Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szülők vagytok? Nektek is jár a pihenés! - 5 igazán családbarát szálloda Magyarországon

„Nem nyaralunk, csupán máshol vigyázunk a gyerekre” – ez a mondat biztosan ismerős minden szülőnek. Elvégre olyan gyermekbarát szálláshelyet találni, ahol az anyukák, apukák és a gyerekek is pihenhetnek, nem egyszerű feladat. Azonban van egy jó hírünk: nem is lehetetlen! Épp ezért, ha belföldi utazásra készültök a gyerekekkel, feltétlen olvassatok tovább, mert mutatunk 5 olyan családbarát szállodát Magyarországon, ahol végre megtaláljátok az álomvakációt!

 

5 családbarát szálloda Magyarországon, ahonnan haza sem akartok menni:

 

Elképesztő mesevilág a családbarát Hunguest Hotel Pelion Tapolcában

Képzeljétek el, hogy kiléptek a gyönyörű szobátok erkélyére, ahonnan jól látszik a hatalmas medence, a kanyargó óriáscsúszda, a teniszpálya vagy a fából épített játszótér! Már ebből is kiderül, hogy ebben a tapolcai családbarát szállodában nem fogtok unatkozni egy percre sem. A Hunguest Hotel Pelion ugyanis minden korosztálynak tartogat meglepetéseket.

Az összenyitható kétágyas szobák, a 4 férőhelyes Junior apartmanok és a jakuzzis lakosztályok a nagyobb családok igényeit is teljesítik. Míg a wellness kapui télen-nyáron nyitva állnak előttetek. Merüljetek el a 224 méterről feltörő termálvízben, élvezzétek ki a családdal az élménymedence zubogóit vagy lazítsatok a forró szaunákban!

A legkisebbeknek külön gyermekmedencével, játszóházzal, animátor programokkal készülnek.  Az Orchidea étterem varázslatos kínálatában pedig még a válogatós gyerkőcök is találnak fogukra való finomságokat.

Tovább az ajánlatokhoz>>

5 családbarát szálloda Magyarországon - Hunguest Hotel Pelion*** (Tapolca)5 családbarát szálloda Magyarországon - Hunguest Hotel Pelion*** (Tapolca)

 

 

Gyermek- és szülőbarát nyaralás a Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa-ban

Az étkezések megszervezése a nyaralás alatt sokszor igazi kihívást jelent, de nem a zalakarosi Park Inn Resort & Spa vendégeként. Ebben a szenzációs, vidéki szállodában all inclusive ellátást kérhettek, de a legkisebbek részére külön gyerekmenü is rendelhető.

A gyermek- és szülőbarát szolgáltatások száma is szinte végtelen a Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdővel közvetlen összeköttetésben álló szállodában. A Vizipók-Csodapók gyermekvilág, a mesestrand az örökmozgó vízicsibéknek szól, míg a felnőttek az élményfürdő, valamint az adrenalin csúszdapark szuper kínálatából szemezgethetnek.

Béreljetek bicikliket és fedezzétek fel a helyi látnivalókat! Rossz idő esetén pedig még mindig ott lesz a korlátlan fürdőzési lehetőség mellett a sok-sok játék és játékgép, amit a szálláshely nyújt. Ó, és ne felejtsétek el: ebben a szállodában állandóak a gyerekkedvezmények!

Tovább az ajánlatokhoz>>

5 családbarát szálloda Magyarországon - Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa****5 családbarát szálloda Magyarországon - Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa****

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
10 élményfürdő Magyarországon mesés kültéri vízivilággal
Nyaranta minden gyermek álma, hogy a szünidő nagy részét pancsolással töltse. Mutatjuk, melyik hazai élményfürdők tartogatják a legtöbb kalandot – ahol azért a felnőttek sem fognak unatkozni! Szabadtéri medencék élményelemekkel, bébipancsoló, gyerekmedence, csúszdák, vízi attrakciók, sportolási lehetőségek, gyógymedence - ezekben a fürdőkben a család minden tagja megtalálja a kikapcsolódási lehetőségeket.

 

 

Kalandos utazás Parádfürdőn, az Erzsébet Park Hotelben***

Magyarország egyik legszebb vidékén, a Mátra hatalmasra nőtt hegyei között rejtőzik a parádfürdői Erzsébet Park Hotel, mely természetbarát családoknak valódi felfrissülést ígér. A káprázatos erdei környezet mellett nem elhanyagolható a tekintélyes méretű wellnessbirodalom sem. Amikor épp nem a hegyi panorámát nézitek úszkálás közben, akkor a beltéri medencében, a pezsgőfürdőben vagy a szauna forróságában is pihenőzhettek.

A családbarát szállodában lehetőségetek lesz megmérkőzni bowlingban, biliárdban, csocsóban is, de a szimulátorok előtt ülve még akár valódi pilóta is válhat belőletek! Szép idő estén azonban feltétlen mozduljatok ki feltérképezni a környéket, mert egy segway túra vagy egy kis horgászat minőségi időtöltés lesz a gyerekekkel!

Tovább az ajánlatokhoz>>

5 családbarát szálloda Magyarországon - Erzsébet Park Hotel*** (Parádfürdő)5 családbarát szálloda Magyarországon - Erzsébet Park Hotel*** (Parádfürdő)

 

 

Élmény szülőknek és gyerekeknek a mórahalmi Colosseum Wellness Hotelben

A közös pancsolás az egyik legnépszerűbb program, ha családi vakációban gondolkodunk. Ezért is olyan vonzó a Szegedtől alig 20 km-re fekvő Colosseum Hotel Mórahalom, mely a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő közvetlen szomszédságában magasodik. Ha azonban nem szeretnétek kimozdulni se, akkor házon belül is akad bőven wellness élmény a 6 medencének és az egészségmegőrző szaunavilágnak köszönhetően. 

A kényelmes családi lakosztályban vagy szobában remekül elfértek majd, és a szülőknek is lesz egy kis privát tere. A számos gyermek- és bababarát szolgáltatás pedig nagyon komfortossá teszi a hotelben töltött napjaitokat.

Tovább az ajánlatokhoz>>

5 családbarát szálloda Magyarországon - Colosseum Wellness Hotel****sup (Mórahalom)5 családbarát szálloda Magyarországon - Colosseum Wellness Hotel****sup (Mórahalom)

 

 

Családi lazítás a Kis-Duna mellett a Portobello Wellness & Yacht Hotelben

Esztergom látnivalói karnyújtásnyira lesznek tőletek, ha a Kis-Duna partján emelkedő Portobello Wellness & Yacht Hotelbe foglaltok szállást. Az Aquasziget Élményfürdővel közvetlen összeköttetésben álló, családbarát szállodában pihentető kikapcsolódás várja a szülőket és a gyerekeket is. Erről tágas, szép kilátással rendelkező szobák, illetve sok élmény gondoskodik.

12 éves korig Zozo Játszóháza, illetve a Kis Matróz Játszótér, 10 éves kortól pedig XBox-és DVD szoba szórakoztatja a lurkókat.

Tovább az ajánlatokhoz>>

5 családbarát szálloda Magyarországon - Portobello Wellness & Yacht Hotel**** (Esztergom)5 családbarát szálloda Magyarországon - Portobello Wellness & Yacht Hotel**** (Esztergom)

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Fedezd fel a Balaton északi partjának éttermeit és vendéglőit! Ha nem szeretnétek kutakodással tölteni az időt, akkor a legjobb helyen jártok, ugyanis itt összegyűjtöttük nektek a nyolcat a legjobbakból.
Az egyik legfontosabb kérdés a családi nyaraláson, hogy hol fogunk strandolni. A Balatonon rengeteg lehetőség közül választhatunk, de nem mindegy, hogy milyen szolgáltatások közül válogathatunk. A cikkünkben összegyűjtött strandokon olyan szuper lesz az együtt töltött idő, hogy ősztől tavaszig ide vágyunk majd vissza.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Honnan nézzük a tűzijátékot Budapesten augusztus 20-án?
2024.07.24 | 4 perc | Események | Legnépszerűbb
Örök dilemma, hogy honnan látszik a legtökéletesebben a budapesti tűzijáték. Ha nem a képernyő előtt szeretnétek részesei lenni az élménynek, akkor adunk néhány tippet: 6 helyszín és kilátópont Budapesten, ahonnan jól látszódik a tűzijáték.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
5 rejtett vidéki szálláshely wellnesszel, amit ki kell próbálnod!
Termelői reggelik, kristálytiszta levegő, fenyőillatú kuckó. Ugye, hogy milyen jól hangzik? Ha már telítődtél a város zajával, akkor ideje kicsit elvonulni. Ehhez tökéletes alapot adnak azok a bájos vidéki szálláshelyek, amelyeket most listába szedtünk neked. A választás nem lesz egyszerű, mert mind az 5 szállás minőségi kikapcsolódást ígér – sok-sok wellnesszel!
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.