Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gunarasi karácsonyí előtti pihenő

Gunaras Resort Spa Hotel DombóvárGunaras Resort Spa Hotel Dombóvár a térképen

Átlagos 2019. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. december 13.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A szálloda épülete, a szoba berendezése kiemelkedően ízléses, magas színvonalú. Ugyanígy az étterem is minden igényt kielégít. Ugyanígy az étkeztetés is változatos, a felszolgálás figyelmes, gyors. A gépi kávé viszont rossz minőségű volt. A szabadidős felszerelés szintén magas színvonalú, beleértve a fitnessz gépeket is! A wellness jól felszerelt, élvezetes. Jó dolog a fürdőbe átjárás /bár a fürdő több szolgáltatása megújításra szorul/, csak éppen nem 30 métert, hanem kb. 80-at kellett az akkor üzemelt termálmedencéig a szabadban megtenni. Csak utolsó ott töltött napunkra /amikor már csomagolni kellett a 11 órás vég miatt/ töltötték fel a közelebbi, ajtóhoz 10m-re lévő gyógymedencét! DE AMI MÉG PROBLÉMÁSABB!!! Eleve meglehetősen szokatlan és számunkra nem igazán szimpatikus az utalványunk megküldésekor kapott "nyilatkozat" ama része, amely a kívülről bevitt italokra dugódíjat helyez kilátásba, továbbá érkezéskor egy másik nyilatkozat, amely tudomásul veteti, hogy a törülköző, kártya, stb. elvesztéséért ennyi és ennyi pénz fizetendő. A szobai páncélszekrény nem működött, kétszer is szóltunk érte a recepción. Mindkétszer bólintottak, de a négy nap alatt semmi sem változott! A legbosszantóbb az volt, amikor a második napon kb. fél kilenckor a hangosanbeszélőn betrombitálták két autó rendszámát úgy, hogy az egész szálloda zengett! Ennél még elképesztőbb volt, amikor egyik nap reggel 8 óra 5 perckor a szobánba telefonáltak, hogy az autóval álljunk arrébb, mert karbantartanak a parkolóban (vezetéket húztak). A recepciósnak ezt fel is vetettem, aki azt mondta, hogy bocs, de nem tehetnek róla, a szakember félt, hogy bajt tesz a kocsinkban..... Szóval ráférne a továbbképzés a személyzet egy részre, és az érkezés előtt és megérkezéskor szabott feltételeket is át kellene gondolni! Ide pihenni jönnek a vendégek!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:

Gunaras Resort Spa Hotel további értékelései

2023.10.01a párjával
A múlt héten jártam Torna megyében először ezen a helyen. A szálloda rendezett, a wellness kitünő. Az országban az egyik legjobb gyógyvíz itt található. Hiányoljuk, hogy a medencék felett nincs falióra, így nehéz kisakkozni, hogy mikor kell menni kezelésre. Elhelyezhetnének egy nyilvános csap is,...
2023.08.29a párjával
Kiváló
Már 7 éve ebben a csodás hotelben nyaralunk. Minden igényt kielégítő szolgáltatás. Kedves személyzet és finom ételek. A strand nagyszerű és tiszta több medencével.
2023.08.22a párjával
Kiváló
Télen voltunk nagyon szép kellemes hely csodás 4 napot töltöttünk párommal . Változatos finom svédasztalos reggeli és vacsora. Szuper fürdési lehetőség kicsiknek és nagyoknak . Recepciós ok udvariasság ból jelles ! Csak ajánlani tudom!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Európa Gunaras Dombóvár - Nyári relax napok
Nyári relax napok
05.17-08.31.
Hotel Európa Gunaras Dombóvár
79.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
04.22-10.11.
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
46.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Négycsillagos wellness teljes ellátással
Négycsillagos wellness teljes ellátással
2024.06.02-ig
CE Plaza Hotel Siófok
74.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval