Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egyike a legjobbaknak, méltó a hírére

Anyukám Mondta Étterem EncsAnyukám Mondta Étterem Encs a térképen

Kiváló 2022. januárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. január 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Anyukám mondta egyike azon ritka helyeknek, ahová többszáz kilométerről is utaznak emberek, csak azért, hogy ott ehessenek. Legendák keringenek arról, hogy kizárólag csúcsminőségű alapanyagokat használnak, legyen szó halról, húsról, rizottó-rizsről vagy lisztről. Kreatív olasz konyhát visznek magyar és nemzetközi ihletésű fogásokkal színezve.
Pizzájuk kihozza a műfajból a maximumot, vannak izgalmas smokerben és grillen sült ételeik is. Kínálnak többek eredetvédett prémium olasz felvágottakat, kacsamáj-pástétomot mostarda-val, hoisin szószos malaccsászárral töltött gőzölt bao-t, báránnyal töltött káposztát Merguez kolbásszal, szarvasbélszínt kacsamájjal és szarvasgombás burgonyapürével, kacsatriót káposztás derelyével és almával.
Az itallap minden elemében az igényességről szól, tartanak kiváló kézműves alkoholmentes italokat, söröket, csúcsminőségű borokat és prémium töményitalokat.
Az árak értékarányosak, nem elrugaszkodottak, megfelelnek a minőségi main stream díjszabásnak.
A kiszolgálás udvarias, szakszerű, szívélyesség, személyesség tekintetében pincérfüggő. Az általános hangulat vendégszerető.
Tavaly voltunk náluk másodszor, már első ízben is igen szép volt a hely teljesítménye. Három fogást szerettünk volna rendelni, de felszolgálónk rábeszélt a napi ajánlatban kínált karfiollevesre, ami izgalmas, jól kivitelezett volt.
Ötletes kompozíció a sertésfüllel kevert lapcsánka, amit salsa verde-vel és mikrozöldekkel tálaltak. A legjobb sörkorcsolyák egyike, amit valaha kóstoltam.
A toszkán pacalt ezúttal sem hagytuk ki, a fogást átfazonírozták, tetszetőssebbé tették, öntöttvas lábosban tálalták, mellé frissen sült kiscipót adtak, a pacal jó ízű, kellemesen fűszerezett, hozzá a ropogós héjú kiscipó katartikus élmény.
A csokoládé-pie karamell-ganache - fehér csokoládé elnevezésű desszert mesés állagú, ízre pedig álomfinom volt.
Ez tisztes öt pont, semmi kétség.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (23)
Anyukám Mondta Étterem Encs - EgyébAnyukám Mondta Étterem Encs - EgyébAnyukám Mondta Étterem Encs - EgyébAnyukám Mondta Étterem Encs - EgyébAnyukám Mondta Étterem Encs - EgyébAnyukám Mondta Étterem Encs - EgyébAnyukám Mondta Étterem Encs - EgyébAnyukám Mondta Étterem Encs - EgyébAnyukám Mondta Étterem Encs - EgyébAnyukám Mondta Étterem Encs - EgyébAnyukám Mondta Étterem Encs - EgyébAnyukám Mondta Étterem Encs - EgyébAnyukám Mondta Étterem Encs - EgyébAnyukám Mondta Étterem Encs - EgyébAnyukám Mondta Étterem Encs - EgyébAnyukám Mondta Étterem Encs - EgyébAnyukám Mondta Étterem Encs - EgyébAnyukám Mondta Étterem Encs - EgyébAnyukám Mondta Étterem Encs - EgyébAnyukám Mondta Étterem Encs - EgyébAnyukám Mondta Étterem Encs - Étel/italAnyukám Mondta Étterem Encs - Étel/italAnyukám Mondta Étterem Encs - Étel/ital

Anyukám Mondta Étterem további értékelései

2024.03.27barátokkal
Szörnyű
Az étel hideg volt, a kacsa máj teljesen nyers volt, a kiszolgálás nem az igazi, egy mosolyt nem igazán lehetett látni az arcukon! Es mindezekhez képest drága is, amivel nem lenne baj, ha finom eteleket kapna az ember! Nem ajánlom
2023.11.07a párjával
" TUCAT BRIÓS & KACSAMÁJ PÁSTÉTOM" Ez volt az étlapon, a pástétom finom volt, ám kaptunk a pástétomhoz 2 db toast kenyeret félbe vágva (igy lett összesen 4 db) bundáskenyér szerűen elkészítve, de hogy nem briós volt és nem fél tucat az biztos. A zsályás nyúlhoz tálalt mártás pedig túl volt sózva,...
2023.10.05családjával
Kiváló
Fantasztikus vendéglátás, a személyzet részéről kimagasló figyelem, kitűnő, ízletes ételek. Életem legfinomabb ebédjét fogyasztottam el, köszönöm. Pedig külföldön is elég sok helyen jártam már 59 év alatt, de ilyen kiszolgálásban még nem volt részem. Az ételek íze szinte földönkívüli volt. Ez...
Népszerű szállások a környéken
Angyal Fogadó Rátka - Programokkal teli tavaszi hétvége
Programokkal teli tavaszi hétvége
2024.06.02-ig
Angyal Fogadó Rátka
89.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Alfa Hotel Miskolctapolca - Pünkösd
Pünkösd
05.17-20.
Alfa Hotel Miskolctapolca
85.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval