Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kevesebb többet ért volna

Gunaras Resort Spa Hotel DombóvárGunaras Resort Spa Hotel Dombóvár a térképen

Gyenge 2013. szeptemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2014. március 24.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nagyon tetszetős csomagajánlat csábítására kerekedtünk fel a Gunaras Hotelbe. Aztán a sok jó ígéretből nagyjából csak csalódás lett. Mégis ki az az igénytelen vendég, aki welcome drink és délutáni kávé, sütemény címén automatából csapolt szörpöt és instant kávét vár el és fogyaszt el örömmel egy négycsillagos szállodában? Hogy törülközőt nem kap frisset csak két éjszaka után? Hogy folyamatos fenyegetettségnek, büntetésnek van kitéve a hotel szabálykönyve szerint, ha véletlenül rossz útra tér (üdítőt, alkoholt csempész be például). És a legnagyobb vicc, ami inkább már a vevők megtévesztése: wellness szálloda, csak éppen wellness az nincs benne. Persze apróbetűvel ott volt a visszaigazolásban, hogy épületen kívül van a strand - ezt célszerű lenne jobban kiemelni, esetleg még a foglalás előtt felhívni rá külön a figyelmet, így csak azok mennek oda és nem csalódnak, akik esőben-szélben is elég bátrak egy fürdőruhás sétához a vizesblokkig. Szóval a kevesebb, de helytálló, nem megtévesztő és főleg élvezhető kínálat több elégedettséget eredményezne.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Szörnyű
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Átlagos

Gunaras Resort Spa Hotel további értékelései

2023.10.01a párjával
A múlt héten jártam Torna megyében először ezen a helyen. A szálloda rendezett, a wellness kitünő. Az országban az egyik legjobb gyógyvíz itt található. Hiányoljuk, hogy a medencék felett nincs falióra, így nehéz kisakkozni, hogy mikor kell menni kezelésre. Elhelyezhetnének egy nyilvános csap is,...
2023.08.29a párjával
Kiváló
Már 7 éve ebben a csodás hotelben nyaralunk. Minden igényt kielégítő szolgáltatás. Kedves személyzet és finom ételek. A strand nagyszerű és tiszta több medencével.
2023.08.22a párjával
Kiváló
Télen voltunk nagyon szép kellemes hely csodás 4 napot töltöttünk párommal . Változatos finom svédasztalos reggeli és vacsora. Szuper fürdési lehetőség kicsiknek és nagyoknak . Recepciós ok udvariasság ból jelles ! Csak ajánlani tudom!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Európa Gunaras Dombóvár - Nyári relax napok
Nyári relax napok
05.17-08.31.
Hotel Európa Gunaras Dombóvár
79.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
04.22-10.11.
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
46.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Négycsillagos wellness teljes ellátással
Négycsillagos wellness teljes ellátással
2024.06.02-ig
CE Plaza Hotel Siófok
74.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval