Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nyugalmashely, kedves személyzettel.

Hotel Európa Gunaras DombóvárHotel Európa Gunaras Dombóvár a térképen

2015. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. április 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az élményeink nagyon frissek mert, múlt hét csütörtökön jöttünk haza. 4 éjszakát 5 napot töltöttünk itt. A személyzet nagyon kedves segítőkész. Sajnos az idő igen szeles és eső is volt. Azért jól feltaláltuk magunkat. Végül még a kerékpár használatot is igénybe tudtuk venni, sőt felajálották, hogyha akrunk akkor még nem csak 1 órára, de akár többre is mehetünk kerékpározni. Kerékpárból is több választék volt, igénynek megfelelelően. A szobák erkélyesek kényelmesek, nagy fürdőszobával és tiszták is, de a tisztaság az egész szállodára igaz. A reggelit a hotelbe fogyasztottuk el. bőséges svéd asztalos.Az ebédet,és a vacsorát, pedig a szálloda melletti étterembe, nem is baj, jól jött a séta. Ebédre egy tál étel volt. Egyik nap még főzeléket is adtak fasírttal, ezt azért jegyeztem meg, mert egyébként nem egy vegetáriánus felfogásban van az ellátás. Szerencsére én ragadozó tipus vagyok, de azért már én is kívántam egy kis főzelék vagy tészta félét. Viszont aki úgy gondolja csak salátát kér öntettel annak volt nagyon finomam elkészített vegyes saláta, de volt friss káposzta saláta is. Vacsora ismét svédasztal volt és itt mindig volt valami finom leves és több féle húsi több körítés és saláta is. A levesek húslevestől kezdve, zöldborsó, karfiol, tehát minden nap más féle volt és természetesen a húsok is. A hotel sajnos nem rendelkezik wellnessel, viszont pénz ellenébe a Gunaras welness-be át lehet kényelmesen sétálni. Igénybe lehet venni még a rehabilitációs központ wellness részét is, viszont hát az szinvonaltalan. Még a csomagban volt ingyenes masszás is viszont erre nem tartottunk igényt, kár hogy ezt nem lehtet át váltani, mondjuk ingyenes wellnesre a Gunarasba. Nem utolsó sorban ugyan fizetségért, de fogadták a kutyánkat is, először 1000.ft mondtak 1 éjszakára, de miután ő közepes méretű ezért 2.000-ft lett éjszakánként. Ez csalódást okozott, mert ezért neki semmi nem ját csak ott lehet. Gondolom a rongálás miatt van ezaz ár, de ezt ha rongál a kutya csak akkor kellene kérni. Ez Magyarország, örüljünk, hogy egyáltalán fogadták, mert a körbe telefonált szállodák kb. 75% eleve elzárkozik ettől. Végül is jó volt, viszont a környék teljesen kihalt, ha valaki nem csendre pihenésre kirándulásra akar, hanem bulizni, hát ne ezt válassza.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:
Elhelyezkedés:Átlagos

Hotel Európa Gunaras további értékelései

2023.11.30a párjával
A szállás kényelmes, az étkezés rendben, a személyzet kedves volt. Összességében nagyon jól éreztük magunkat. Néhány dologban lehetne javítani. Pl. 1. A fürdőszobában a levegő tisztítása, frissítése nem működött. 2. A szoba klímájának központ által szabályozott működési idejét össze kellene...
2023.11.25a párjával
Kiváló
Nagyon jól éreztük magunkat. Segítőkész volt a személyzet. A félpanziót is megoldották úgy, hogy a szobába hozták az ételt, ami nagyon finom volt és bőséges. Köszönjük szépen!
2023.10.27csoporttal
Kiváló
Csodálatos 6 napot töltöttünk ott. A személyzet az igazgató úrral együtt segítőkészek voltak annyira, mintha legjobb barátok volnánk, azóta vagyunk.

A Hotel Európa Gunaras legnépszerűbb csomagjai

Hotel Európa Gunaras Dombóvár - Nyári relax napok (min. 2 éj)
Nyári relax napok
79.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
05.17-08.31.
Hotel Európa Gunaras Dombóvár - Napi árak (1 éjtől)
Napi árak (1 éjtől)
24.900 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
2024.09.01-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!