István Gőgh.: Családi kikapcsolódás a Gunaras Hotelben - Gunaras Resort Spa Hotel Dombóvár

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Wellness >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Gunaras Resort Spa Hotel Dombóvár értékelése
1. helyezett a 6 dombóvári szállás közül

Értékelést írta:
6 szállásértékelés 8 városban járt
6 étteremértékelés 4 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Családi kikapcsolódás a Gunaras Hotelben

2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 1.
Személyzet tekintetében nagyón jónak értékeljük a helyet. A recepciós munkatársak közül nem volt mindenki a toppon, így a fogadtatásunk érdekesre sikerült, a szoba átvátelét olyan adminisztrációs feladathoz kötötték, melyet egyszerűbben el lehetett volna intézni már a szobából, kipakolást és Wifi használat beállítást követően, de ezen átlendültünk.
Tisztaság tekintetében az átlagosnál magasabb a színvonal, de azért ez maradéktalan elégedettséget nem jelent.
Ár/érték arányban kiváló választás volt a családunk számára.
A szoba fantasztikusan tágása, jól elrendezett, praktikus. Egyetlen hátránnyal, hogy a matracok kissé kikopottak és puhák, ami nem feltétlenül biztosítja a legkényelmesebb alvást, de ez egyén és gonolom szoba függő is. (számukra ez jutott) Sajnos a textíliák, meglehetősen viseletesek voltak. Köntöst 3 x kellett cseréltetnünk, mert mindegyik szakad, vagy hiányos volt.
Szolgáltatások tekintetében normál megszokott választékkal és minőséggel találkoztunk. A bowling pálya játék-vendégtere kissé szűkös, de kellemes játkot biztosít.
Az étkezésekről csak jót tudunk mondani. Ízletes ételek, széles választék, kényelmes méretű étterem, és dedikált asztalok. Kedves segítőkész személyzet.
Elhelyezkedés tekintetében bizonyos szempontok alapján miután a vársból kivül esik, egy kis üdülőtelepülésen nem a leg szerencsésebb, városnézésre, külső programokra korlátozott a lehetőség.
Wellness: A szállodán belül található wellness hangulata és mérete lehangoló! Szerencsétlen anyagválasztásnak köszönhetően kissé krematórium hangulata van. Sok a szürke és sötét burkolat. A hangulatvilágításnak köszönhetően, egyes részeken kifejezetten homályban tapogatóztunk. A medencék mérete kissé kicsinek bizonyul a szálloda vendéglétszámához képest, de a szaunák rendben voltak. Ugyanakkor el kell mondani, hogy miután a Gunaras fürdőbe szabad az átjárás, az mindenért kárpótol. Fantasztikus medencék, csuszdák, gyógyvíz, gyerekjátszók, stb...
Valamint ki kell emelni a személyzet kedvességét a szállodán belül !!!

Ennyire tetszett:
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem (szoba):
Szolgáltatások: Átlagos
Étkezés: Kiváló
Elhelyezkedés: Átlagos

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni István Gőgh. felhasználót?    Igen

Cím
7200 Dombóvár
Kernen tér 1.

A szálláshely legutóbbi értékelései

2020. szeptember 16.
Gyönyörú szálloda, szép környezetben. A szobát, amikor átvettük épp csodáltuk a szoba szépségét, amikor észre vettük, hogy a wc-t nem takarították ki. A nagydolog maradványai benne maradtak, Vajon hogy takaríthattak? Az étteremben az ételek választéka kicsi, és nincs egészséges étel. A kávégép a...

2020. június 15.
Kicsit félve mentünk, hiszen az előzetes értékelések alapján kapott a hely hideget meleget. Mi kellemesen csalódtunk. Őszi programba már beépítettük az újabb utazást.

2020. február 5.
Kívülről nem látszódik szerintem, de a szálló belseje nagyon szép.A recepciós kedves volt, gyors ügyintézés fogadott minket. A szoba tiszta volt. A wellnes részleg nem a legnagyobb, de bőven elfértünk, mert alig volt bent vendég. A legtöbben a kinti gyógyvizes medencében ültek. A Gunarasfürdőbe...