Böngéssz a legfrissebb esztergomi értékelések között!

Szörnyű 2026. július 20. 11:51a párjával járt itt
A személyzet kivételével az egész szálloda katasztrófális és óriási csalódás volt! Sikerült mind a 4 éjszakánkat elrontani! Minden napra jutott valami kellemetlenség! SZÖRNYŰ! ! ! Látszik,hogy kevés a dolgozó. Szivem szerint hatóság felé jelenteném az ottani állapotokat!
Gyenge 2026. július 18. 7:35gyerekekkel járt itt
Fáradtan és éhesen távoztunk. Többször járrunk már,ez3rt választottunk egy villámwellness erejéig ezt a szállodát. 2-kor érkeztünk a szobánk még nem. volt kész,addig elmentünk ebédelni,azt mondták fél óra max. 3:15 kor mentünk a szobánkba,ahpl egy darab törölköző se fürdököpeny nem volt.
2026. július 17. 11:15a párjával járt itt
Igen, mivel a nagy melegre való tekintettel vacsorához csak egy kancsó vizet kértünk, ezt a pincérnő erélyesen megtagadta, holott korábban (számos alkalommal pihentünk Önöknél) még citromkarikát is szolgáltak fel kérésünkre. Ez nagyon rosszul érintett minket. Az evőeszközök tekintetében a kések életlenek voltak.
Átlagos 2026. július 13. 15:53családjával járt itt
A belépőjegy váltásnál,a pénztárnál kedves,segítőkész volt a hölgy. A fürdő átlagos. Én személy szerint a kajáldákat keveseltem, hiányoltam a kürtös kalácsot, lángost.
2026. július 13. 15:47családjával járt itt
A terasz hangulatos,szép. Átlagos süteményeket ettünk, finomak voltak.A kiszolgálás átlagos volt.
Kiváló 2026. július 13. 15:42családjával járt itt
Nagyon kedves, illedelmes pincérek. Telt ház volt, még sem kellett sokat várni a vacsoránkra. Finom, ízletes ételek,kiadós adagok. Jól lakottan, elégedetten távoztunk.
Csülök Csárda, Esztergom
Kiváló 2026. július 11. 19:26a párjával járt itt
A szállodai szoba nagyon szép volt, kényelmes ágyak, tágas fürdőszoba, zuhanyfal. Mindenhol tisztaság fogadott, a személyzet kedves, segítőkész volt, minden kérésünket megoldottak. Az étterem barátságos, tágas, az ételek nagyon finoman, igényesen voltak elkészítve, mindenki megtalálhatta a kedvére való fogásokat.
2026. július 11. 0:37a párjával járt itt
A hotelszoba műszaki állapota,( Tv,Tv távirányító, elavult klíma,hűtő,ami erősen kifogásolható állapotú. A szoba tosztasága is sajnos nem volt megfelelő( koszos ablaküveg, poros függöny :(
Viszont: a wellnesz fantasztikus, csakúgy mint az étterem kínálata.
A személyzet diszkrét es segítőkész volt.
Átlagos 2026. július 10. 12:22a párjával járt itt
-wc -ben csak csurgott avíz, nem öblített /szerelőnek szóltunk, javította
-zuhanyzóban szintén /zuhanyrózsát cseréltünk, jó lett
-tv nem működött, /csak néha néhány percet /ezzel nem tudtunk mit kezdeni,
-a hűtő nem hűtött, mint kiderült, hátul volt a vezeték, amit csak nagy nehezen lehetett megtalálni
Kiváló 2026. július 8. 9:23a párjával járt itt
A csend, nyugalom és a sok zöldterület nagyon tetszett. A személyzet odafigyelő és közvetlen volt. A wellnes részleg is tetszetős és változatos volt, csak egyik nap medencetöltés volt, így nem mindegyik medencét lehetett használni. A szállodából csillagtúra szerűen több kedvelt kirándulóhely elérhető távolságra van
Összességében szép környezetben levő kis ékszerdoboz ez a szálloda.