Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Aquasziget Esztergom Esztergom

4,3
93
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
20. helyezett
városi Termálfürdő közül
Kategória
Termálfürdő
Aquasziget Esztergom Esztergom

Aquasziget Esztergom Esztergom bemutatkozása

A fedett területen lévő sodrófolyosóval, gejzírrel, nyakzuhanyokkal, vízeséssekkel, vízgombával és mászófallal felszerelt élménymedence sokak kedvence. A fáradt látogatók a pihenőmedencében vagy a jakuzziban töltődhetnek fel. A gyerekek biztonságos szórakozásáról a  vizet spriccelő bohóccal és mini csúszdával rendelkező gyerekmedence gondoskodik.
Tovább olvasom >>

93 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
60%
Érdekes
28%
Átlagos
8%
Kihagyható
3%
Időpazarlás
1%
Érdekes

93 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Bazilika alatti Panzió Esztergom - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2025.02.22-ig
Bazilika alatti Panzió Esztergom
52.685 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Senior kedvezmény 60+
Senior kedvezmény 60+
2024.06.14-ig
Portobello Hotel Esztergom
68.700 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi karácsony és téli szünet óriási gyermekkedvezménnyel
Egy hajónyi karácsony és téli szünet óriási gyermekkedvezménnyel
12.22-30.
Vital Hotel Nautis Gárdony
158.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval

Aquasziget Esztergom Esztergom vélemények

6
2
2
13
Bronz fokozatú értékelő
Átlagos 2018. november 26.a párjával járt itt
Péntek délutáni napon voltunk novemberben. Fürdeni, kikapcsolódni jó hely, de csak este hat után. Amikor végett érnek a gyermek úszás oktatások és a szállodában lakók is elmennek vacsorázni. Addig kicsit zsúfoltak a medencék. Ami nagyon hiányzik télen az úszási lehetőség. Nincs az uszodában télre kialakított úszó medence.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Időpazarlás 2017. július 15.a párjával járt itt
Irreálisan magas árak - szerintem ez nem jó módja a megkülönböztetésnek. . ha nem Esztergomi vagy - Délután három óra után plusz kétezer forintot akartak tőlünk kérni csak azért mert vidékiek vagyunk! A péztáros kislány nagyon flegmán viselkedett miután rákérdeztünk, hogy miért is? Természetesen nem mentünk be ! !
Helyette egy kisebb, de barátságosabb strandon frissültünk fel!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kihagyható 2017. február 13.gyerekekkel járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Biztosan nem megyünk vissza. A fürdő, zsúfolt, piszkos. Ki nem tudtunk menni a folyosó zárva. A személyzet barátságtalan. a kabinokba macerás a bejutás. Az élmények nagy része nem működött, a wellnesszel egyetemben. Kisbabáknak egy apró medence (hiába van kiírva hgy felnőttek mellőzzék, ez nem valósul meg, a személyzet nem figyelmezteti a trollokat) nagyobb gyerekeknek semmi.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Átlagos 2016. június 12.gyerekekkel járt itt
Interneten olvastuk hogy most nyit és ezen hétvégén félárúak a jegyek. Igy megérte megnézni. De a pénztárnál kapott karszalag nem tudom, mire jó, az óra meg csak a szekrénynyitásra van kitalálva (pl az étteremben vásárolni nem lehet vele). Az öltöző nagyon kicsi - ha csak lehet, fürdőruhában érkezzen mindenki.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 89 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.