Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

4 csillagnál ezek nem férnek bele...

Gunaras Resort Spa Hotel DombóvárGunaras Resort Spa Hotel Dombóvár a térképen

2018. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. február 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Aki ezt a hotelt választja puha matracokra és kemény szabályokra számítson!Érkezéskor nyilatkozat aláírása pl.arról,hogy ha a minibárba beteszed a saját italodat kiszámlázzak az egész tartalmat...10 ezer FT !!! (?)és ezt a szobaasszonyok minden nap ellenőrzik !!!+törölköző,köntös ára,ha valami baja lesz... :( Vacsoránál fizeted az italodat,de nem kérhetsz Szentkirályi vizet,mert az csak az all inclusive vendégeknek adható...?!? Nincs árkülönbség sem,én fizetek,de nem dönthetem el mit iszok...??? A wellness részlegben csöpög a víz a mennyezetről...mindenhol,nem csak ott,ahol tényleg beázik (ott folyik)...feküdtem az ágyon és a fejemre csöpögött... :( Standard szobában voltunk,aminek a fürdőszobáját ideje lenne rendbe tenni...A személyzet kedves és aki masszázst szeretne kérje Gabriellát,nagyon ügyes!Az ételekkel elégedettek voltunk,nagyon finomakat ettünk... :)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:

Gunaras Resort Spa Hotel további értékelései

2023.10.01a párjával
A múlt héten jártam Torna megyében először ezen a helyen. A szálloda rendezett, a wellness kitünő. Az országban az egyik legjobb gyógyvíz itt található. Hiányoljuk, hogy a medencék felett nincs falióra, így nehéz kisakkozni, hogy mikor kell menni kezelésre. Elhelyezhetnének egy nyilvános csap is,...
2023.08.29a párjával
Kiváló
Már 7 éve ebben a csodás hotelben nyaralunk. Minden igényt kielégítő szolgáltatás. Kedves személyzet és finom ételek. A strand nagyszerű és tiszta több medencével.
2023.08.22a párjával
Kiváló
Télen voltunk nagyon szép kellemes hely csodás 4 napot töltöttünk párommal . Változatos finom svédasztalos reggeli és vacsora. Szuper fürdési lehetőség kicsiknek és nagyoknak . Recepciós ok udvariasság ból jelles ! Csak ajánlani tudom!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Európa Gunaras Dombóvár - Nyári relax napok
Nyári relax napok
05.17-08.31.
Hotel Európa Gunaras Dombóvár
79.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval