Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Wenckheim családi mauzóleum Doboz

5
1
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
1. helyezett
városi Múzeum közül
Kategória
Múzeum
Wenckheim családi mauzóleum Doboz
Wenckheim családi mauzóleum DobozWenckheim családi mauzóleum Doboz
Wenckheim családi mauzóleum DobozWenckheim családi mauzóleum Doboz
22 fotó

Wenckheim családi mauzóleum Doboz bemutatkozása

Az 1850-es években a Wenckheim grófok a Holt-Fekete-Körös, valamint a Vésztői út által határolt területen parkot alakítottak ki. A 3,7 hektáros park 1979 óta természetvédelmi terület. A Wenckeim család mauzóleumát az angolparkban találhatjátok.
 

1 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
100%
Érdekes
0%
Átlagos
0%
Kihagyható
0%
Időpazarlás
0%
Kihagyhatatlan

1 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Corvin Hotel Gyula - Szerelem luxuskivitelben
Szerelem luxuskivitelben
2024.07.01-ig
Corvin Hotel Gyula
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2024.06.24-ig
Hunguest Hotel Gyula
37.400 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Arcanum Hotel Békéscsaba - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2023.12.29-ig
Arcanum Hotel Békéscsaba
31.120 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel

Wenckheim családi mauzóleum Doboz vélemények

25
1191
1764
35328
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 603 városban járt márFelfedező - 1896 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 35328 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2023. augusztus 1.a párjával járt itt
A kripta-kápolna vagy mauzóleum Doboz község éke. A Szent Kereszt Felmagasztalása nevű templom mellett áll, de kapcsolódik is hozzá meg nem is. Szerencsére az fiú vagy férfi (aki eljött kinyítani a templomot), kérésre a mauzóleumot is kinyitotta, páratlan élmény. Ez a két épület együtt a kirándulásaink feledhetetlen ékszere.
Itt fényképeztem:
Wenckheim családi mauzóleum Doboz - EgyébWenckheim családi mauzóleum Doboz - EgyébWenckheim családi mauzóleum Doboz - EgyébWenckheim családi mauzóleum Doboz - BelsőWenckheim családi mauzóleum Doboz - BelsőWenckheim családi mauzóleum Doboz - EgyébWenckheim családi mauzóleum Doboz - EgyébWenckheim családi mauzóleum Doboz - EgyébWenckheim családi mauzóleum Doboz - EgyébWenckheim családi mauzóleum Doboz - EgyébWenckheim családi mauzóleum Doboz - EgyébWenckheim családi mauzóleum Doboz - EgyébWenckheim családi mauzóleum Doboz - EgyébWenckheim családi mauzóleum Doboz - EgyébWenckheim családi mauzóleum Doboz - EgyébWenckheim családi mauzóleum Doboz - Külső képWenckheim családi mauzóleum Doboz - Külső képWenckheim családi mauzóleum Doboz - Külső képWenckheim családi mauzóleum Doboz - BelsőWenckheim családi mauzóleum Doboz - EgyébWenckheim családi mauzóleum Doboz - Külső kép
Még több kép (18 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.