Többször remek hétvégét töltöttünk itt el. A szobák kényelmesek, tiszták. A fogadó hallból páratlan a panoráma. Az étteremben a kiszolgálás barátságos, a személyzet kedves, az ételek változatosak voltak. A fürdőszolgáltatás minden igényt kielégít.
Többféle hőfokú gyógyvízes medencék vannak, a strandvendégek előtt és után is igénybe lehet venni a medencéket a szállóvendégeknek. A környék szép, jó túrákat lehet tenni. A faluban kitűnő pincészetek vannak, borkóstolásra van mód.
2013 júliusban jártam itt a párommal, 8 napot töltöttünk el nagyon kellemesen.Mindennel megvoltunk elégedve,kipihentük magunkat.Kedves a személyzet,finomak voltak az ételek,tisztasággal sem volt semmi problémánk. A sok medence miatt nem volt zsúfoltság.Nagyon szeretnénk újra vissza menni.
Egy mesés hétvégét töltöttem el a családommal a hotelben. Mindenkinek csak ajánlani tudom, remek és hangulatos fürdő, finom és változatos ételek, gyönyörű kilátás. A hotel elhelyezkedése kiváló, lehet kirándulni, várost nézni Egerben, ellátogatni a Szépasszony völgybe finomabbnál finomabb borokat is kóstolni. A helynek nagyon jó a hangulata, tervezzük jövőre is, hogy visszatérünk.
November elején, két éjszakát töltöttem el kedvesemmel superior, erkélyes kétágyas szobában. Nagyon jól éreztük magunkat. Az ellátás, a szolgáltatások minősége magas fokú volt. Kipróbáltuk az összes szolgáltatást, ami rendelkezésre állt. Bőséges reggeli és vacsora várt minden nap. A kilátás, a panoráma gyönyörű. Szívesen visszatérnék ide a nyári időszakban is.
Minden nagyon jo volt, tisztassag volt, kituno, finom volt az etel. Az etel valtozatos volt, a recepcios holgy is alkalmas volt. A furdo is meleg volt, mi telen voltunk. A szaunna fantasztikus volt, kivalt a mezes, ajanlom, hogy mindenki probalja ki. Az arra visszaterve. En interneten lefoglaltam egy kedvezmenyes arat, mikor megerkeztunk, megkerdeztuk, es azt mondtak, hogy annnyi mint amit lefoglaltam.
Visszont mikor fizettem akkor visszont a duplaja volt a lefoglalt osszegnek. Amuggy semmi kifogasom aszallodaval, csak tobbet zsakba macska modjara nem meggyunk. Tisztelettel ildiko.
Igaz hogy kaptunk fürdőköpenyt, de le volt szakadva a zsebe és nem volt öve s mivel nem méretünk volt, így a sajátunkat használtuk. A fogadó ital kérésénél kellemetlenül éreztük magunkat, az unott kiszolgálás végett. Úgy nézett ki mintha az ingyen ital szégyen lett volna. A többi kiszolgálás takaritás tökéletes volt.
Igazi felüdülés testben és lélekben egyaránt. Tiszta, igényes környezet, bőséges ellátás. Szép és elegáns a hotel és gyönyörű a természet. A fürdő részlege minden igényt kielégítő, sok medencével megfelelő hőmérsékletű vízével. Nagy vágyam vált valóra az a pár nap, amit itt tölthettem. Ajánlom minden korosztálynak.
Csodálatos szép hotel. Nagyon jó a személyzet maximálisan figyelnek a vendégek igényeire és a kiszolgálására. Ízlésesen össze állított fürdő terület,nagyon jó a csúzda. A hatalmas sódomb különleges látvány amely csodálatosan kiemeli a szálloda épületét főleg esti megvilágításban.
Mindennel meg voltunk elégedve. Nagyon finom volt a reggeli és a vacsora. Sok féle választási lehetőség volt. Gratulálunk a szakácsoknak remek szakemberek. A pincérek is kedvesek és segítőkészek voltak. A víz fantasztikus volt főleg így, hogy a levegő már csak 7-8 fokos volt. A személyzet, kedves és segítőkész.
Remélem lesz még lehetőségem eljönni ismét, hogy egy kellemes és pihentető hétvégét eltöltsek itt. A szálloda elhelyezkedése is remek,hiszen a közelben van Eger , a Szépasszony völgye és a Szalajka völgy is ami kitűnő kirándulási lehetőség.
A hely gyönyörű, a szálloda kényelmes, komfortos, az ételeknél volt bőven választék, vegetáriánusok is találtak ehetőt. A fürdő rész is változatos a sok medencével. A szombat délutáni vízitorna a dübörgő zenével kicsit mellbevágó volt, szerencsére, akkor csak lenéztem fotózni a csodás sódombot, ha akkor mentem volna le ejtőzni a vízbe, biztos idegesített volna.
De megértem, hogy erre is van igény, csak jó lett volna, ha ez valami olyan helyen ki van írva, ahol az ember észreveszi és számít rá és úgy osztja be az idejét, hogy elkerülhesse. Én nem találkoztam ilyen programkiírással, de lehet, csak elkerülte a figyelmemet. A szobákban a félig tejüveg wc-ajtó egy kicsit zavaró. A légfűtés zajos. Viszont ami nagy bánatom, hogy őszi-téli időszakban nincs olyan fütűtest, ahol a köntös, törülköző szárítható, hiába igyekeztem úgy kiakasztani, eléggé kellemetlen visszabújni a még nyirkos, nedves köntösbe a délelőtti fürdés után délután, vagy a délutáni után másnap reggel. Nem szárad meg ennyi idő alatt. Összességében viszont csak ajánlani tudom, nagyon kellemes hely, egy-két apró kellemetlenség mindenhol belecsúszhat.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a közelben, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Garázs, kamerával felügyelt: 3500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Parkolás a szálloda előtt, kamerával felügyelt: 3500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya: 12000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat: 12000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska: 12000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • szobaszervíz • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár