A kiválló véleményekre alapozva úgy döntöttünk, meglátogatjuk a csillagokig magasztalt pizzériát. A hely könnyen megközelíthetö, az illatok már messzire érezhetöek. Szuper! Gondoltuk elsöre. És eddig tartott a mese habbal! Leültünk, és ültünk. És ültünk.
Majd egy egyszer csak megjelent egy kislány, mint kiderült, a felszolgáló személyzet tagja, majd azzal indít, kérünk -e még valamit esetleg? ! Meglepö, föleg ha elötte nem fogyasztottál semmit! Jó, gondoltuk, megesik, hogy összetévesztik a vendéget. Rendeltünk. Majd a kislány kijött még egyszer, újra felvette a rendelést, mivel hogy elfelejtette, mit kértünk! Hmm. . . A pizza gyorsan kész lett, finom volt, de inkább csak áltagosan finom. Majd kértük a számlát. Vártunk. Vártunk. Ja, és vártunk! Egy fél órát. Majd megelégeltük a várakozást. Odaálltam a pulthoz, fizetés gyanánt. Ekkor a kislány tágra nyílt szemmel (pizzától tele szájjal) megkérdezte, hogy fizetni szeretnék -e? ! Kifizettem. Számlát nem kaptunk, valamint az el nem fogyasztott pizzát sem kaptuk meg, amit elözöleg kértünk elvitelre becsomagolni. Ennyi lenne a saját tapasztalat, bizton állíthatom, többet nem fogyasztunk ott semmit. Lehet, majd a Palacsintavárban 20 méterrel feljebb. . .
A helyről nem tudok értékelést adni (ezért átlagosat írtam ezekre a kérdésekre), mert házhoz szállítással kértem a pizzát, ami a vállalt időnél korábban, rendben megérkezett, és eleinte nagyon kellemes meglepetést okozott, ugyanis utoljára Olaszországban ettem ilyen finom, ropogós, vékony, jóízű pizzatésztát.
Azután valahogy egyre kevésbé ízlett és furcsa szaga is volt. . . bármilyen éhes voltam is, csak a harmadát tudtam nagy nehezen megenni. És egy órán belül olyan gyomorrontásom lett, hogy sosem felejtem el. Ennek lassan két hónapja, de gondolni sem tudok azóta pizzára. Gondolom, a juhsajt, amit imádok amúgy, nem volt friss, mert a többi hozzávaló kifogástalannak tűnt.