Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Wenckheim családi mauzóleum Doboz

5
1
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
1. helyezett
városi Múzeum közül
Kategória
Múzeum
Wenckheim családi mauzóleum Doboz
Wenckheim családi mauzóleum DobozWenckheim családi mauzóleum Doboz
Wenckheim családi mauzóleum DobozWenckheim családi mauzóleum Doboz
22 fotó

Wenckheim családi mauzóleum Doboz bemutatkozása

Az 1850-es években a Wenckheim grófok a Holt-Fekete-Körös, valamint a Vésztői út által határolt területen parkot alakítottak ki. A 3,7 hektáros park 1979 óta természetvédelmi terület. A Wenckeim család mauzóleumát az angolparkban találhatjátok.
 

1 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
100%
Érdekes
0%
Átlagos
0%
Kihagyható
0%
Időpazarlás
0%
Kihagyhatatlan

1 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Corvin Hotel Gyula - Szerelem luxuskivitelben
Corvin Hotel Gyula
74.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Alföld Gyöngye Hotel Orosháza - Nyár, napsütés, pihenés
Alföld Gyöngye Hotel Orosháza
78.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval

Wenckheim családi mauzóleum Doboz vélemények

36
1481
2239
46634
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 745 városban járt márFelfedező - 2398 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 46634 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2023. augusztus 1.a párjával járt itt
A kripta-kápolna vagy mauzóleum Doboz község éke. A Szent Kereszt Felmagasztalása nevű templom mellett áll, de kapcsolódik is hozzá meg nem is. Szerencsére az fiú vagy férfi (aki eljött kinyítani a templomot), kérésre a mauzóleumot is kinyitotta, páratlan élmény. Ez a két épület együtt a kirándulásaink feledhetetlen ékszere.
Itt fényképeztem:
Wenckheim családi mauzóleum Doboz - EgyébWenckheim családi mauzóleum Doboz - EgyébWenckheim családi mauzóleum Doboz - EgyébWenckheim családi mauzóleum Doboz - BelsőWenckheim családi mauzóleum Doboz - BelsőWenckheim családi mauzóleum Doboz - EgyébWenckheim családi mauzóleum Doboz - EgyébWenckheim családi mauzóleum Doboz - EgyébWenckheim családi mauzóleum Doboz - EgyébWenckheim családi mauzóleum Doboz - EgyébWenckheim családi mauzóleum Doboz - EgyébWenckheim családi mauzóleum Doboz - EgyébWenckheim családi mauzóleum Doboz - EgyébWenckheim családi mauzóleum Doboz - EgyébWenckheim családi mauzóleum Doboz - EgyébWenckheim családi mauzóleum Doboz - Külső képWenckheim családi mauzóleum Doboz - Külső képWenckheim családi mauzóleum Doboz - Külső képWenckheim családi mauzóleum Doboz - BelsőWenckheim családi mauzóleum Doboz - EgyébWenckheim családi mauzóleum Doboz - Külső kép
Még több kép (18 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.