Böngéssz a legfrissebb balatonalmádi értékelések között!

Kiváló tegnap, 8:36a párjával járt itt
A szálloda nagyon kényelmes, a személyzet kedves és tisztelettudó. A reggeli és a vacsora bőséges és minden nagyon ízletes. A wellness részleg is elég nagy, kellemes a víz hőmérséklete. A szaunák közül 1nem üzemelt, és a benti részen a pihenő helyek kialakítását kissé hiányoltuk.
Kiváló 2026. január 19. 10:41a párjával járt itt
Szeretnék gratulálni a szálloda vezetésének a kiváló személyzethez, ugyanis kordinálni ilyen mennyiségü vendéget nem egyszerü feladat, de ők tökéletesen teljesitették feladataikat. Az étkezésnél is látszott a rendkivüli felkészültség és teljesités, az ételek feltállalásánál.
Kiváló 2025. december 22. 18:37a párjával járt itt
Vissza térő vendégként érkeztünk és mint legutóbb, most is tökéletes volt minden, a kiszolgálástól az ételek és italok minőségéig.
Köszönjük szépen!
Kiváló 2025. december 22. 11:31családjával járt itt
Nagyon kedves kiszolgálás. Remek ételek. Tiszta rendezett környék a város központjába.
Bőséges parkolóhely.
Hatalmas választék az étlapon és mind nagyon finom.
Kiváló 2025. december 22. 11:21a párjával járt itt
Csak ajánlani tudom a helyet, különösen az ínycsiklandó Kung Pao csirkemellet.
Nagyon el lett találva!

Corner Étterem, Balatonalmádi
Kiváló 2025. december 18. 12:31barátokkal járt itt
Nagyon jó lett a hely finom minden minosegi es az arak se olyan magasak ajanlom kaphattok kedevezmenyt ha ertekeltek es ajanlom tenyleg jo jojjetek be egy kis kakaoea vwgy vmi
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 404 városban járt márFelfedező - 2927 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 35205 feltöltött kép
Átlagos 2025. december 2. 19:01egyedül járt itt
Maya cukrászda és eszpresszó érdekes egyvelege a kocsmának és a cukrászdának. A hajósi Kovács pince, a Kontyos borház borait tartják, továbbá egy-egy tétel a Hilltoptól, Juhaszéktól s az Ostorostól. Borok decije 600 és 800 között. Itt valahogy inkább balatoni borok lennének adekvátak.
Maya cukrászda, BalatonalmádiMaya cukrászda, BalatonalmádiMaya cukrászda, BalatonalmádiMaya cukrászda, BalatonalmádiMaya cukrászda, BalatonalmádiMaya cukrászda, BalatonalmádiMaya cukrászda, BalatonalmádiMaya cukrászda, BalatonalmádiMaya cukrászda, BalatonalmádiMaya cukrászda, BalatonalmádiMaya cukrászda, BalatonalmádiMaya cukrászda, Balatonalmádi
Még több kép (9 db) >>