2004-ben nyitotta meg kapuit a Szent István Hotel Egerben, magas színvonalú kiszolgálásával, mintegy 6000 négyzetméter parkosított zöld területével negyedórányira a belvárostól. A hotel ideális azon családok, barátok, párok számára, akik szeretnének távol maradni a város zajától, rossz levegőjétől.
2013. április utolsó hétvégéjét töltöttük itt, kupon akció keretében. A csomagban szerepelt minden igért szolgáltatás teljesült, a romantikus éjszakai jacuzzi pezsgővel felejthetetlen! A személyzet odaadó, szolgálatkész. A környezet, a kert csodálatos. Mi apartmanban laktunk, hiányoltam az előszobai fogast és cipőtartót.
Az utazótáskákat sem lehet megfelelően elhelyezni. A zuhanyfülke rendkivül szűk, a fürdőszobai polc kicsi és mivel kifelé lejt lecsúszik róla minden. Személyenként egy törölközőt kevésnek tartok. A wellness részlegben szükségesnek tartanám lepedő vagy törölköző biztositását. Összességében kicsi a wellness, pihenőágyak elhelyezését hiányoltam. A finn szauna üzemideje rövid. Ilyen létszámú szálláshelyhez kevés a 4 személyes jacuzzi. Az ételek minősége és a választék megfelelő, bár ott tartózkodásunk 2. napján nem a menüben szereplő főételt kaptuk és okát nem osztották meg velünk. (Egyszerűen elfogyott. )A leves elfogyasztását követően csak hosszas várakozást követően szolgálták fel a hirtelen "összeütött" rántott hús sült burgonya összeállitást, ami megfelelt az előző esti vacsorának. A szakácsnak tudnék ötletet adni az ilyen helyzetek kezelésére, sajnálom hogy nem mutatott érdeklődést. A pincérek viszont igyekeztek menteni a menthetetlent. Az étterem meleg és levegőtlen. Miért nem használják a meglévő légkondicionáló berendezést? Esetleg ablaknyitás? A fenti hiányosságok ellenére mégis azt kell mondanom, hogy jól éreztük magunkat, az ár/érték arány megfelelő. Amennyiben módunkban áll visszatérünk.
Egy Valentin napi kupon akció keretében látogattuk meg a hotelt a párommal, a kuponban foglaltakat maximálisan teljesítették, a személyzet végig nagyon kedves és segítőkész volt. Legjobban a romantikus pezsgőfürdőzést élveztük. Maga a hotel környezete csodálatos, gyönyörű parkja van és Eger belvárosától sincs messze.
A szobák szépek és kényelmesek. A welness részleg viszont nagyon kicsi, az egyetlen medence vize pedig nagyon hideg volt. Aki welness hétvégére szeretne menni, annak nem ajánlom ezért az árért. Az ételek én nem találtam különösen finomnak, de mindig bőséges adagokat adtak.
Már ötödik alkalommal volt szerencsénk,tavaly októberében a szállodában pihenni. Ez a szám is azt mutatja,hogy nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet rendkívül udvarias,kedves. Az ételek nagyon finomak,és bőségesek. A park és a kápolna csodálatos. Mi egy baráti házaspárral voltunk egy kétszobás apartmanban,ami szinten nagyon tetszett.
A személyzet nagyon kedves és segítőkész, az ételek kitűnőek, a szállás is jó, viszont a wellness részleg nagyon pici és ezáltal árban drágának tartom, mert 4 csillagos szállodába is el lehet menni ezen az áron. Egy ilyen nagy férőhelyes szállodához kevés egy körülbelül 20m x 4m medence, egy 4 személyes jacuzzi és 2 szauna!
Ami nagyon kellemes és kielégítő volt, az a környezet, az ételek, italok minősége és mennyisége, a szilveszteri program. A személyzet barátságos, nagyon udvarias és figyelmes volt. Ha ezen múlna, akár több csillagot is érdemelhetne a szálloda.
Ami kissé érthetetlen volt számomra, hogy ezt a remek összképet miért kell elrontani azzal, hogy egy wellness hétvégén nem üzemel az egy darab finn szauna megfelelően? Miért kell konditeremnek hívni egy láthatóan használhatatlan gépekkel telerakott szobát? Miért esik le a kézi zuhany a helyéről, miért hullik szét a törölközőtartó? Ami igazán bosszantó, hogy mindezek kis költséggel és odafigyeléssel orvosolható problémák.