Böngéssz a legfrissebb ceglédi értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 273 városban járt márFelfedező - 4058 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 114883 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 0:04egyedül járt itt
Klassz mexikói bisztró a Kossuth Ferenc utcában, egy saroképületben, meglepően kedvező árakkal. Egy idősebb és egy fiatal úriember szolgált ki, igazán kedvesek voltak. Az étlap nem hosszú, elfér egy A4-es lap két oldalán. A népszerű mexikói street food ételeket találjuk náluk.
Taco Puerto, CeglédTaco Puerto, CeglédTaco Puerto, CeglédTaco Puerto, CeglédTaco Puerto, CeglédTaco Puerto, CeglédTaco Puerto, CeglédTaco Puerto, CeglédTaco Puerto, Cegléd
Még több kép (6 db) >>
2026. január 16. 5:01egyedül járt itt
Öt éve járunk ide és jó látni,hogy a személyzet nagyrésze ugyanaz, illetve az újabb fiatalok( talán még tanulók) is mennyire kedvesek és közvetlenek. A wellness részleg nagyon jó viszont amiben már másodjára is csalódtunk az a vacsora. Jó a modern étel,de jobb volt a régi választék. Ami még javítható lenne a szolgáltatáson az pl.
Kiváló 2025. december 31. 7:08egyedül járt itt
A hotelben egyetlen dolog volt kellemetlen,illetve kényelmetlen:az ágybetét,ami süppedős volt, sőt helyenként a drót is érzékelhető volt! Lehet, hogy a kutyus miatt mi nem a legjobb szobát kaptuk, pedig én úgy gondolom, hogy aki viszi magával a kiskedvencét, tudja, hogy megbízhatő az állat,nem csinál semmi kellemetlenséget!
Egyébként mindennel elégedettek voltunk
2025. december 22. 8:51a párjával járt itt
Hosszú évek óta ide járunk ha tehetjük. Régen tetszett, hogy reggelinél vagy este a séf látványfőzést tartott. Nagyobb volt az étel kínálat. Jelenleg minőségibb alapanyagokból főznek, kicsit visszafogottabb ízvilággal. Megérkezéskor szembesítettek vele, hogy technikai hiba miatt az élménymedence vízhőfoka sajnos a megszokott alatt van.
2025. december 21. 11:28a párjával járt itt
A hotelre már rāférne egy kis felújítás. Kopott padló szőnyeg, kényelmetlen, kifeküdt, rugós matrac. Fürdőszobában állandóan működik a szellőztető, ami éjjel a zaj miatt kellemetlen. A wellness szuper, bár a hideg víz néha hidegebb mint kellene. A gyógy medencében a lehullott csempéket javítani kellene.
Kiváló 2025. november 20. 20:46a párjával járt itt
Segítőkész kedves személyzet fogadott. A hotel dolgozói nagyon kedvesek és udvariasak voltak. Az ételek bőségesek, finomak és választékosak voltak mind reggelinél, mind vacsoránál úgy, ahogy a kiszolgálás is. A szoba kellően nagy és tiszta volt, akárcsak a fürdőszoba. Jól kialakított wellness részleg. A pihenni vágyóknak kitűnő hely. Mi visszajáró vendégek vagyunk, ezért mindenkinek csak ajánlani tudjuk!