Grante Étterem és Pizzéria Esztergom - Vendégvélemények összefoglalója
A Grante Étterem és Pizzéria Esztergom átutazók számára ideális megálló volt ebédre és vacsorára, ahol pozitív benyomások születtek. A belső tér rendezett és tiszta, a kiszolgálás udvarias és figyelmes. Az étterem kínálata sokoldalú; a hagyományos fogások és a családi tálak egyaránt kiemelt figyelmet kapnak. Ebédre fokhagymakrémleves és rántott sajt rizzsel kerültek az asztalra, vacsorára pedig kettő személyre terített Grante tál fogyasztása valósult meg, mindkettő bőséges és ízletes volt.
A Grante Étterem és Pizzéria Esztergom kínálata bőséges adagokkal és házias ízvilággal rendelkezik. A hely barátságos atmoszférája családbarát jellegű, játszósarok és salátabár is hozzájárul a kellemes étkezéshez. A teraszról történő étkezés lehetősége is hozzájárul a változatos élményhez, különösen nyáron és kellemes időben. A szolgáltatás gyors és professzionális, még nagy forgalom mellett is. A megfizethető árak és a gyerekbarát szolgáltatások kiemelik a hely családbarát jellegét. A konyha sokszínűsége megmutatkozik a levesek és második fogások sokféleségében, például tyúkhúsleves, fokhagymakrémleves, Jókai bableves, gyros tál, bolognai spagetti és Grante hamburger is szerepelt. Összességében a Grante Étterem és Pizzéria Esztergom megbízható minőséget kínál, amely kedves kiszolgálás és jó hangulat mellett teszi lehetővé a többgenerációs családi étkezéseket és rövidebb megállókat is.
A vasárnapi családi menüt is többször fogyasztottuk ott , de a la card is többször étkeztünk már a Grantéban . Mindig ízletes étel került az asztalra , gyors udvarias kiszolgálással és remek árakkal kombinálva . A felszolgált ételmennyiségéről csak annyit, hogy még soha sem sikerült mindent elfogyasztani, pedig nagyon igyekeztünk mindannyian . Rendezvények szervezésére is kitűnő a hely, ezt tapasztalatból tudjuk .
Esztergomban átutazóban jártunk. Az ittjártam értékelései alapján választottam ezt a helyet, és nem csalódtam benne. Ebédre menüt ettünk fokhagymakrém levest, rántott sajtot rizzsel. Vacsorára kétszemélyes Grante tálat kértünk. Mindkettővel meg voltunk elégedve. Az adagok bőségesek, ízvilága házias. A hely rendezett, tiszta. Bátran ajánlom.
2500Esztergom, Dorogi út 5–7.
06 33 512 465
Szolgáltatások
ingyenes WIFI kerthelyiség légkondícionált helyiség vegetáriánus ételválaszték billiárd, darts csoportokat szívesen fogad étel elvitelre gyerekmenü kisállat bevihető napi menü parkolási lehetőség reggelizési lehetőség rendezvényhelyszín sportközvetítés szabadtéri széles borválaszték zártkörű rendezvény lehetősége