Böngéssz a legfrissebb esztergomi értékelések között!

Szörnyű 2026. augusztus 23. 10:15barátokkal járt itt
Szoba elfoglalására 2 órát vártunk, délután 4 -kor még nem volt kitakarítva. Nem kaptunk törölközőt, mondván nem érkezett meg a mosás. Mind a két este elment a villany és csak éjszaka jött vissza. Gondolom ezért volt hirdetve a gyertyafényes éjszakai fürdőzés. Valószínű ez nem az első eset.
A szoba büdös lábszagú, a zuhanyzó penészes.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 61 városban járt márFelfedező - 172 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 323 feltöltött kép
Átlagos 2026. augusztus 22. 19:14gyerekekkel járt itt
Az esztergomi bazilikában, a Panorámateremben található ez a kávézó. A panoráma innen valóban csodálatos, rálátni a Dunára, Párkány városára. Augusztusi, meleg hétköznapon látogattuk meg, sok turista volt. A pultban csak néhány sütemény árválkodott, pl. 2 db baracklekváros piskótatekercs (legalább nem volt kiszáradva), pár szelet zserbó, lekváros linzer.
Bazilika kávézó, Esztergom
Kiváló 2026. augusztus 22. 18:56gyerekekkel járt itt
A közeli Pit Stop pizzériában eltöltött ebédünk után, a közelben vettük észre a Pacificaffé Kávézót. Nem tévedtünk, a kávé nagyon jó volt. Utólag olvastam, hogy saját kávépörkölőjük is van. A hely kellemes, a kiszolgáló lányok is kedvesek. A pultban néhány sütemény is volt, de a pizza után már nem kértünk.
Kiváló 2026. augusztus 19. 16:42gyerekekkel járt itt
Interneten kerestünk esztergomi pizzériát és már ott kedvező véleményeket olvastunk róluk. A Bazilikától sétálva kb. 10 perc alatt lehet elérni. Nagyon kedves fiatal srácok üzemeltetik. A hely aránylag pici. A belső térben is van asztal, meg az épület előtt is néhány. A belső tér a kék-fehér dekorációval, olaszos képekkel igazán hangulatos.
PitStop Pizza, Esztergom
Kihagyhatatlan 2026. augusztus 19. 16:28gyerekekkel járt itt
Az esztergomi városnéző kisvonat a Bazilikától indul és oda is érkezik vissza. Menetidő kb. fél óra. Út közben bemutatják a város nevezetességeit, sok információt elmondanak. A kisvonat a Mária Valéria hídon átmegy Párkányba, a kikötőhöz. Nap közben, szezonban óránként jár.
Esztergomi városnéző kisvonat, Esztergom
Szörnyű 2026. augusztus 19. 13:38a párjával járt itt
A lift napok óta nem müködik....../ 85 évesen a 3. emeletre..!!!! / A személyzet teljesen érdektelen.....!!! a pincér hanyagul tájékoztatott, ha kérünk valamit, keressük a kollégáját.....!!!!!! takaritatlan közösségi tér, csurig tele szemetes edények...!!! ...a válasz: nincs elég takaritónő... !!!!!!
Kihagyhatatlan 2026. augusztus 18. 22:31gyerekekkel járt itt
Lenyűgöző az esztergomi bazilika épülete.
Érdemes lemenni az altamplomba is, megtekinteni a székesegyház gazdagon díszített, monumentális belső terét, és gyönyörködni a kincstár gazdag egyháztörténeti gyűjteményében.
A bátrabbak a kilátóteraszra is felmehetnek, 400 lépcső visz fel.
Kombinált jegyet a legcélszerűbb venni, azzal minden rész látogatható.
Esztergomi Bazilika, EsztergomEsztergomi Bazilika, EsztergomEsztergomi Bazilika, EsztergomEsztergomi Bazilika, EsztergomEsztergomi Bazilika, EsztergomEsztergomi Bazilika, EsztergomEsztergomi Bazilika, EsztergomEsztergomi Bazilika, Esztergom
Még több kép (5 db) >>
Átlagos 2026. augusztus 18. 12:26egyedül járt itt
Pozitív:wellnes, a reggeli és a vacsora jó volt. Negatív:nincs hűtő a szobában,ami nyáron nem jó
Nagyon rossz wifi,nagyon koszos ablakok
Amúgy a szoba,fürdő tiszta volt
Nem lehetett használni a liftet,csak a személyzetnek. 🤨
Kijelentkezéskor nem találták az előleg fizetésünket a számítógépben.
Gyenge 2026. augusztus 16. 10:36a párjával járt itt
Tegnap jöttünk haza. Nem sajnáltam, hogy lejárt az ott tartózkodásunk ideje! 1. A bejelentkezésünkkor,(hosszú, barna hajú fiatal,recepciós hölgy)- mint aki citromba harapott, és már unja a saját életét is, adott egy folyosó végi, kádas, nem tetsző szobát nekünk. Inkább nem is részletezném, a többit! ! 2.
Kiváló 2026. augusztus 8. 11:45a párjával járt itt
A személyzet nagyon korrekt és barátságos volt,a svédasztalos étkezések kivállóak voltak,a szoba nagyon kellemes és hangulatos volt az ágy roppant kényelmes,a szállodát béke és csend vette körül,a wellness részleg felnőtt párnak nagyon megfelelő,a folyosókon,és a szobában is lévő festmények különösen tetszettek,és meghatározta az egész hotel jo hangulatát,összességében nagyon jól éreztük magunkat,kellemes hely a pihenésre,bárkinek csak ajánlani tudom a szállodát! !