Ceglédi éttermek és szállások legújabb értékelései
Böngéssz a legfrissebb ceglédi értékelések között!
Jó 2026. március 20. 7:48a párjával járt itt
Mióta 2007-ben megnyílt a szálloda szinte rendszeresen évenként járok vissza. Azóta több vezető váltás is történt,de a színvonal maradat. Talán amit hiánylok az étteremben való ébédelési lehetőség hiánya,de ezt jól megoldották a welness részlegben és a bár helységben is. Az árérték arány ebben a a gazdasági helyzetben is elfogadható. Örülök,hogy a száloda kutyabarát.
Szörnyű 2026. március 15. 14:22a párjával járt itt
A rántott sajt bundája szó szerint tocsogott az olajban . A sült krumpli kb. 4-szer lett melegítve ( langyos olajban vagy zsírban) ezért a krumpli ízét és állagát teljesen elvesztette,helyette egy opálos,zsíros valami lett A kislány kapkodott, idő előtt elvitte mind a tányért,mind a poharat ! ! ! Ajánlásra mentünk a bisztróba ,de az utóbbi 30 év (! ! ! ! ! ! ! ) legnagyobb csalódása volt ! ! ! ! ! Sajnos .
Jó 2026. március 11. 6:56gyerekekkel járt itt
Általánosan jó volt a szálloda. Az ételek finomak ,választék bőséges,a wellnessrészleg is kifogástalan. Az ágybetét nekünk nem jött be,derékfájós volt . Az első emeleten a folyosó végén volt a szobánk ahol a konyha van . Hajnal 6 órakor olyan erős zajok hallatszanak ,tolnak valami kocsit ,elég hosszan de többször is. Este szintén ,késő este . Elég zavaró ha pihenni szeretne valaki.
Átlagos 2026. március 5. 8:57a párjával járt itt
A szobába 30 fok volt 9 -kor levittem a csomagot és elmentem reggelizni mire vissza mentünk 1/2 10-kor már takarították a szobát szerintem 10ig van kifizetve akkor 10 után takaritsanak . Mégott volt a feleségem táskája vissza akartunk menni használni a zoalettet. a táskát elvitték ewgy másik helyre onnan adta vissza.
az is zavaró volt hogy egész éjjel nyitott ablaknál kellet aludni ,ár a mikor tudtunk a rengeteg vonattol. többszür jártunk itt idáig minden rendbe volt lehet hogy még megprobáljuk majd meglátom. erről ennyit. Még elnézést se kértek!
Jó 2026. március 5. 5:50a párjával járt itt
A személyzet kedves udvarias, segítőkész volt, a szálloda tiszta szépen rendbe tartott, az étkezésre sem tudok semmi rosszat mondani. Választék volt, finomak és bőségesek a reggelik és a vacsorák is. A szobába egy negatívum volt, az ágy egyik oldalán a matrac teljesen összevolt nyomódva, kényelmetlen volt. Köszönjük szépen.
Jó 2026. február 27. 8:10a párjával járt itt
A személyzet és a wellness részleg kíválló. A szoba nagy volt és jó elrendezésű, viszont nagyon meleg volt a szobában. A recepción kérésemre lekapcsolták a fűtést, de még így is gyakran ki kellett nyitni az erkélyajtót, hogy lehüljön a szoba. Az ágy nekem nem volt kényelmes, túl puha volt. Aki ezt a fekhelyet szereti, annak jó lehet.
A fürdőszobába a zuhanykabin levolt szakadva, nem lehetett behúzni az egyik felét. Bár ez engem nem zavart annyira, mert nyitott ajtónál is le tudtam tusolni. Az italárak kicsit magasak voltak számomra, de úgy tudom máshol se olcsóbbak. Összességében egyszer ki lehet próbálni, főleg aki szeret fürdözni. Annyira megfelelt számunkra a fürdő, hoy nem is mentünk át a szemközti gyógyfürdőbe. Nem érte volna meg pénzt költeni a fürdő belépőre, amikor ide ingyen lementünk egy szál köntösbe.