mocike étterem értékelései

Értékelései
5
9
5
22
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg mocike értékeléseit!

Olvasd el mocike étterem értékeléseit!

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 9.
Április végén jártunk ismét itt. Fantasztikusan jó idő volt,jól éreztük magunkat. Telt ház volt ez kissé lassította a kiszolgálást, de ráértünk. Motorosok és más vendégeket is láttam csalódottan elmenni. Javaslom, hogy aki ide tervezi a kirándulást a kastélyba, bányászati múzeumba vagy környékére, mindenképpen foglaljon helyet ha itt szeretne étkezni.
Megosztom
Egy szuper szülinap június 9-én:))) -

Trófea Grill Étterem - Újbuda Budapest

2017. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. július 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Második alkalommal jártunk itt és biztos, hogy nem utoljára. Kedves, figyelmes kiszolgálás, bőséges, választékos és különleges ételeket kínálnak. Aki nem szereti a kulináris élvezeteket, annak nem ajánlom. Előre pácolt ételeket kiválasztva és tenger gyümölcseit elkészítik, ezért a grill sarok kifejezetten jó, külön szusi pult is van.
Megosztom
Egy péntek délutáni séta után kiskutyával -

Grill & Cocktails Tata Tata

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy kellemes tóparti séta után tértünk be ide. Le sem ültünk, a kiskutyánknak már ott volt a vizes tál az asztal alatt. Nagyon jól esett a hátsó pultnál lévő fiatal hölgy figyelmessége! Gyönyörű a kilátás a tóra, csend és nyugalom. Nem volt telt ház. Igaz csak főételt ettünk, a libacomb és göngyölt juhtúrós rántott csirkemell nagyon finom volt.
Megosztom
2015. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. október 12. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször is megfordultunk már ebben a vendéglőben párommal. Az utóbbi időben sok figyelmet fordítottak a megújulásra. Nagyon szép és csendes helyen van a majki tó partján terasszal, kilátás a tóra, a nemrég felújított Eszterházy kastély közvetlen szomszédságában.
Kirándulós - látnivalós - horgászós - romantikázós :))))
Nekünk bejött!
Megosztom
VISSZATÉRŐK -

Lovas Vendéglő Mór

2015. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. október 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy hete jártunk itt Párommal első alkalommal. Már az étlap kínálata elárulta, hogy itt valami jóra számíthatunk. Választékos a kínálat és nagyon finom. Az előételt alig fejeztük be már hozták is a következő fogást. Nagyon keveset kellett várni, ami nem hátrány! Nagyon ízlett a házi készítésű röszti és a salátabár kínálata, ahol kedve szerint szed a vendég.
Megosztom


TérképX