Fekete Ló Fogadó étterme Eger - Vendégvélemények összefoglalója
A Fekete Ló Fogadó étterme Egerben, az egri vasútállomás közelében, egy kis utcában található. A belső teret faasztalok jellemzik, és a kiépített kinti terasz is része a kínálatnak. A hagyományos magyar konyha jellegzetes ízei bőséges adagokban érkeznek, a tálak régen látott méretűek. Kiemelkedő a házias ízvilág, amely a húsleves, a csülök és egyéb klasszikus fogások formájában érhető tetten.
A Fekete Ló Fogadó étterme kedvező ár-érték arányt kínál, és a kínálat széles körben fedi a hagyományos ételek ízét. A terasz tágas és a belső tér is kényelmes, ideális helyszín családi ebédekhez és baráti összejövetelekhez. A kiszolgálás udvarias és segítőkész, a személyzet gördülékenyen kezeli a vacsora vagy ebéd menetét. A hangulat időutazás-szerű: a 80-as éveket idéző vendégfogadás és a hagyományos tálalás jellemzi a helyet. A Fekete Ló Fogadó étterme ideális megálló lehet azok számára, akik közelre keresnek egy jó ízű, bőséges és megfizethető étkezést a strandolás vagy fürdőzés után. A választék a klasszikus ételek körében gazdag, olyan fogásokkal, mint a máj és a fogadóstálat, amelyeket több vendég kifejezetten kedvel. A hely általános benyomása alapján a Fekete Ló Fogadó étterme megbízható választás a hagyományokra és a jóízű, egyszerű fogások kedvelőinek.
4en érkeztünk vacsorára. Érkezésünkkor megkérdezték van-e foglalásunk. Nem volt de volt 3-4 szabad asztal. Kis türelmet kértek majd percekig várakoztunk, mire végül leülhettünk. Kaptunk étlapot majd bő negyed óra múlva még mindig csak vártunk, hogy valaki megkérdezze mit iszuk.
Amikor végképp elfogyott a türelmünk és becsuktuk az étlapot, hogy felállunk és keresünk más helyet, odatoppant az öreg pincér, hogy felvegye a rendelést. Ezek után örökkévalóságnak tűnt mire az ételt is megkaptuk. A kaja egész jó volt az én Márton-napi ludaskásámtól eltekintve, ami elázott rizs és libanyak tartalommal bírt némi zúzadarabbal. . . . Nem ajánlom!