termálvölgyben, a szőlőültetvények között és mediterrán hangulatú kertjeivel ideális környezetet kínál a feltöltődéshez. A borház része pince-látogatásokkal, borkóstolókkal és helyben készített gasztronómiai élményekkel járul hozzá a tartózkodáshoz. A wellness-részleg sokoldalú: belső élmény-medencével, külső gyógyvizes medencékkel, szaunákkal, gőzkabinokkal, sókamrával és masszázs- illetve gyógykezelésekkel.
A teljes komplexum a tó és a kültéri medencék révén egész évben igénybe vehető, biztosítva a zavartalan kikapcsolódást. Az étkezések gazdag büfé- és menüválasztékkal rendelkeznek, a helyi borokkal és szezonális ízekkel kiegészítve. A borház rendszeresen szervez borkóstolókat és pincelátogatásokat, amelyek a borvidék hagyományait idézik. A kert és a belső terek gondozottsága kiemelkedő, a virágos növényzet és a mediterrán hangulat összhangot teremt. A szobák kényelmesek és tágasak, gyakran galériás kialakítással és közvetlen kijárattal a teraszokhoz vagy a wellness részegységekhez. A környék és a környező látnivalók könnyen elérhetők, így kulturális és természeti programokra egyaránt lehet időt szánni. A szolgáltatások meghatározó része a figyelmes és hozzáértő személyzet, amely a bor- és gasztronómiai programok magas színvonalát is támogatja. Összességében a hely a gyönyörű környezet, a kiváló borral és gasztronómiával, valamint a wellness-kínálattal nyújt nyugodt és emlékezetes pihenést.
A portán az úriember megérkezésünkkor odaadta a kulcsot és semmiféle tájékoztatást nem kaptunk, alig tudtunk odajutni a szobánkhoz. Az étteremben volt egy 'úriember', egy kopaszodó pincér, aki felháborítóan viselkedett velünk, azonnal letegezett minket és másnap már köszönni sem volt hajlandó.
Nem szóltunk érte semmit, de nagyon elrontotta a kedvünket. A többi felszolgálóra sem mondható, hogy nagyon kedvesek lettek volna. Ennyi pénzért elvártunk volna egy minimális tiszteletet. A szoba egyébként tiszta és rendezett volt, bár a tetőtéri ablakok sötételése nagyon bután van megoldva, első reggel szemünkbe sütött a nap, mikor ezt jeleztük, lesötétítettek nekünk, de így meg egész nap sötétben voltunk. A helyszín nagyon szép, nyugodt, csendes. Azt nehezményeztük, hogy a leírásban a szálloda egész területén fogható wifit írtak, de a szobánkban még térerő sem volt, nemhogy wifi. Az ételek finomak voltak, bő választékkal. A masszőr hölgy nagyon kedves, udvarias és segítőkész volt. Nagyon kellemesen volt a masszázs. Összességében jól éreztük volna magunkat, ha a személyzet nem viselkedik ennyire szörnyen és lekezelően.
8 éve folyamatosan járunk ide. Évente kétszer szoktunk jönni, a személyzetet gyakorlatilag név szerint ismerjük. . . . . már aki itt maradt. . . . . folyamatosan cserélődik a szemályzet, a termál tó ki van adva külső üzemeltetőnek, kommunikáció a borház recepciójával NULLA! ! !
Nem tudják, mikor takarítanak szaunát, mikor engedik le a tavakból a vizet, háromszor jártunk úgy, hogy lementünk 3 napra és pont akkor takarították a tavakat, vagy épp a szaunát. A kinti úszómedence 0 foknál már nem használható, mert a visszatérő hő nem képes felfűteni a vizet 18 fok fölé. A wellness házban a szaunákat külön kérésre kapcsolták be, ami ugye legalább 1 óra, mire felmelegszik, a pezsgőfürdőt és a vállmasszázst is külön kellett kérni, hogy kapcsolják be. A vacsora felhozatala a nullával volt egyenlő. Rántott gombához sem rizs, sem tartár nem volt, mikor szóvá tettük, az igen "intelligens" pincér elmutatott messzire, hogy ott van a flakonos majonéz! ! ! Azt már meg sem említem, hogy januárban a kandalló az étteremben - a korábbi megszokott módon - be sincs fűtve, a halk zene a vacsora közben már nem szól. Pedig korábban ezt szoktuk meg, ezekért az apró meghitt dolgokért is ezt választottuk. A kisházak igen lepukkantak, hűtőben a polc törött, a kanapé kényelmetlen. Legutóbb a 3 napos foglalásról első este vacsora után hazajöttünk, mert nagyjából semmivel nem voltunk megelégedve. Nem tudom, mikor megyünk legközelebb, nem nehéz a mostani színvonalnál jobbat keresni Magyarországon. Tiszta szívből sajnálom! ! ! Remélem értékelésem a tulajdonoshoz is eljut! Szerintem elgondolkodtató számára is!