Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom Esztergom bemutatkozása
A családbarát Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom központjában, a Prímás-szigeten, a Kis-Duna partján helyezkedik el. A szálloda 95 szobával rendelkezik, standard, dupla és különálló ágyas, összenyitható szobák és lakosztályok biztosítják a vendégek kényelmét.
Személyzet kedvessége csodás volt, az ételek minősége, változatossága, elsőosztályú. A szobából /404-es /, fantasztikus volt a kilátás a Várra és a bazilikára. A gond : a fürdőszobában az ajtó teljesen el van vetemedve, szörnyű hangja van becsukásnál, az ajtókeret alja belülről szét van ázva, ez szörnyű. De maga az egész szállodával kapcsolatos összhatás nagyon klassz ! !
Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom válasza
Kedves Ferenc!
Köszönjük szépen, hogy szállodánkat választották esztergomi pihenésükhöz, s hogy időt szántak az értékelés kitöltésére!
Örömmel fogadjuk a pozitív visszajelzést, s bízunk benne, hogy vendégeink visszajelzésének köszönhetően fejlődni tudunk!
Kedves személyzet ,gyors udvarias kiszolgálás az étel minősége nagyon jó volt! A fürdőben minden adott a jó lazuláshoz kényelmes pihenéshez.Nagyon jó volt ott lenni, visszatérünk még köszönet az üzemeltetőknek,az ott dolgozóknak !
A fürdő nagyon tetszett,minden igényemet kielégítette,mind a Wellness,mind az élményfürdő. A szállás is megfelelt az elvárásoknak. Az étteremben az ételek lehetnének változatosabbak. A vacsoránál a felszolgálok nem voltak teljesen felkészültek. Elfelejtették a rendelést kihozni. A recepciós hölgyek kicsit közömbösen álltak a vendégekhez.
Párom kerek jubileuma alkalmából ajándékoztak meg a gyermekeink egy szép üdülési utalvánnyal, melyet idén januárban használtunk ki ebben az Esztergomi szállodában. Mivel kisunokánkat is szerettük volna magunkal vinni, telefonon módosítani kellett a foglalást - semmi akadálya nem volt pótágyazható szobára cserélni a foglalt szobát.
Kiváló hotel, barátságos vendéglátás. A kért erkély is megvolt csodálatos kilátással a Bazilikára. A szoba éjjel tényleg kicsit zajos, valami mindig zúg, dübörög. A lenti zene erősen felhallatszik, de kellemes hallgatni. Wellnes kiváló, talán, ha hétvégén egyik nap lenne hosszított nyitva tartás! Kellemes meglepetés, hogy egy forró medence a szabad ég alatt is üzemelt!
A szálloda tele volt,ami nem véletlen a lakosztályban kaptunk helyet az unokánkkal!Csodálatos a szoba a felszerelés,kilátás!!!A wellness is szép és kiváló a vizek hőfoka!Az étteremben csupa finom étel.Mindenkinek csak ajánlani tudom és ajánlom is!Nagyon bízom benne,hogy eljutunk még ide!
A hotel csodás környezetben fekszik, ami nagyon fontos. A felszolgált fogások nagyon finomak voltak. A wellness részleg csúszdáival a gyerekek önfeledten játszottak. A szobák tiszták voltak ezzel sem volt gond. Csak ajánlani tudom a hotelt. Egy negatívum talán : a fedett wellness részleg mellé is elkélne egy úszómedence, a másik ugyanis a szabadtéri részlegben van.
Új építésű, modern hotel, közvetlenül a Kis-Duna partján. Közel a belváros, a Bazilika és a Mária Valéria Híd. Könnyed sétával elérhető valamennyi látnivaló. Pár perc alatt gyalogosan Párkány központjába is el lehet jutni. A hotelből Közvetlenül, zárt folyosón érhető el az Aquasziget fürdő, amely többféle hőfokú medencékkel rendelkezik és szaunák is vannak.
A fürdőszobában a törölköző szárító nem működött és nem is tudták megjavítani, így a vizes törölközőket nem lehetett megszárítani. A vacsoránál 19. 30-kor a desszert gyakorlatilag elfogyott és nem is töltöttek utána, "versenyfutás" alapon kellett megszerezni a maradékot.
Pozitívum, hogy a személyzet nagyon kedves és készséges volt, a kéréseket azonnal teljesítették. A szoba kényelmes és nagyon kellemes volt. A szálloda elhelyezkedése kiváló, a fürdővel való összekapcsolása nagyon jó. A welness szolgáltatásoknál túl nagy hangsúly volt a naturális szolgáltatásokon és az ebből adódó elhatárolódás nem mindig volt zökkenő mentes.
Csak néhány apró észrevétel: - elvileg 14órától lehet a szobát elfoglalni, de az üdvözlőitalok 16óra után nem elérhetők - 11 óráig kell a szállást elhagyni, de a takarítók már 9kor közölték, hogy nekik legkésőbb 11re ki kell takarítani a szobát - a játékgéphez nem akartak pénzt váltani - bár viszonylag új hotel, a fürdőköpenyeink állapota hagyott kívánni valót Talán ár-érték arányban picit túlárazott a hotel, de összességgében két kicsi gyerekkel is élvezhető.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Garázs, őrzött: 1500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár