Balatonlellei éttermek és szállások legújabb értékelései
Böngéssz a legfrissebb balatonlellei értékelések között!
tegnap, 15:44a párjával járt itt 35 Az őszi hosszúhétvégén a harmadik napon ezt az éttermet találtuk nyitva. Itt fogyasztottuk el az ebédünket. Nem igazán nevezném étteremnek. Gyenge a felhozatal,kevés választék. Ezért inkább menüt ettünk. A menüt a gyerekkorom menzájához hasonlítanám. Az adag is akkora. Egyébként ehető volt. A helység mennyezete füstös,koszos volt.
A kiszolgálást unott felszolgáló végezte. Gondolom nyáron nem így dolgoznak,mert akkor nem sok vendég lehet.
2025. december 26. 21:40gyerekekkel járt itt 55 A budapesti Édes Napokon találkoztunk először a pavilonjukkal. A csokiműhely megálmodója, szíve-lelke és tulajdonosa Földes Csilla. Balatonlellén, a műhelyben többféle csokoládé készítő programon és bemutatókon is népszerűsítik a csokoládézást.
A termékpalettában kézműves bonbonok (650 Ft/db) szerepelnek, érdekesek a színes fajták, valamint táblás csokoládékat is készítenek valódi gyümölcsökkel. A liofilizált málnás ésepres csokik (2800 Ft/tábla) ízlettek a legjobban, de a többiek az egész mogyorósat is szerették. Az alkoholos töltelékes bonbonok kedvelőinek érdekes és különleges lehet a belga sörös, a vörösboros, a pálinkás és a whiskeys. A bonbonok közül nekem nagyon ízlett a passiógyümölcsös-mangós és a licsis. A tavaly befutott Dubai csokoládét is készítik (3000 Ft/ tábla).
2025. december 12. 19:09a párjával járt itt 45 Az őszi hosszúhétvégénk második napján kerestünk egy még nyitvatartó éttermet. Így esett a választás a Don Benitora. Hangulatos kis étterem,kedves kiszolgálással ,jó pizzákkal és finom ételekkel. Van kerthelység is a napsütéses időkre. Szép faragott asztalok,padok. Bent kényelmes székek. Sokféle étel közül lehetett választani.
Mégis a választásunk a tárkonyos gomba levesre,egy ungherese pizzára és egy velővel töltött szeletre esett. Nagy adagok és ízletes ételek voltak.
2025. december 7. 19:24a párjával járt itt 55 Öszi hosszúhétvégénk első ebédje a Kedvesem Bisztróba vezetett. Régebben sokat jártunk Balatonlellére nyaralni a családdal. Persze nyáron minden nyitva van,emberek hada jár ide nyaralni. Most ősszel viszont már sokkal kevesebb étterem és minden más van nyitva. Úgyhogy a megszokott sétányon indultunk el először szétnézni és itt találtunk nyitva egy Bisztrót ahova beültünk ebédelni.
Szerencsénkre volt még egy szabad asztal. A pincér hölgy odakísért bennünket és felvette a rendelést. A hely nagyon modern,szépen berendezve. Van kerthelység is. Jó idő volt ,így odakint is sokan ültek,ebédeltek. A párom csirke steakot én pedig Fledermaust-rántott sertést kértem. Sajnos mivel sokan voltak, így bő 50 percet kellett várnunk az ételekre. De megérte a hosszas várakozás. Amikor kihozták,csak ámúltunk a tálalástól. És az íze. Mennyei volt,mind a két ételnek. Nagyon kedves volt a kiszolgálás és finomak voltak az ételek. Ha teheted próbáld ki ezt a helyet. Megéri.
2025. november 23. 19:46a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Párommal voltunk a hosszúhétvégén pihenni gyerkőcök nélkül Balatonlellén és a finom ebéd után úgy gondoltuk,hogy az étterem mellett lévő cukrászdába benézünk,hátha van valami finom süteményük. És igen. De mivel a hosszú hétvégén igen sokan látogatták meg a Balatont így a választék elég gyér volt már délután 4 után.
De azért tudtunk választani. Igaz csak ketten voltak előttünk,de valahogy a kiszolgálás csiga lassúsággal ment. Amire mi sorra kerültünk és megkaptuk amit kértünk, eltelt 20 perc. Pedig volt 4 kiszolgáló,de egymásnak nem segítettek volna be. Egy csak a fagyinál ácsorgott,pedig ott nem sokan voltak. Kettő meg szaladgált ki-be , egyesével leszedni az asztalokat és letörölni. Ahelyett hogy besegítettek volna a süteményes részleghez,mert ott állt a sor. Kértünk egy Károly tortát, egy Rákóczi túróst és egy túrórudi sajttortát. Szerencsére a sorbanállásért kárpótoltak a sütemények bennünket. Pont tökéletesek voltak. Nem túl édesek,nem túl csömörek. Tökéletesek.
2025. november 21. 9:12gyerekekkel járt itt 35 Horvátországi nyaralásunkról hazafel fél úton, úgy gondoltuk, hogy megállunk Balatonlellén a Sarok Vendéglőbe. Régen már voltunk itt, de mostanra megváltozott. Sajnos hátrányára. Nem is volt sok vendég, lehet hogy nem hiába. Már amikor leültünk és kihozták az étlapot, akkor jött az első szembesülés, hogy a régi választék már a múlté.
Most alig volt valami értelmes harapnivaló az étlapot. A második megmozdulás az üdítőknél volt. Akinek problémája van az édesítőszerekkel az már az első korty után észreveszi ha át akarják verni. És mivel tudom mivel jár ha olyat iszom vagy eszem így most is észrevettem. Szóvá is tettem, de bolondnak néztek. Mondván azért édes az üdítőm ,mert cukros. Persze. Én meg most jöttem le a falvédőről. A harmadik szembesülés pedig a számlánál volt. Négyen ebédeltünk, sima rántott szelete kértünk, illetve csirkemellet. És a végösszeg 27. 000 Ft. volt. Voltam már színvonalas étterembe , de még ott sem fizettünk négyen ennyit egy sima rántott szeletért. És amit már sokszor írtam. A szerviz díj kötelező. Miért nem dönthetem el, hogy akarok-e adni borravalót vagy sem egy ilyen ebédért. Egyébként hozzáteszem, akár milyen rossz is volt a étel akkor is adtam mindig borravalót.
Legnépszerűbb cikkek
Érdekes cikkeink