Böngéssz a legfrissebb debreceni értékelések között!

Kiváló 2025. április 26. 14:51családjával járt itt
Minden tökéletes volt! A kiszolgálás, az ízek, a hely, a hangulat.. minden! Magasan kedvenc! Nagyon szépen köszönjük!
Csokonai Söröző & Étterem, Debrecen
Kiváló 2025. április 26. 14:23a párjával járt itt
keressük az akciós 3 éjszakás ajánlatokat. MEGNYERŐ VOLT h pancsolási lehetőség is volt a szállodában. AMI IGEN JÓ VOLT HABÁR A VIZ LEHETETT VOLNA KISSÉ MELEGEBB. de a szauna nagyon jó volt. Az étkezés kiváló a személyzet kedves udvarias segitő készek voltak. Köszönet nekik. Lehet, hogy késő összel még egyszer igénybe vesszük vendéglátásukat. Giay Béláné
Kiváló 2025. április 23. 12:17a párjával járt itt
Húsvétkor voltunk ott 5nap/4 éjszaka félpanzióval. . A sok vendég ellenére mindíg volt elegendő, bőséges és finom étel kínálat. A szálloda csendes, pihenésre alkalmas. A szálloda körüli sétákkal gyalogosan minden elérhető, erdős részek, Békás tó (nagy játszótérrel) .
2025. április 22. 10:16egyedül járt itt
Már többször megszálltunk a szállodában. A reggeli és a vacsora még mindig jónak minősíthető. Az ételek változtak, de finomak. Különösen a sütemények. A medence sajnos szomorú állapotban van, pedig épp azért választjuk a szállodát, mert van gyógyvize. Nem lett jobb a helyzet sajnos azzal sem hogy leszedték a kis csempéket a medence faláról.
Kiváló 2025. április 22. 5:58a párjával járt itt
A személyzet kedves, segitőkész. Az ételek finomak, ízletesek. A választék is elégséges volt. A wellnes részleg A mi igényeinknek megfelelő volt.
A szobával kapcsolatban lenne egy pár megjegyzésem:
a szőnyeg piszkos, foltos
A matrac kifeküdt, elhasznált
A tv- én csak 3-4 program ment, a távirányitó alig használható

Kiváló 2025. április 13. 22:23a párjával járt itt
A napokban jártam ott férjemmel. Első alkalom volt, a nagyon kedves felszolgálónk Bogi volt, aki mindent nagyon kedvesen és türelmesen elmagyarázott nekünk. Jól esett a figyelmessége. A gastronómiai élményhez az ételek mellett ő is hozzájárult. Az étterem hangulatos, a többi felszolgáló is nagyon kedves és figyelmes volt. Barátaimnak nyugodt szivvel ajánlom. Gratulálok.

Kiváló 2025. április 12. 13:33kollégákkal járt itt
Nagyon finom ételek vannak! Ajánlom! Tripadvisoron találtuk meg a helyet, nagyon jó döntés volt.

Keves a személyzet, friss finom ételeket kaptunk. :)
Csokonai Söröző & Étterem, DebrecenCsokonai Söröző & Étterem, Debrecen
Átlagos 2025. április 4. 19:29barátokkal járt itt
elmontam mindent hogy mitt nem szeretnék bele azt csak azt raktak bele es es meg vissza kuldtek a rendelest hogy rossz es es rosszabul csinaltak meg
szégeny
2025. március 24. 11:18a párjával járt itt
A személyzet kedves, és segítőkész volt! A szobában csupán egy ülőalkalmatosság, egy fotel volt, aminek a tisztasága erősen megkérdőjelezhető. Abba nem hogy beleülni nem volt ajánlott, de még a szennyes ruhát sem mertük rátenni. Amikor a fürdőszobában megengedtük a csapot, a szobában olyan hang volt, mintha egy repülőgép üzemelő hajtóműve mellett állnánk.
Kiváló 2025. március 15. 16:53a párjával járt itt
A város egyik legjobb étterme. Remek minöségű és ízű ételek, profi és precíz kiszolgálás és jó ár/érték arány. Véleményem szerint egy nagyon jó választás egy random ebéd vagy egy alkalom megünneplése esetén is.