Böngéssz a legfrissebb ceglédi értékelések között!

Kiváló 2025. november 1. 12:39a párjával járt itt
Ahhoz képest, hogy ez egy gyerekbarát szálloda kellemesen "csalódtunk", mi gyerekek, unokák nélkül jöttünk ide egy másik hotelból ( ott nem volt welness) lnéhány napra pihenni, kikapcsolódni kimondottan a hotel leírásban szereplő wellness részleg miatt. Hatalmas nem fizetős (! ) parkoló.
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 46 városban járt márFelfedező - 36 helyen első értékelőNépszerű író - 83 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagság
2025. október 29. 6:22egyedül járt itt
Séta közben bukkantam rá, gondoltam ebédelek egyet, ha már épp itt az ideje. A hely kicsit retrós, de csak pár jellemzője miatt, bár ahágy látni pár éve felujításon esett át, ez több helyen hagy némi kívánni valót maga után. Napi menüt ettem.
2025. október 25. 8:10a párjával járt itt
Mindennel elegedettek voltunk.
Ket dolgot mondanank csak ami meg szebbe kwnyelmesebbe komfortosabba tehetne a szobakat. Az pedig hogy egy kinyirhato szarito jo lett volba a vizes dolgok szaritasara, mert igy nagyon nehez ezt megoldani.
Valamnt a szonyeg mar elegge kopott foltos helyenkent koszos volt. Ezt mar sajnos altalanos takaritassal nem tudjak a takarirok rendbehozni. Egyebkent rend es tisztasag volt mindenhol.
Kiváló 2025. október 17. 16:46egyedül járt itt
Amióta megnyílt a szálloda minden évben egy vagy több alkalommal akár szálloda vendég,akér un. "külsős" járok párommal önökhöz. Volt egy időszak amikor szerintem a színvonal gyengébb volt,de Úgylátom,hogy ezen sikerült túltenni a szállodának magát. Legutóbbi ottlétünk alatt a bárhelyiségben a konyak kiszolgálásánál lehetnek "oktatások"/meleg pohár! /
Kiváló 2025. október 13. 20:56a párjával járt itt
Az étkeztetéssel és kínálattal elégedett voltam, változatosan lehetett választani mindenkinek az ízlése szerint. A szállással és a hellyel szintén elégedettek voltunk,talán egyedül a szellőztetést volt nehéz kivitelezni,mert ha kinyitottuk az erkélyajtót,rögtön beszálltak a hivatlan látogatók!
Szörnyű 2025. október 10. 21:37barátokkal járt itt
(Moderálva a szerkesztő által). Amikor érthetően el mondtam hogy 2db kis pizzát kérünk hoztak 2gyros tálas. Amikor szoltunk akkor az örrg el kezdett dobálózni és csapkodni mint egy kisgyerek! Borzalmas volt. A kaját jég hidegen kaptuk meg! A kiszállítás több mint 1 óráig tartott. (Nem ajánlom senkinek!!!)a
2025. október 2. 21:53a párjával járt itt
Visszatérő vendégek vagyunk az Aquarell Hotel Ceglédben. Az idei alkalommal egy kicsit csalódtunk, mivel a 3. emeleti, tetőteres szobában kaptunk szállást, ami nem tetszett annyira, az eddigi erkélyes szobákhoz képest. Legközelebb csak akkor megyünk, ha erkélyes szobát tudnak biztosítani.
Átlagos 2025. szeptember 17. 18:15a párjával járt itt
Már készültünk egy ideje, hogy elmegyünk megnézni a ceglédi fürdőt és a honlapjukon található lehetőségek (mobilház, apartman, kemping) közül az apartmant választottuk. A szálláskomplexum a fürdőtől 6-7 perc sétára található, az épületeknél parkolási lehetőség is van.
Átlagos 2025. szeptember 16. 16:25a párjával járt itt
Ami tetszett . :: A wellness részleg nagyon jó! ! A gyerekeknek és felnőtteknek a szórakozási lehetőség maximális . Ami nem tetszett:: A kényelmetlen ágyak a matracok régiek a rúgó úgy nyomta a lábam hogy ülve kellett pihenni . A fűrdőszoba szellőztetése úgy müködik ,hogy egész éjjel hangosan búg ! ! ÍGy aztán aludni nem lehet .
Szörnyű 2025. szeptember 15. 13:44a párjával járt itt
Igazából a párommal eltöltött időn kívül nem igazán tudunk jót mondani. Nagyon nagy csalódás volt számunkra. A recepción nem a megszokott kedvesség, a szoba kártyát szinte úgy dobták oda a pultra elénk és a kísérő beszéd szem egy 4 csillagos szállodának felelt meg.