Böngéssz a legfrissebb esztergomi értékelések között!

2026. július 7. 6:31a párjával járt itt
Nagyon szép hely nagyon szép volt a kilátás a szobánkból . Nagyon jól éreztük magunkat igazán lehet pihenni . A szolgáltatásukban egy pici kis hiba van mindig ugyan az a menü minden nap azt igazán lehetne újítani . A személyzet nagyon aranyosak voltak odafigyelő kedvesek .
Átlagos 2026. július 6. 18:50barátokkal járt itt
Először nem működött a szobakártya, majd amikor másodszor mentem fel a recepcióról és bejutottunk, kiderült, hogy nem volt előkészítve a kiadott szoba, másikat kellett találni. Tény, hogy ezek után egy kategóriával jobb szobát kaptunk. Két napot töltöttünk el.
Gyenge 2026. július 6. 17:15barátokkal járt itt
Nem azt kaptam ami hirdetve volt. A személyzet kiváló munkát végzett a kiszolgálás során (pincérek de takarító egy sem volt. Az egész terasz csupa madár ürülékkel volt tele. A masszázs kupont hiába adják ha csak csütörtökig lehet fel használni. Fogyasztói tévesztés pedig mi csütörtök délután érkeztünk.
Kiváló 2026. július 3. 6:31egyedül járt itt
A 40 fokos kánikulát a lehető legjobb módon sikerült itt átvészelnünk. Fantasztikus környezetben, tágas, szép wellness részleggel, gyönyörű étteremmel . . . A szálloda 17 éves, ennek megfelelően itt-ott talán már lehetne kicsit javítani az állagán, de ez a mi nyaralásunkat cseppet sem befolyásolta. Nagyon jól éreztük magunkat.
Szörnyű 2026. június 29. 23:22gyerekekkel járt itt
Semmi nem volt rendben,sem a szoba törölköző probléma. Csotány a szobában az ágyon a gyerekemen. Gyomor rontás és nem túl evés miatt,borzalmasan silány szegényes ételek,gyerek menű nem volt! A wellness lepukkant. Panaszunkra 10%kedvezményt kaptunk,de nem erre van szükség!
Szeretük volna jól érezni magunkat de csak tönkretette a szállás a szülinapom!
Hotel Bellevue, EsztergomHotel Bellevue, Esztergom
Kiváló 2026. június 29. 19:13a párjával járt itt
Már második alkalommal szálltunk meg a Bellevue Hotelben, és ismét nagyon jól éreztük magunkat. Három kellemes napot töltöttünk itt félpanziós ellátással. A szoba tiszta és kényelmes volt, az ételek finomak és változatosak, a személyzet pedig kedves és segítőkész.
Átlagos 2026. június 20. 17:54a párjával járt itt
Az élménymedence korlátja mozog.
Az élménymedencében alig van ülőhely.
A gyerekmedencében nagyon hiányzik egy kis csúzda.
A kerben az itt-ott lévő gazokat ki kellene húzni.
A kerti szökőkút túlfolyása nem esztétikus.
Az első két észrevételemet távozáskor elmondtam a recepciós hölgynek, de ez látszóla hidegen hagyta (köszönjük az észrevételeit - vagy valami! )
Kiváló 2026. június 18. 17:40gyerekekkel járt itt
Nemrég töltöttünk el 3 éjszakát félpanziós ellátással az esztergomi Bellevue Hotelben. Annyira jól éreztük magunkat, hogy még egy éjszakával meghosszabbítottuk a pihenésünket. Már ez önmagában mindent elmond arról, mennyire elégedettek voltunk.
Kiváló 2026. június 17. 0:37a párjával járt itt
Rendkívüli vendéglátás, vendégfogadás után a szobák felszereltsége, tisztasága lenyűgöző volt, ráadásul kilátással a Bazilikára. Étkezés nagyon gazdag és sokrétű, minden igényt kielégítő! Sok gyermekes család is ott volt, a gyermekek számára is gazdag választékot tudtak nyújtani. A szoba csendes, kényelmet tudott nyűjtani. Csak ajánlani tudom másoknak is!
Szörnyű 2026. június 15. 19:26a párjával járt itt
Szoba : alacsony ágy szakadt és kifeküdt matraccal. Hangos hűtő, gyatra tv adás, wc nehezen öblít, fürdőszoba padlólap fuga hiányos sérti a talpat. Wellness kérni kell hogy egyes funkciót kapcsolnak be mert amúgy nem automatikusan működik. Étkezés sütemény nincs. Gyümölcs íztelen, nem friss.