A júniusi kánikulában jártunk itt, az üzlet elötti asztalok egyikénél ültünk le. Krémeseket és gyümölcsös-piskótás süteményt választottunk. Friss, finom volt mindegyik. A csésze szerint Dallmayer kávét szolgálnak fel, ezt inkább átlagosnak mondanám. 3 süti, 3 kávé, 3 üdítő kb. 6 ezer Ft volt.
A sütemény után fagylaltot is kóstoltunk, különleges és finom ízekből lehet válogatni. A kiszolgáló hölgyek kedvesek, udvariasak voltak. Nem ceglédiként csak azért találtuk meg, mert az interneten rákerestünk a ceglédi cukrászdákra, kicsit távolabb van a belvárostól, egy emeletes ház aljában van. Érdemes volt rátalálni, máskor is jövünk, ha erre járunk.
Mi nagyon elégedettek voltunk általában, de különösen az ételek tálalásával, díszítésével és ízletesek is voltak! Az összes alkalmazott nagyon kedves volt figyelmes és szolgálatkész! Ami nekem kevésbé tetszett, a szobában a szőnyegpadló, szerintem nem praktikus egy szállodában! Nagyon kellemes 4 napot töltöttünk a hotelben, köszönjük!
Jó 2026. június 19. 9:36egyedül járt itt
Sok szép dolgot kicseréltek már, (napozóágy, ülő alkalmatosságok) de egy dolog a szobai ágymatrac kényelmetlenné vált, régóta járunk a szállodájukba de fontos lenne erre is áldozni. Sok különböző súlycsoportú vendégek váltják napi viszonylatban a szállodát. Köszönöm a lehetőséget hogy jelezhettem. Szeretünk ide járni mindettől függetlenül!
Jó 2026. június 14. 18:27a párjával járt itt
Másodszor szálltunk meg itt, de biztos, hogy máskor is visszajövünk. A szoba rendkívűl kényelmes, a wellness részleg nagyon tetszett, jó, hogy az élményelemek állandóan működnek, nemcsak óránként egyszer. A reggelinél és a vacsoránál is bőséges volt a választék, este a vacsoránál a levesek és a főételek nagyon ízletesek, változatosak.
Ezúton is köszönjük az ott dolgozók munkáját. Ami nem tetszett, az a reggelinél a pékáru. Négy csillagos hotelekben vátozatosabb pékáru kellene, több magos zsemle, kifli, teljes kiörlésű kenyerek stb. A száraz kakaós és fahéjas csigát pedig már nem szabadna kitenni a vendégeknek.
Gyenge 2026. június 14. 9:33egyedül járt itt
A szobában nem megfelelő helyen vannak konnektorok. az egyik az ágytól 1,5 m-re. A szoba mennyezetén nincs világítás. Sötét a szoba. A klímát a recepcióról lehet csak kezelni, ami nevetséges. 4 csillagos szállodánál engedtessék meg nekem, hogy én állítsam be magamnak a hőfokot. Igaz mondták, hogy csak telefonáljunk le a szobából és állítanak rajta.
Csakhogy a telefon is süket volt, ezért minden alkalommal lekellett menni a recepcióra. A fürdőszobában nincs konnektor. Nem először szállok meg szállodában de máshol ezt megtudták oldani, hogy tudjon a vendég villanyborotvával is borotválkozni. Az étkezésről néhány szót: minden áldott nap ugyanaz az a reggeli teljes egészében. A vacsora szintén ugyan az minden nap, legfeljebb vadhús helyett marhahús. És csirke, sertés szelet és ezzel bezárult kör. És számunkra íztelen volt.
A szálloda megnyitása óta rendszeresen járok ide feleségemmel, de alkalmanként a családom többi tagjával is, felnőtt gyermekemmel, unokáimmal. Budapest déli részén lakom, így az M4 pályán, 40 perc alatt leérek. Kényelmes szálloda, jó wellness, mondjuk az ágybetétek már kissé elhasználódtak.
Az árak alkalmanként, akciókban nagyon kedvezőek, a szálloda vezetői kapcsolatban vannak a vendégekkel, kikérik véleményüket s amennyiben esetleg beavatkozás lenne szükséges, intézkednek.
Kiváló 2026. május 30. 6:42egyedül járt itt
Visszatérő vendégként töltöttünk el 4 éjszakát a szállodában. Igazán csak szuperlatívuszokban lehet értékelni a személyzet kedvességét, odafigyelését , segítőkészségét, az ètelek minőségét , a tisztaságot, a wellnesst. Gondolom mindent elmond, hogy szeptemberben újból visszatérünk. köszönünk mindent.
A személyzet minden tagja rendkívül barátságos ,kedves ,szolgálatkész volt kivétel nélkül tartózkodásunk időtartama alatt és mindvégig mosolyogva ,jókedvűen tették mindezt. A szolgáltatások a hirdetésben ,reklámban leírtaknak megfelelően nagyon magas színvonalúak voltak.
A welness részleg teljes mértékben mefelelt elvárásainknak,remekül szolgálta pihenésünket,kikapcsolódásunkat. Az étteremben készült ételek - bőséges kínálat mellett- nagyon finomak,ízletesek és választékosak voltak. Összességében remekül éreztük magunkat tartózkodásunk alatt és reméljük,hogy lesz még alkalmunk visszatérni. Köszönjük !
Csodálatos pár napot töltöttünk a ceglédi Aquarell Hotel szállodában! Mindenki rendkívül kedves és segítőkész volt velünk: a recepciósok mindig mosolyogva fogadtak, a szobalányok nagyon alapos munkát végeztek, a pincérek figyelmesek és udvariasak, a masszőrök fantasztikusan ellazítottak minket, a wellness részlegen pedig az úszómesterek is nagyon közvetlenek és segítőkészek.
Ritkán találkozni ennyire barátságos személyzettel! A svédasztalos reggelik és vacsorák egyszerűen fantasztikusak minden étkezés után mind a tíz ujjunkat megnyaltuk! Az ételek finomak, változatosak és bőségesek. Ár-érték arányban is kiváló választás, a környék csendes és nyugodt, tökéletes kikapcsolódásra. A közelben található Csónakázó-tó gyönyörűen felújított környezete és futóköre külön élményt nyújt a pihenni és mozogni vágyóknak. A hotelben gyerekprogramok is színesítik a kikapcsolódást. A környéken rendszeresen fesztiválokat is rendeznek, így mindig van valamilyen programlehetőség. A belváros is remek programokat kínál: történelmi múzeumok, templomok és a hangulatos belváros mind Kossuth Lajos emlékét idézik. A környéken lovarda és kalandpark is várja az idelátogatókat, így minden korosztály megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódást. Biztos, hogy visszatérünk még ide! Ma érkeztünk haza, de a hely már most hiányzik
Átlagos 2026. május 14. 11:11egyedül járt itt
A szálloda megfelelt az elvárásoknak. A szobában csak az ággyal volt problémám, mert túl alacsony volt, így nagyon nehezen tudtam felkelni róla. A wellness részleg nagyon jó, a jakuzziban nem volt szünet, folyamatosan működött, ami remek megoldás. Nagyon szépek, újak és kellemesek voltak a napozóágyak.
Az étterem megfelelő volt, de elég érdekesen voltak összeállítva az ételek! ? Pl. egyik nap volt reggelire tükörtojás és rántotta is, de nem volt sült szalonna, másnap viszont volt remek sült, ropogós bacon szalonna, de nem volt hozzá tojásétel! A vacsoránál is voltak érdekes anomáliák, de amúgy ami volt, az finoman volt elkészítve. A hotel összességében teljesen átlagos, de jól éreztem magam, máskor is visszamennék!