Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház Fertőrákos

5
4
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
1. helyezett
városi Egyéb látványosság közül
Kategória
Egyéb látványosság
Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház Fertőrákos
Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház FertőrákosFertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház Fertőrákos
Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház FertőrákosFertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház Fertőrákos
25 fotó

Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház Fertőrákos bemutatkozása

Denevér Dani téli álma miatt sajnos csak időszakosan van nyitva, de az év nagy részében a Fertőrákosi Kőfejtőben csoportos és egyéni barangolásokon is részt vehettek.
A Sziklai Benge Tanösvényt bejárva a kőfejtő, a Fertő melléke és a Fertő-Hanság Nemzeti Park természeti értékeivel is megismerkedhettek.
Tovább olvasom >>

4 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
100%
Érdekes
0%
Átlagos
0%
Kihagyható
0%
Időpazarlás
0%
Kihagyhatatlan

4 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Palatinus Hotel Sopron - Augusztus 20.
Augusztus 20.
08.15-20.
Palatinus Hotel Sopron
76.792 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.15-ig
Ensana Thermal Sárvár
35.100 Ft / 2 fő / éjtől bőv. félpanzióval
Hotel Írottkő K?szeg - Kalandos nyár az Alpok lábánál, Kőszegen
Kalandos nyár az Alpok lábánál, Kőszegen
2024.10.01-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval

Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház Fertőrákos vélemények

0
0
1
0
Kihagyhatatlan 2023. augusztus 24.a párjával járt itt
Számunkra különleges volt nagyon nem voltunk még hasonló helyen. A tetején végig sétálva elénk tárult a környék szépsége. Érdekes volt felülről látni a kőfejtőt. Az egyik oldalán két távcsővel pedig megfigyelhettük a Fertő tó környékét is. Utána le lehetett menni a belsejébe ami nagyon egyedi.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kihagyhatatlan 2022. augusztus 18.gyerekekkel járt itt
Egy nem mindennapi látnivaló, amelyet sikerült úgy felújítani, hogy látványossága mellett és érdekes is tudjon lenni. A tetejéről csodálatos a kilátás, a barlangszínházban pedig a többféle kiállítás teszi érdekessé.
Milyennek találod ezt az értékelést?
16
50
46
998
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 37 városban járt márFelfedező - 51 helyen első értékelő4 évnyi aktív tagság
Kihagyhatatlan 2022. június 17.családjával járt itt
Azt hiszem, mondhatjuk, hogy egyedülálló látnivaló a kőfejtő. Az elmúlt évtizedben sikerült a fejlesztésekkel olyan helyszínné varázsolni, ami nem csak látványos, de érdekesen informatív is. Köszönhető ez egyrészt a tanösvénynek, ahol például 2 kilátópontról lehet nézelődni a Fertő-tó és Sopron irányába a környékben, ráadásul útközben nem csak sima ismeretető-, de QR kóddal ellátott táblák is vannak.
Itt fényképeztem:
Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház Fertőrákos - Külső képFertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház Fertőrákos - BelsőFertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház Fertőrákos - Külső képFertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház Fertőrákos - Külső képFertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház Fertőrákos - Külső képFertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház Fertőrákos - Külső képFertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház Fertőrákos - Külső képFertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház Fertőrákos - BelsőFertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház Fertőrákos - BelsőFertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház Fertőrákos - BelsőFertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház Fertőrákos - BelsőFertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház Fertőrákos - Külső képFertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház Fertőrákos - BelsőFertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház Fertőrákos - Belső
Még több kép (11 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
36
1463
2222
45912
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 739 városban járt márFelfedező - 2373 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 45912 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2021. július 16.a párjával járt itt
Meglep, hogy én vagyok ezen a helyen az első értékelő, hiszen ez a környék kiemelt nevezetessége. Biztosan voltak itt sokan mások is. Regényes hely. Filmekben szerepelt többször, ki ne emlékezne rá, még az is, aki itt sem volt, meg hát úgy véli a köztudat, hogy a sopronkőhidai börtön fogvatartottjai itt törik a követ.
Itt fényképeztem:
Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház Fertőrákos - Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház Fertőrákos - Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház Fertőrákos - Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház Fertőrákos - Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház Fertőrákos - Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház Fertőrákos - Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház Fertőrákos - Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház Fertőrákos - Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház Fertőrákos - Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház Fertőrákos - Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház Fertőrákos -
Még több kép (8 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.