Böngéssz a legfrissebb balatonlellei értékelések között!

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 48 városban járt márFelfedező - 121 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 202 feltöltött kép
Kiváló 2025. április 9. 16:47a párjával járt itt
Nagyon sokféle sütemény közül választottunk.
Én egy "Lellei álom" fantázianevű újhullámos szeletet, társam egy lellei krémest. Friss, finom volt mindkettő.
Elvitelre sajtos és medvehagymás pogácsát vettünk, az is kiváló volt, ahogy a fagylalt is.
A felszolgáló lányok kedvesek, udvariasak voltak.
Kár, hogy ritkán járunk erre!

Szörnyű 2025. április 8. 9:15a párjával járt itt
Péntek este mentünk az étterembe, 21:10 kor toppantunk be. Dolgozik ott egy felszolgáló, molett, vöröses hajú nő, lefelé konyult szomorú száj tartással, aki elrontotta a drága étkezésünk hangulatát. Ahogy beléptünk, láttuk hogy a pultnál levő kollégáihoz fordul és csóválja a fejét.
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 67 városban járt márFelfedező - 63 helyen első értékelő7 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2540 feltöltött kép
Kiváló 2025. április 4. 12:57gyerekekkel járt itt
Nyaralásunk egyik kedvenc ebédelős helye. Nagyon kedves kiszolgálás,szuper választék,finom ételek és kellemes hűvös hely a nagy nyári melegekbe. Itt mindíg szinte teltház van,ami nem is véletlen,de szerencsére mindíg van számunkra hely. Vagy csak jókor érkezümk? Nagyon finomak voltak az ételek.
Csehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, Balatonlelle
Még több kép (5 db) >>