Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Negativ

Gunaras Resort Spa Hotel DombóvárGunaras Resort Spa Hotel Dombóvár a térképen

Átlagos 2014. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2014. július 29.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
2014. július 25-27. Jól indult - de nagy csalódás lett. A hotel nagyon szép és tiszta. Kényelmesek a szobák. A mosdónál nincs kézmosó folyadék v. szappan. A külső strand szép környezetben van, de felújításra szorul.A saját fürdőrész labirintus jellegű és sötét. A jakuzzi működésére nincs információs tábla 2 óra alatt sem kapcsolt be. A Drink Bár kiszolgálója figyelmes és kedves fiatalember, ugyanez mondható el az étterem felszolgálóiról. A reggeli tojás hideg és íztelen volt. Az ételek választékban nem a **** - ot tükrözik. Ajándék fallabda 1 óra: ki gondolná, hogy egy ütőn elpattan egy damil és nem vesszük észre úgy kapjuk meg. Hát Nálam is elpattant a húr: 3000 Ft- ot számláz ki az igazgató egyéb szolgáltatásként. Ez a személyzet dolga ellenőrizni mit ad ki, nem a vendégé.Köszönjük szépen. Még jó, hogy nem a TV vagy a WC öblítő romlott el, mert azt is kifizettette volna? FELHÁBORÍTÓ és PITIÁNER ! Új ütőt lehet ennyiért kapni! Ne adjon ilyen szolgáltatást, ha nem tudja kezelni. Az 50 % masszázs ajándék pedig csak úgy érvényesíthető, ha utazás előtt 1-2 nappal telefonon időpontot egyeztet valaki, mert csak úgy van hely.
*Dolce Vita??* - inkább nem. Ennyi pénzért sok más helyen várnak nagyobb tisztelettel. Merthogy: a szálloda van a vendégért - nem pedig fordítva!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Kiváló

Gunaras Resort Spa Hotel további értékelései

2023.10.01a párjával
A múlt héten jártam Torna megyében először ezen a helyen. A szálloda rendezett, a wellness kitünő. Az országban az egyik legjobb gyógyvíz itt található. Hiányoljuk, hogy a medencék felett nincs falióra, így nehéz kisakkozni, hogy mikor kell menni kezelésre. Elhelyezhetnének egy nyilvános csap is,...
2023.08.29a párjával
Kiváló
Már 7 éve ebben a csodás hotelben nyaralunk. Minden igényt kielégítő szolgáltatás. Kedves személyzet és finom ételek. A strand nagyszerű és tiszta több medencével.
2023.08.22a párjával
Kiváló
Télen voltunk nagyon szép kellemes hely csodás 4 napot töltöttünk párommal . Változatos finom svédasztalos reggeli és vacsora. Szuper fürdési lehetőség kicsiknek és nagyoknak . Recepciós ok udvariasság ból jelles ! Csak ajánlani tudom!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Európa Gunaras Dombóvár - Nyári relax napok
Nyári relax napok
05.17-08.31.
Hotel Európa Gunaras Dombóvár
79.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval