Böngéssz a legfrissebb debreceni értékelések között!

Kiváló 2025. augusztus 31. 15:36a párjával járt itt
A panzióban foglaltunk szállást. remek döntés volt. A belváros központjában van, minden könnyen és gyorsan elérhető. A szoba tiszta, jól felszerelt volt. A reggeli bőséges és lehetett kérni többféle sült tojást. Az étteremben is fogyasztottunk. elégedettek voltunk, mind a minőséggel, mind a tálalással, mind a kiszolgálással. A teraszon fogyasztottunk.
Kiváló 2025. augusztus 31. 15:26a párjával járt itt
Mindennel nagyon elégedettek voltunk. Másoknak is ajánljuk. Kiszolgálás, éttermi környezet és az ételek minősége, tálalása is kifogástalan. Érdemes asztalt foglalni. Aki Debrecenben jár, annak érdemes erre a helyre elmenni. Kellemesen halk zene is szólt. Nagyon jól elérhető helyen található az étterem.
Átlagos 2025. augusztus 31. 10:37egyedül járt itt
A szobában a padlószőnyeg undorítóan foltos volt! ! ! ! Egyébként tisztaság volt. A liftek lépten-nyomon elromlottak. Az erkélyen a törölköző szárító le volt szakadva, kis karbantartással sokkal jobb lehetne a szolgáltatás! Masszázs szolgáltatást sajnos nem tudtam igénybe venni, mert fél 11 órakor már nem volt ott a masszőr és telefonon sem lehetett időpontot kérni!
Kiváló 2025. augusztus 21. 18:38egyedül járt itt
Nagyon ízlett a friss tárkonnyal és friss zöldségek készített raguleves! Kedves kiszolgálás, ajánlom mindenkinek!
Szörnyű 2025. augusztus 20. 14:35gyerekekkel járt itt
Telefonon redeltünk asztalt 4 főre (két éhes gyerekkel).
Megérkeztünk, elég udvariatlanul közölték asztal nincs.
Jó szívvel nem tudom ajánlani a helyet.

Korábban jártunk itt, és jó volt. Ezért akartunk ide jönni.
Többet nem jövünk.
Szörnyű 2025. augusztus 20. 14:35a párjával járt itt
A pincértől kaptunk asztal, de rendelést 15 percig sem tudtunk leadni es közben 3 rendelést felvett a pultnál. Elmentünk egy másik étterembe.
Ide többet nem jövünk.
Gyenge 2025. augusztus 19. 7:12családjával járt itt
Önkiszolgálás van, sorban állás a pénztárnál, rendkívül hosszú a várakozási idő, Az alkalmazottak fiatal munkaerők (diákok), tapasztalatlanok. Az italokat a vendég veszi ki a hűtőszekrényből, viszi az asztalhoz, poharat kétszeri kérés után hoznak a felszolgálók.
Átlagos 2025. augusztus 14. 16:27gyerekekkel járt itt
Tetszett: az egész város, a szervezés, a közlekedés, a szálloda elhelyezkedése, hogy közel van minden. A félpanzió ételei nagyon finomak és változatosak voltak. Az ágynemű tiszta, csak a párnák nagyon laposak.
Ezüst fokozatú értékelő2 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 108 feltöltött kép
Kiváló 2025. augusztus 6. 11:54családjával járt itt
Nagyon finom sütemények vannak.
Szép és finom kávékat adnak. Kaptunk ajándékba csokit. Gondolom, mivel törött nem adhatták el, de nagyon értékeltük a gesztust.
Szép, rendezett belső rész, de kint is helyet tudsz foglalni.
Egyetlen negatívum hogy kicsit magas az árak és mindig fizetni kell, nem tudsz egyben a végén.
De majdnem max pontos minden.
Stühmer Édességbolt Debrecen, DebrecenStühmer Édességbolt Debrecen, DebrecenStühmer Édességbolt Debrecen, DebrecenStühmer Édességbolt Debrecen, DebrecenStühmer Édességbolt Debrecen, DebrecenStühmer Édességbolt Debrecen, DebrecenStühmer Édességbolt Debrecen, DebrecenStühmer Édességbolt Debrecen, DebrecenStühmer Édességbolt Debrecen, Debrecen
Még több kép (6 db) >>
Ezüst fokozatú értékelő2 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 108 feltöltött kép
Átlagos 2025. augusztus 4. 14:52barátokkal járt itt
Kezdeném a legpozitívabb dologgal: Kedves, mosolygós személyzet. Őszintén segítenek, nem tukmálnak. Ha ezen múlt volna, 5 csillag lenne. . . De. . . . - Iszonyatosan zsúfolt a hely. Szegényeknek nagyon kicsi az a hely. Egy karnyújtásnyira van tőlem a másik ember. - A kávé árak az egekben. Lassan a Starbucks árát veri. Szörnyű.
Cafe Frei - Fórum, DebrecenCafe Frei - Fórum, Debrecen