Egy-két apróság,amit hiányoltunk,és ami máshol van,de itt hiányzott,viszont a vendég komfortérzetét emeli:
-a fürdőszobában a kézmosónál nincs szappan,vagy folyékony kézmosószer! ! ! ! ! ? ? ? . . . tehát be kell lépni a tusolóba érte! ! ! ? ? (egy vizespohárba nyomtunk,azt tettük a kézmosó kagylóra. . -hiányzott a fürdőszobából a papírzsebkendő is! ! ! Fontos! ! (Azt már nem említem,hogy kis flakon sampon,kicsi szappan,tusoló sapka. . . . lehet az egy felsőbb kategóriás szállodához tartozik,ahol az árak is magasabbak. . . )
-az első két napon az étkezőben nem volt kitéve kicsi szemeteskuka sem a tálaló asztalon,sem az étkező asztalokon! A teafilter papírját zsebredugtam! Aztán a harmadik napon előkerültek a kicsi kukák(tehát mégis léteztek),nem tudom,hol voltak addig! -a vacsorához sört fogyasztottunk,első este felajánlottak 2 opciót:vagy a számlához írják,vagy fizetünk étkezés után a pultnál. A pultnál fizettünk. Másnap másik személyzet:"a számlához írjuk"(nincs opció)
Harmadik nap az első napi személyzet:újból 2 opció. . . . tehát a következetesség betartásának hiánya
Remélem,ezeken az apróságokon változtatnak,ha igen,nagyban hozzá tudnak járulni a vendég elégedettségéhez! ! ! A személyzet nagyon kedves volt,a recepciósok,a szobaasszonyok,a wellness részleg,mindenki! ! ! A wellness részleggel nagyon meg voltunk elégedve,szép volt a kialakítása,jó volt a szolgáltatás! Szerencsések voltunk ráadásul,éppen nem volt túlzsúfolt,amikor ott tartózkodtunk! Ha mindenre kitérnék,még annyi,hogy egy felújítás ráférne a szállodára,mint például a padlószőnyeg(mert elég viseltes),festés vagy tapétázás. . nagyon áporodott a levegő,tipikusan az a szag,mint mikor egy idős ember otthonába belépünk. . . Viszont ár-érték arányában semmit nem szólhatunk,mert azért az árért amit fizettünk,nagyon megérte! ! Összességében jól éreztük magunkat! !