Böngéssz a legfrissebb kapolcsi értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 407 városban járt márFelfedező - 3004 helyen első értékelőNépszerű író - 1398 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 36508 feltöltött kép
2026. augusztus 16. 13:16barátokkal járt itt
Sörapu a sörforradalom kultikus alakja, az általa főzött Keserű méz volt az első olyan sör, amit nem csak a vájtfülűek ismertek. Évek óta kibérel egy kempinget Kapolcson szezonban, ahol Sörapu falodája néven étkezdét, sörteraszt is működtet. Jómagam jól voltam már lakva mire odaértem, így csak két korsó Bitang Joe sört ittam, jó hideg volt, s hozta a megszokott aromavilágot.
Sörapu falodája - Glamp Inn, KapolcsSörapu falodája - Glamp Inn, KapolcsSörapu falodája - Glamp Inn, KapolcsSörapu falodája - Glamp Inn, KapolcsSörapu falodája - Glamp Inn, Kapolcs
Még több kép (2 db) >>
Kiváló 2026. augusztus 2. 20:14egyedül járt itt
A szerényen csak Borozó névre hallgató egység 16 órakor nyit, így épp hogy belefért a meglátogatása meg. A beltér hangulatos, az árak barátiak, a kiszolgálás kedves. Egy deci bor 500 ft, melyek Nagy István Kapolcson és Molnár Ferenc Tagyonban gazdálkodó bortermelő pincéjéből. Ittam egy deci Olaszrizlinget meg egy deci Irsait, némi szóda kíséretében. Remek élmény, sok ilyen kellene.
Kapolcsi Borozó, KapolcsKapolcsi Borozó, KapolcsKapolcsi Borozó, KapolcsKapolcsi Borozó, KapolcsKapolcsi Borozó, KapolcsKapolcsi Borozó, KapolcsKapolcsi Borozó, KapolcsKapolcsi Borozó, KapolcsKapolcsi Borozó, KapolcsKapolcsi Borozó, KapolcsKapolcsi Borozó, KapolcsKapolcsi Borozó, Kapolcs
2026. augusztus 2. 17:46gyerekekkel járt itt
A Kendertkertbe remek blues zene csalogatott be. Épp a Fóti sörfőzde egyik standjánál kóstoltam főzeteket, amikor megszólalt a banda. Úgyhogy bementünk, ha jól néztem négy helyen adtak alkoholt és egy helyen kaját. Utóbbi egységnél rendeltem falafelt, uborkát, jalapenot és ajvárt pitával. Az árak nem alacsonyak, de megfizethetőek.
KenderKert, KapolcsKenderKert, KapolcsKenderKert, KapolcsKenderKert, KapolcsKenderKert, KapolcsKenderKert, KapolcsKenderKert, KapolcsKenderKert, KapolcsKenderKert, Kapolcs
Még több kép (6 db) >>
Kiváló 2026. augusztus 1. 20:03gyerekekkel járt itt
A minap meglátogattam a kisebbik fiamat Kapolcson, aki ott vállalt szezonális munkát, benéztünk többek között VegaGésába, nagyon kedvesen fogadtak a PacalTuristás pólómban. Még fotót is kértek, igazolandó, hogy pacalrajongók is esznek náluk. Kaptam egy kis ingyenes ízelítőt az előző napi curryből.
VegaGésa, KapolcsVegaGésa, KapolcsVegaGésa, KapolcsVegaGésa, KapolcsVegaGésa, KapolcsVegaGésa, KapolcsVegaGésa, KapolcsVegaGésa, KapolcsVegaGésa, KapolcsVegaGésa, KapolcsVegaGésa, KapolcsVegaGésa, Kapolcs
2026. július 30. 12:47gyerekekkel járt itt
A Királykő kocsma egyedi hangulatú olcsó hely, mely a Művészetek Völgye idején csúcsra van járatva, de nyitva van egész évben. Mi is jártunk már itt korábban, a minap újra betértem a kisebbik fiammal, ő 5 dl szódát ivott, én egy korsó Kőbányait. Előbbi 500, utóbbi 800 forintba került. A kiszolgálás kedves.
Királykő kocsma, KapolcsKirálykő kocsma, KapolcsKirálykő kocsma, KapolcsKirálykő kocsma, KapolcsKirálykő kocsma, KapolcsKirálykő kocsma, KapolcsKirálykő kocsma, KapolcsKirálykő kocsma, KapolcsKirálykő kocsma, KapolcsKirálykő kocsma, KapolcsKirálykő kocsma, KapolcsKirálykő kocsma, Kapolcs