zene47 étterem értékelései

Értékelései
24
26
10
32
1
1
50

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg zene47 értékeléseit!

Olvasd el zene47 étterem értékeléseit!

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Bónusz Brigádban találtam az éttermet. Mivel volt a szerencsekerék forgatáson + forintom,így esett a választás erre a helyszínre. Számomra szempont,hogy könnyen megközelíthető legyen,mivel kirándulásokra,kiállításokra megyek Budapestre. Jó választás volt. Rövid időm volt, finom volt a választott étel és mellé a fehér bor. Jóllakottan folytattam a pesti programomat.
Megosztom
2019. októberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. október 19.
Csoporttal érkeztünk egy 2 napos utunk esti állomásáról. Mivel a szálláshelyünk közelében nem volt már hely a népes csoport számára,így egy hosszú gyalopglás után érkeztünk ide. Tele volt az étterem, egy másik csoport is akkor étkezett. Emiatt hosszabb várakozás után tudtunk megvacsorázni. Az étel a többségnek ízletes volt, de volt, aki túl száraznak találta a rántott húst.
Megosztom
opera előadás után -

Puli Étterem Budapest

2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kevés időm maradt az előadás után a vonat indulásáig. Ezt mondtam a felszolgáló kedves fiatalembernek. Ő nagyon készséges és rugalmas volt. Pillanatok alatt kiszolgált. A kuponomért bőséges és finom ebédet tudtam elfogyasztani. Örülök, hogy a kuponomat jó helyen váltottam be. (Felújítás miatt nem az Andrássy úti étteremben, hanem a bazilikához közeli helyen vettem igénybe)
Megosztom
családi ebéd késő délután -

Jelen Bisztró Budapest

2019. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. április 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy délelőtti színházi előadás után választottuk ki ezt a helyet, mivel könnyen tudtuk megközelíteni. Az ételek ízletesek voltak és árban is elfogadhatóak. Az italok ára viszont elég borsos(üdítők, kávé). A kiszolgálás kissé vontatottan haladt,a desszertre sokat vártunk. Igyekeznem kellett, hogy a vidékre menő vonatot elérjem,másfél óráig ültünk a bisztróban.
Megosztom
2019. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. március 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A születésnapom megünneplésére hívott meg a családom ide. Aznapra már nem sikerült nekik asztalt foglalni, de másnapra igen. Remek választás volt. Ebéd után még egy jót sétálhattunk a Tisza partján. Mindenki ízlésének megfelelő ételt-italt választott az étlapról. Ízletesek voltak a halételek,amit választottam. Máskor is szívesen eljönnék ide!
Megosztom
opera előadás után -

KRTEK, a Csehu Budapest

2019. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. március 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kuponos oldalon [moderálva - a szerk. ] vásároltam 2 kupont és ezzel hívtam meg egy ebédre a gyerekeimet. Nagyon jó helyen van,könnyű volt mindenkinek idetalálni. Az étlapról mindenki a saját ízlésének megfelelően rendelhetett. Kipróbáltuk a cseh ételeket, mind finom volt. Gyors, kedves kiszolgálás, elfogadható árak.
Megosztom
csoportos étkezés -

Kertvendéglő Csongrád

2018. októberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. október 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy nagyobb csoporttal érkeztünk, előre lebeszélt időben és menü rendeléssel. Kicsit szűkösen tudtunk ülni a padokon,de hamar kiszolgáltak minket. A leves finom volt, a rakott zöldbab kicsit sós.A mennyiség bőséges volt.Az ára elfogadható.Időben meg tudtunk ebédelni és folytathattuk a városnézést.
Megosztom
2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. október 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Esküvői rendezvényen jártunk itt. Számunkra jól sikerült minden.Ami a kifogásom, a női mosdóban balesetveszélyes az ajtó után belépés. én sajnos elcsúsztam.Szemüveg nélkül nem biztos, hogy jól látja az ember az ajtón lévő figyelmeztetést. A 2 szinten zajló zene kicsit zavart.A felszolgálók maximálisan segítőkészek voltak.
Megosztom
2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 20. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Útban a Mátra hegységben megálltunk pihenni a Sástói kempingnél. Mivel pont délben értünk ide, a választásunk erre az étteremre esett. Mondtuk, hogy összesen 1 óránk van a pihenőre. Nagyon közvetlen, készséges volt a kiszolgálás. Frissen készült a rendelt étel,ami bőséges és finom volt. Az árak is reálisak voltak. Jó kedvvel,elégedetten folytattuk a kirándulásunkat.
Megosztom
Felejthetetlen! -

Márga Bisztró Csopak

2018. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. június 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Családi ünnepünk volt,a fiam választotta az éttermet. Először jártam itt,így nagy csoda volt, amikor a kaptatón fölfelé azt hittem, valami borospincébe megyünk. Ami a szemünk elé tárult, maga volt a csoda. Legszívesebben még órákat töltöttem volna az asztalnál. A panoráma mellé a kiszolgálás, az ételek, italok minősége is rendkívüli volt.
Megosztom


TérképX