Böngéssz a legfrissebb kôszegi értékelések között!

2025. augusztus 21. 16:24a párjával járt itt
Feleségemmel már többször jártunk ebben a patinás épületben. Közvetlenül a vár szomszédságában helyezkedik el. A tulajdonos házaspár mindent megtesz, hogy a vendég jól érezze magát. A reggeli bőséges. Nagyon jó 1 é 2 napos kirándulásokat szerveznek, főleg Ausztriába, de távolabbra is nyolcszemélyes kisbusszal.
Kiváló 2025. augusztus 16. 21:04a párjával járt itt
Nagyon szerencsésnek mondhatom magunkat, hogy barátainkkal itt töltöttünk 3 éjszakát a Hotel Írottkőben. A szoba / bár nem légkondicionált /, megfelelt az elvárásainknak, egy probléma volt csak, hogy nem volt szúnyogháló az ablakon. AZ étkezés , a felszolgálás és a wellness minden igényünket kielégített.
2025. augusztus 16. 19:39egyedül járt itt
A szállás Kőszeg történelmi városközpontjában van, kiváló elhelyezkedéssel (ez egy nagy pozitívum). Tetszett az épület belső történelmi boltíves kialakítása (nagylégterű szobák). Kedves a személyzet. A reggeli bőségesen elegendő és választékos.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 50 városban járt márFelfedező - 20 helyen első értékelő3 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 109 feltöltött kép
Gyenge 2025. augusztus 12. 20:43családjával járt itt
Szerettünk volna fagyit enni, de legalább 10 percig nem tudtunk rendelni - úgy, hogy rákérdeztünk előtte a pultnál, tehát tudtak rólunk és nem volt sok vendég -, ezért eljöttünk.
Kiváló 2025. augusztus 12. 20:35gyerekekkel járt itt
Fagyit itt érdemes venni, mert itt igazi van, természetes alapanyagokból. Nagyon szép a belső rész és szép épületekre látni. Nagyon kedves a kiszolgálás, az ár-érték arány nagyon jó.
Várkör Cukrászda, KőszegVárkör Cukrászda, Kőszeg
2025. augusztus 11. 12:17gyerekekkel járt itt
A Fő térre nézett a szobánk, ez nagyon tetszett, szép volt a kilátás. A klíma aranyat ért. Az ablak nagyon jól hangszigetelt. Kizárta a forgalmas, nyüzsgő tér zajait. Tisztaság volt a szobában, fürdőszobában, de a padlószőnyeg bizony már cserére szorulna. Borzasztó foltos, elhasznált. Nagyon nagy negatívum, hogy az ágyak mérete 80x190!
Kiváló 2025. július 28. 11:15a párjával járt itt
Minden nagyon szép, tiszta, kellemes, nyugodt volt, udvarias, kedves kiszolgálás. Volt két dolog, ami egy nagyon kicsit zavaró volt, de nem igazán nagy probléma. Az egyik, hogy nagyon nehezen lehetett a wifi-re csatlakozni és, ha bezártam a laptopot, akkor azonnal le is dobott, tehát kezdhettem előről az egészet :( :) A másik pedig az, amiről valószínűleg nem a Hotel tehet, az az volt, hogy az étkezőbe behozta egy vendég a kutyáját.
2025. július 26. 1:15gyerekekkel járt itt
Összességében nagyon megéri az árát a szállás. Szép, tágas, dizájnos, tiszta. A vendéglátók nagyon rendesek.
Negatívum, hogy kicsit keményebbek az ágyak, sötét az apartman és hogy az utca, ahonnan bejutunk a szállásra, nincs lebetonozva. (2025 július).
De ezek ellenére is abszolút ajánlom a szállást!
Átlagos 2025. július 10. 7:31a párjával járt itt
Az étterem szűkös választéka és az éttermi személyzet lassúsága nem tetszett, és az sem, hogy az allergének nem voltak feltüntetve az ételeknél. Nem figyelték, hogy mi fogy le a büféasztalról, szólni kellett, hogy pótolják a már elfogyott ételeket.

A szálloda családias hangulata, a a személyzet kedvessége tetszett, és nagyon jó helyen van maga a hotel Kőszegen belül.