Mesés Shiraz Hotel Egerszalók - Vendégvélemények összefoglalója
A Mesés Shiraz Hotel Egerszalókon a keletimarokkói hangulatot idéző épület és kertje által különleges atmoszférát teremt a pihenéshez. A belső terek gazdag részletekkel, füstölő illatával és gyönyörű fényekkel hozzák létre a meghitt, megnyugtató környezetet. A wellness részleg sokrétű kínálatot nyújt: többféle szauna és gőzfürdő mellett hammam szeánszok és gazdag medencés lehetőségek találhatók, kültéri és beltéri részekkel egyaránt.
A vizipipázás, mentateás kínálat és este élő zene kíséretében a marokkói hangulat tovább fokozza a kikapcsolódást. A konyha változatos és bőséges; a reggeli és vacsora svédasztalos kínálata magában hordozza a keleti ízvilágot is. A szobák alapvetően kényelmesek; az alapszobák mérete kicsit kisebb lehet, de a berendezés igényes és a tisztaság magas szintű. A hotel környezete gondosan ápolt, a kert és a beltéri terek összhangja megnyugtató látványt nyújt. A személyzet figyelmes, udvarias és gyors a szolgáltatásban, így a vendégek könnyen otthon érezhetik magukat. A hely különösen ideális romantikus vagy páros kikapcsolódásra, ahol a tágas szauna- és hammam részleg kiemelkedő élményt nyújt. A szaunaszeánszok és a hammam mellett a medencék és a külső részek részletes kidolgozottsága hozzájárul a teljes ellazuláshoz. Összességében a Mesés Shiraz Hotel Egerszalókon autentikus keleti hangulatot, kiváló gasztronómiát és átfogó wellness-szolgáltatásokat kínál, visszatérő vendégek és első látogatók számára egyaránt emlékezetes élményt biztosít.
Első benyomásra nem tetszett! Aztán szépen ,lassan megszerettük. Bár a szobánk kissé szűknek tűnt,annak ellenére,hogy superior volt. A zuhany csak lapjával volt megközelíthető. De maga a fürdő,a welness az igen,annyi szauna variáció,amivel eddig sehol sem találkoztunk. A személyzet és a konyha CSÚCS! Összességében kiváló!
2014. március végén a férjemmel egy csodálatos hétvégét töltöttünk ott. Az első kellemes meglepetés akkor ért bennünket amikor a foglalt standard szoba helyett _ helyhiány miatt_superiort kaptunk. A szoba nagyon kellemes, kényelmes és tágas volt. A személyzet kedves, figyelmes és nem csak azért mert ez a munkájuk, hanem én úgy éreztem ez a figyelmesség a személyzet tagjainak személyiségéből fakad!
! Az ételek finomak és a keleti stílus miatt nagyon különlegesek voltak. Tetszett a napközbeni gyümölcskínálás a szauna szeánszok felejthetetlen élményt nyújtottak. A szombat esti hastáncműsor és vízipipázás is érdekes színfoltja volt a keleti kultúra megismerésének. Mindent összevetve egy felejthetetlen keleti hangulatú hétvégét töltöttünk ott.
A 40. születésnapomat ünnepeltük itt a férjemmel februárban. A szálloda csodálatos ezzel a távol-keleti stílusával, hangulatával, örökre a szívembe lopta magát. A wellness, a személyzet, az ételek. . . mind-mind (több)csillagos ötös! Még sosem voltam ennyire színvonalas helyen. Remélem még lesz szerencsém eljutni ide.
Igaz, kicsit drága szálloda, mi "kuponos" akcióval voltunk, de semmivel sem kaptunk kevesebbet, vagy rosszabbat azoknál, akik normál áras szolgáltatást vettek igénybe.
Férjemmel itt ünnepeltük születésnapomat, Gyermekeink közbenjárásának köszönhetően. Nagyon jól éreztük magunkat, hála a figyelmes Személyzetnek, Séfeknek. Nagyon tetszett a távol-keleti hangulat, mely nem csak a szálloda stílusában, hanem az ételekben is megnyilvánult. A két medence kicsit szűkös volt, de ez az időjárásnak is köszönhető volt. Szakadt az eső, de Bennünket elvarázsolt a hangulat.
nagyon tetszett a szoba welnes resz tul kicsi szaunaszeansz kivallo demeltatlanul pici szuk keves szemelyzet udvarias Meg tobb programlehetoseg kellene. A tarsszalloda Bambara naz viszont hibatlan csodas. Eloszor azt hittem hogy a sodombon van de meglepetesemre s faluban volt tulsagosan el van dugva nagyon szep belulrol mar biztos elkeszult a felujitas Sokkal tobb elmenyelem kell a furdobe es ujdonsagok hogy az emberek kivancsiakka valjanak
Szeptember elején érkeztünk 5 napra. Annak ellenére, hogy éppen egy nagyszabású felújítás kezdődött, (amiről előre nem értesítettek és a hammam részleget konkrétan elbontották az ott tartózkodásunk alatt, légkalapács, munkagépek stb! )nagyon jól éreztük magunkat.
Igazi elvarázsolt mesevilág, vizipipával, menta teával, Abdullal, a szálloda lelkével, aki elképesztő de szinte végi ott volt az 5 nap alatt! ! ! Átlátogattunk a testvérszállodába: Bambara. Ez is varázslatos, jövőre oda megyünk:) Csak ajánlani tudom.
40-ik születésnapi ajándékom volt a férjemtől, fantasztikus és lenyűgöző hely ebben a rohanó világban megállni és itt eltölteni egy pár napot. Csakis dicséret a hotel minden kedves munkatársának. Régebben már jártam itt amikor még nem volt meg a török fürdő rész,akkor is elvarázsolt,de most a bővített szolgáltatások még vonzóbbá tették. Zseniális a konyha is.
Nagyon kellemes 3 napot töltöttünk ebben a szállodában,a különleges marokkói hangulat mindenhol érezhető volt. Már régebben felfigyeltünk erre a szállodára az egyedi stílusa miatt. A szoba kényelmes,az étkezés kiváló,nagyon finom volt minden,a személyzet figyelmes volt.
Nagyon tetszettek az apró,de mégis nagyon jól eső figyelmességek,napközbeni teakínálás,szauna és hammam programok,valamint hogy az érkezés és elutazás napján is használhattuk a wellness részt. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Májusban töltöttünk itt pár napot. A szálloda nagyon hangulatos, szép. A szobák kényelmesek. Kissé csalódás volt, hogy erkélyes szoba helyett tetőtérit kaptunk. A személyzet rendkívül udvarias. Érkezéskor hamarabb odaértünk, mégis rögtön elfoglalhattuk a szobát. Sajnos az időjárás miatt az udvari medencét ill.
napozót nem lehetett használni, a wellness többi részét kicsinek találtuk. A mentás tea nagyon finom volt. A környezet is nagyon szép. Kicsit zavaró volt az egész nap szóló arab zene. Az egerszalóki gyógyfürdő remek hely. Könnyen megközelíthető busszal is. Sajnos távozáskor volt egy kellemetlen élményünk. Valaki a mi szobaszámunkat mondta be a bárban, nem íratták alá. Kissé kellemetlen volt bizonygatni, hogy nem mi ittunk 5000 Ft-ért Metaxát a bárban. Mindent összevetve azért jól éreztük magunkat, másoknak is ajánlani tudjuk.
2013. júniusában jártunk itt a családdal,nagyon tetszett minden. Gyönyörű a szállás,kitűnő a kiszolgálás egyszerűen MESÉS ! ! ! ! ! Ráadásul, még kedvenc énekesnőnk,Radics Gigi is itt pihent családjával. Igy teljes volt a boldogság. Igazi mesés álompihenés volt! ! ! ! ! Szeretnék máskor is itt pihenni,és az összes családtagoknak, barátoknak is szivesen ajánlom.